Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano

To juz pewne, ze w tym roku ujrzymy nowa czesc Battlefield ktora zostanie zaprezentowana na targach E3, podobno pokaże nam inwazję Rosjan na kraje Europy Wschodniej - między innymi Ukraina i bałtyckie trio Litwa, Łotwa Estonia.

1884236761.jpg

208644743.jpg

Edytowane przez Mroku333

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 329,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

Mercanries 3, Star Wars: Imperial Commander - co tu się dzieje  :obama:

Wygląda legitnie. 

Opublikowano

Co ciekawe w tabelce jest NX, czyżby konsola nastawiona czesciowo na multiplatformy z mocnym hardware

ładny leak poszedł

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

I singiel do SW Battlefront :obama:

Jeśli to wszystko prawda to ojayebe

Opublikowano

Chyba bym się przeprosił z EA jakby to się okazało prawdą, ale będzie tak, że zapowiedzą nowego BF, a reszta to będą sportówki i simsy. :reggie: 

Opublikowano

Wygląda to naprawdę pysznie. Do boju EA, jeśli to się potwierdzi to uszanowanko dla was ! :D Zastanawia mnie tylko kiedy wreszcie pokażą Titanfalla 2.

Opublikowano

Co tam reszta gier, najlepsze to jest, że w końcu jakieś uniwersum Command & Conquer czy to rts czy to fps, jestem bardzo ciekawy mechaniki tej gry :O.

Opublikowano

Wygląda na prawdziwe. Tak samo prawdziwe jak ten pad do NX...

Opublikowano

Inwazja Rosjan na kraje wschodnie, hahah dobre, niezły żart.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tak samo realne jak dlc "Market Garden" co miało niby pojawić się na BF3. Kierunek piec ta plota. Prędzej zobaczymy 2143.

Opublikowano

licze na jakies futurystyczne zabawki, egzoszkielety i symulator żołnierza przyszłości - bardzo brakuje mi fpsów w takich realiach

Opublikowano

jezu kur.wa nie

w Titanfalla se zagraj

Opublikowano

licze na jakies futurystyczne zabawki, egzoszkielety i symulator żołnierza przyszłości - bardzo brakuje mi fpsów w takich realiach

podobno nowe kol of djuti ma być całe w kosmosie :obama:

Opublikowano
  • Autor

podobno nowe kol of djuti ma być całe w kosmosie :obama:

Jesli CoD bedzie w kosmosie cos w stylu Destiny, to biore jak nic. Battlefield tez powinien pojsc taka sama droga co CoD. Licze na cos mocnego.

Opublikowano
  • Autor

Goowno tam, ja chce do nazistów postrzelać z pepeszy i thompsona

To juz stalo sie nudne, tyle ogralem MoH,CoD, Wolfensteinow, ze juz serdecznie mam tego dosyc.

Opublikowano

A strzelanie z laserów najwięcej?

Opublikowano

Zastanawialem sie co za gamon lykna ten fejk. Moglem sie domyslic,ze to ten gamon :dynia:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Moze EA pojdzie w slady acti i zrobia nowego bf i jakis remaster