Opublikowano 6 maja 20168 l No mnie kupili, dobrze że kupiłem nowego pieca. Bo na konsolach to nie bedzie tak wygladac.
Opublikowano 6 maja 20168 l Cudowne. Walki powietrzne na froncie afrykańskim, piękne. Wreszcie coś nowego w gatunku.
Opublikowano 6 maja 20168 l (pipi)a dali czadu i jednak będą konie xDDD jak by kogoś ciekawiła wy(pipi)ista muza z trailera to odrazu daje
Opublikowano 6 maja 20168 l Uprzedzony Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało. na czacie Yt tylko RIP COD Edytowane 6 maja 20168 l przez Malibu
Opublikowano 6 maja 20168 l Zawsze mam beke z FOOTAGE IN GAME ENDŻIN. Ciężko rozgrywke pokazać ale przekłamanie prosze bardzo xD
Opublikowano 6 maja 20168 l po zbugowanym BF4 i totalnie średnim Hardline masakra. Must have dla mnie. Dożywotni szacun dla DICE.
Opublikowano 6 maja 20168 l Gameplay będzie pewnie z PC mimo wielkiego loga X1. Ogólnie to mają szansę na większą sprzedaż niż CoD.
Opublikowano 6 maja 20168 l No Hardline na multi to była pomyłka, ale ten One zapowiada się na godnego następcę czwóreczki.
Opublikowano 6 maja 20168 l jeszcze kilka dni temu pisałem, że nie ma szans na 1 wojnę myliłem się Edytowane 6 maja 20168 l przez sosnaa