Opublikowano 6 maja 20168 l No wiadomo ze na konsolach obecnej generacji to nie bedzie tak wygladac, chyba ze na ps4 neo.
Opublikowano 6 maja 20168 l Wcześniejszy dostęp tylko w EA Access Pewnie i tak kupię na PS4 ze względu na społeczność, która na bonie praktycznie nie istnieje.
Opublikowano 6 maja 20168 l No wiadomo ze na konsolach obecnej generacji to nie bedzie tak wygladac, chyba ze na ps4 neo. ja piehdole i co z tego ;ooooooooooooooo
Opublikowano 6 maja 20168 l No wiadomo ze na konsolach obecnej generacji to nie bedzie tak wygladac, chyba ze na ps4 neo. Niee co ty xdddd
Opublikowano 6 maja 20168 l Takie same komentarze byly po pierwszym trailerze Battlefronta. Ale Battlefront był przygotowany dla innych odbiorców.
Opublikowano 6 maja 20168 l Tematyka piękna, ciągle nie mogę przestać się dziwić, że tak rzadko eksploatowana w grach. To będzie chyba pierwszy Battlefield, którym się zainteresuję. Edytowane 6 maja 20168 l przez Kmiot
Opublikowano 6 maja 20168 l Takie same komentarze byly po pierwszym trailerze Battlefronta. Ale Battlefront był przygotowany dla innych odbiorców. Mialem na mysli grafike
Opublikowano 6 maja 20168 l Takie same komentarze byly po pierwszym trailerze Battlefronta. Ale Battlefront był przygotowany dla innych odbiorców. A jakie to ma znaczenie? Przecież tu się rozchodzi o grafikę. Battlefront jest piękny więc BF1 tym bardziej może być.
Opublikowano 6 maja 20168 l A to ok. Tylko czemu to ma wyjść ledwo tydzień po Gearsach. Ok, będą konie oficjalnie.
Opublikowano 6 maja 20168 l Dice ma bardzo ladny silnik i spozytkuja go w idealnym dla mnie settingu Az przez szacunek do nich moze tego battlefronta se kupie za to co zrobili z bf'em
Opublikowano 6 maja 20168 l Tematyka mega, urywki z gry mega, ale po moich próbach z Battlefield 3 oraz 4 jakoś nie potrafię uwierzyć, że DICE jest w stanie zrobić dobrą kampanię single player
Opublikowano 6 maja 20168 l Licze na dobra kampanie, bo zbyt wielu gier o pierwszej wojnie nie bylo. A grałeś w ostatnie trzy kampanie Battlefieldów? Nie liczyłbym na nic wystrzałowego.
Opublikowano 6 maja 20168 l Piękny epic win zaliczyli EA/Dice. Gra oczywiście powstawała latami, ale fajnie się teraz złożyło - ludzie rzygają futurystycznym CoDem, a tu wjeżdża zaje.bisty trailer Batka z I Wojną o której wielu marzyło. Ja akurat chciałbym konflikt w Wietnamie, ale i tak bardzo się cieszę. Edytowane 6 maja 20168 l przez aux
Opublikowano 6 maja 20168 l Licze na dobra kampanie, bo zbyt wielu gier o pierwszej wojnie nie bylo. A grałeś w ostatnie trzy kampanie Battlefieldów? Nie liczyłbym na nic wystrzałowego. Bo próbowały nędznie kopiować CoD-a. Teraz to oni robią coś nowego więc jest szansa na dobrą kampanię.
Opublikowano 6 maja 20168 l Kupowanie BFa dla singla, no proszę Was xD Single to dodatek ale to nie znaczy, że ma być chuyowy.