Opublikowano 29 marca 20169 l To juz pewne, ze w tym roku ujrzymy nowa czesc Battlefield ktora zostanie zaprezentowana na targach E3, podobno pokaże nam inwazję Rosjan na kraje Europy Wschodniej - między innymi Ukraina i bałtyckie trio Litwa, Łotwa Estonia. Edytowane 29 marca 20169 l przez Mroku333
Opublikowano 29 marca 20169 l Mercanries 3, Star Wars: Imperial Commander - co tu się dzieje Wygląda legitnie.
Opublikowano 29 marca 20169 l Co ciekawe w tabelce jest NX, czyżby konsola nastawiona czesciowo na multiplatformy z mocnym hardware ładny leak poszedł Edytowane 29 marca 20169 l przez Fanek
Opublikowano 29 marca 20169 l Chyba bym się przeprosił z EA jakby to się okazało prawdą, ale będzie tak, że zapowiedzą nowego BF, a reszta to będą sportówki i simsy.
Opublikowano 29 marca 20169 l Wygląda to naprawdę pysznie. Do boju EA, jeśli to się potwierdzi to uszanowanko dla was ! Zastanawia mnie tylko kiedy wreszcie pokażą Titanfalla 2.
Opublikowano 29 marca 20169 l Co tam reszta gier, najlepsze to jest, że w końcu jakieś uniwersum Command & Conquer czy to rts czy to fps, jestem bardzo ciekawy mechaniki tej gry :O.
Opublikowano 29 marca 20169 l Strasznie smierdzi fejkiem, serio nikogo nie ruszył napis change the background?
Opublikowano 29 marca 20169 l Inwazja Rosjan na kraje wschodnie, hahah dobre, niezły żart. Edytowane 29 marca 20169 l przez YETI
Opublikowano 29 marca 20169 l Tak samo realne jak dlc "Market Garden" co miało niby pojawić się na BF3. Kierunek piec ta plota. Prędzej zobaczymy 2143.
Opublikowano 29 marca 20169 l licze na jakies futurystyczne zabawki, egzoszkielety i symulator żołnierza przyszłości - bardzo brakuje mi fpsów w takich realiach
Opublikowano 29 marca 20169 l licze na jakies futurystyczne zabawki, egzoszkielety i symulator żołnierza przyszłości - bardzo brakuje mi fpsów w takich realiach podobno nowe kol of djuti ma być całe w kosmosie
Opublikowano 29 marca 20169 l Autor licze na jakies futurystyczne zabawki, egzoszkielety i symulator żołnierza przyszłości - bardzo brakuje mi fpsów w takich realiach podobno nowe kol of djuti ma być całe w kosmosie Jesli CoD bedzie w kosmosie cos w stylu Destiny, to biore jak nic. Battlefield tez powinien pojsc taka sama droga co CoD. Licze na cos mocnego.
Opublikowano 29 marca 20169 l Autor Goowno tam, ja chce do nazistów postrzelać z pepeszy i thompsona To juz stalo sie nudne, tyle ogralem MoH,CoD, Wolfensteinow, ze juz serdecznie mam tego dosyc.
Opublikowano 29 marca 20169 l Kiedyś samo DICE zrobiło ankiete odnośnie settingu nowego Battlefielda. II WŚ miała najmniej głosów.
Opublikowano 29 marca 20169 l Zastanawialem sie co za gamon lykna ten fejk. Moglem sie domyslic,ze to ten gamon