beretpl 0 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Witam Mam pytanie odnośnie możliwości doładowania konta zdrapkami o wartości np 100 zl i 50 zl. Czy wprowadzając kod z takiej zdrapki kupionej w sklepie będę miał możliwość zakupu w ps strore bez dodawania metody płatności (karty)? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Podepnę sie tutaj: działa wam pss na PC? Ani w chromie, ani w edge mi nie działa - wczytuje sie i wczytuje. Cytuj
milypan 1 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 Witam. Kupiłem zdrapkę na allegro za 40 zł . Chciałem na miesiąc odnowić ps plus ale ofc nie idzie dodać ponieważ na konsoli wyskakuje komunikat że muszę podpiąć PayPal albo kartę ale przecież jak byk jest napisane że mam 36zl w portfelu.. nawet jakiś z(pipi)any Avatar za 3 zł kupiłem żeby sprawdzić czy działa.. na kompie też miesiąca nie idzie dodać ale ofc 3mce za 78juz tak.. zachłanne ku.rwy.. wie ktoś w czym problem? Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 W tym. na konsoli wyskakuje komunikat że muszę podpiąć PayPal albo kartę Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 W ing np. mozna zalozyc wirtualna karte kredytowa. Przelewasz tam hajs i dziala jak kredytówka. Zdrapki zbedne. Cytuj
milypan 1 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 No ale po cholerę mam podpinać kartę albo PayPal skoro mam w portfelu 30 parę złotych i wszystko inne mogę kupić tylko nie to.. Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 no bo ps+ to usługa? a avatar czy gierka nią nie jest? Cytuj
milypan 1 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 (edytowane) Bez sensu.. jednak będę musiał na chwilę podpiąć kartę czego chciałem uniknąć. Sęk w tym że miesiąca ps plus nawet nie idzie dodać do koszyka a 3mce można bez problemu Edytowane 17 lipca 2017 przez milypan Cytuj
Jared_ 2 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Ja mam tako samo, masakra :( i kij strzelil te gry co chcialem z plusa z kwietnia, a juz o graniu online, nie wspomne, eh. Masz hajs, ale go nie mozesz wykorzystac. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Róbcie takie zakupy przez apke mobilna: nie działa zakup w sklepiku na konsoli, czy w przeglądarce - apka zawsze działa. Chyba tak wymuszają jej instalowanie. 1 Cytuj
Jared_ 2 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 15 godzin temu, grzybiarz napisał: Róbcie takie zakupy przez apke mobilna: nie działa zakup w sklepiku na konsoli, czy w przeglądarce - apka zawsze działa. Chyba tak wymuszają jej instalowanie. Dzięki wielkie stary! Poprzez tą appke, normalnie moge skorzystać z portfela. Tyle sie naszukałem, o co chodzi itd. i nic, a tu jedna odpowiedź i działa. Jeszcze raz dziękuję! P.S. Ta appka zamula, jak nie wiem :p Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Zamula po wifi (u mnie vectra jest zjebana), po lte chodzi lepiej - i jak dają gierki z plusa, czy dali darmówki z play at home, to też muliło. Cytuj
Jared_ 2 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 16 godzin temu, grzybiarz napisał: Dobra, co nagle to po diable, czy jakoś tak. Teraz chce zakupić ten 1 miesiąc PS+ Normalnie mam w koszyku, że moge załacić używając mojego portfela, po zatwierdzeniu wyskakuje mi komunikat - "Enter discount code." Lol? po co mam wpisywać kod ze zniżką, którego nie posiadam, a mam pieniądze w portfelu, bo mnie krew zaleje help! Cytuj
Jared_ 2 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 walcze i walcze i c*** Nawet nie wiem po co te 50 zl kupilem... W moich lokalnych sklepach maja tylko na 3 miechy, albo rok. Nie, nie posiadam konta i karty kredytowej. Wycwanili sie ladnie, a kij im w oko. Pozdrowka dla grzybiarza, bo bardzo chcial mi pomoc, szacun. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Ano niestety, już od jakiegoś czasu jest tak, że jak karty nie podepniesz to plusa nie kupisz bo automatyczne przedłużanie jest po zakupie aktywne i trzeba je anulować zaraz po zakupie. Jest jedno wyjście, założyć sobie wirtualną kartę przedpłacona i ja podpiąć mając na niej 1zł chociaż, bo (nie zawsze) mogą dla weryfikacji ściągnąć taką kwotę a później ją zwrócić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi