Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano

Nie lubię tej serii od czasu BF3, w ogóle jakoś military shootery mi zbrzydły. Przyznam, że też czekam zobaczyć co też Dice tym razem wymyśli. Obstawiam że zrobią takiego BF'owego Verdun z pojazdami/koniami tylko nie przesadzałbym za bardzo z "czołgami" i innymi wynalazkami rozumiem że to tylko gra wideo, a nie program historyczny ale zachowajmy jakąś spójność. 

Była jeszcze kiedyś taka gierka w realiach alternatywnej I WŚ Iron Storm jakby poszli coś w jej kierunku myślę że też byłoby spoko.

Edytowane przez Dr.Czekolada

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 328,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

Czy to była muzyka z 1943?

Opublikowano

Jest jakiś stream bez laga?

na YT mi nie laguje, na twitchu laguje

Opublikowano

kogo obchodzi jego pyerdolenie niech pokazują tego nowego bfa już

Opublikowano

Kuźwa przez tyle godzin jeszcze się nie nagadali, że muszą teraz to robić? ;_;

Opublikowano

No kufa niech zaproszą jeszcze Rycha Petru na scenę. Ile można?!

Opublikowano

powinien powiedzieć

fuck this shit

i puścić gameplay

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

O jak rozyebane. :obama: 

Opublikowano

ja (pipi)ajousfhsidhfjsfouhfsifsdfsdfs