Gość suteq Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 ragus, przecież battlefield to jest casualowa strzelanka, tam nawet janusze trzepią co najmniej ratio 1.0. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Hm, ciekawi mnie sprawa czołgów. Najwięcej wypluli brytole, i ich Marki widzieliśmy na trailerze. Żabojady poza kapitalnym Renault (który ustanowił standard konstrukcji) to mieli straszną ujnie, a szwaby zrobiły aż jeden, kur*wa pancerny autobus na 18 chłopa z masą ckm-ów dookoła. Ogólnie taki pic na wodę może trochę być... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 chyba będzie czarnoskóry w kampanii a miałem brać pre order Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ja pierdziele, Mendrek piszesz, że będzie ból dvpy historycznych purystów i sam jako jedyny zaczynasz coś kręcić nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Nie czytałem Samobójstwa Europy które poleca Rozi, ale widzę teraz że napisał to Chwalba więc musi być dobre. A kampania singlowa właśnie mnie interesuje przez setting. Wspomnieli o kilku wątkach i na pewno jedną z postaci w singlu będzie ten koleś z harlem hellfighters, pewnie jakiś brytyjczyk w arabii i (w to akurat wątpie, ale byłoby cudownie) rosyjski żołnierz którego wątek kończy się na rewolucji październikowej i może nawet misji gdzie walczy się z białymi / czerwonymi w zależności od tego czy bohater byłby lojalistą czy komunistą. Edytowane 6 Maja 2016 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Hm, ciekawi mnie sprawa czołgów. Najwięcej wypluli brytole, i ich Marki widzieliśmy na trailerze. Żabojady poza kapitalnym Renault (który ustanowił standard konstrukcji) to mieli straszną ujnie, a szwaby zrobiły aż jeden, kur*wa pancerny autobus na 18 chłopa z masą ckm-ów dookoła. Ogólnie taki pic na wodę może trochę być... Ogólnie to poczytaj o Pattonie w I wojnie światowej, można się dużo dowiedzieć. I bardzo dobrze, że w grze czołgi będą siermiężne i wolne. Wtedy budziły postrach. Chciałbym również postrzelać z karabinów przeciwpancernych i włożyć komuś w trzewia bagnet z piłą. @mate, ta kampania arabska, to wydaje mi się, że może być z perspektywy jakiegoś Araba właśnie. Vide pędzący (pędząca?) Arab na koniu z tatuażem plemiennym. Edytowane 6 Maja 2016 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 3:10 ==> PREORDER Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) edycja zwykla 269 pln na PSN, edycja specjalna 349 pln. "Bierz udział w zaciętych starciach toczonych w wąskich uliczkach obleganego francuskiego miasta, wśród szczytów włoskich Alp i na piaszczystych wydmach Arabii. Bij się jako piechur lub kieruj pojazdami lądowymi, powietrznymi oraz wodnymi – od czołgów i motocykli po dwupłatowce i ogromne okręty." "Edycja Specjalna zawiera Pakiet Czerwonego Barona i Pakiet Lawrence’a z Arabii – oba z dopasowanym tematycznie uzbrojeniem, pojazdami i przedmiotami – oraz pięć pakietów bojowych z akcesoriami. Zmienia wygląd trzech największych pojazdów w grze. Ta edycja pozwala rozpocząć zabawę w Battlefield™ 1 trzy dni wcześniej, już 18 października."[/size] Edytowane 6 Maja 2016 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 A mnie zastanawia w multi podział klas czy jak to ma wyglądać. Wiadomo że broni maszynowej nie mogą za dużo napchać żeby to się trzymało kupy, poza jakimiś rkm i MP18/alianckim odpowiednikiem to zostają karabiny powtarzalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 obejrzyj wideo powyżej dużo info, klasy, mapy, rozgrywka itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ja liczę na dynamumiczną pogodę mającą strategiczny wpływ na broń chemiczną. Nagła zmiana kierunku wiatru na hardkor serwerze i ban za teamkille w 2 sekundy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) W filmiku gość mówi o 4 klasach: medyku, snajperze, szturmowcu i wsparciu. Nie wiem jak to rozwiążą. IMO najlepiej, to medyk karabiny samopowtarzalne, snajper wiadomo, szturmowcy maszynowe zabawki, a wsparcie to strzelby, karabiny przeciwpancerne. Kurde, chciałbym mapy na Gallipolli z ostrzeliwującymi brzegi pancernikami i tanneberskie bagna Warmii. Edytowane 6 Maja 2016 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 446 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 W filmiku gość mówi o 4 klasach: medyku, snajperze, szturmowcu i wsparciu.Plus dedykowane klasy dla pojazdow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 A mnie zastanawia w multi podział klas czy jak to ma wyglądać. Wiadomo że broni maszynowej nie mogą za dużo napchać żeby to się trzymało kupy, poza jakimiś rkm i MP18/alianckim odpowiednikiem to zostają karabiny powtarzalne. Obczaj poniższą stronę, jest z czego wybierać. Pewnie będzie tak, że dla większej różnorodności wiele broni które ledwo wyszły poza fazę eksperymentu i było, nie wiem, 400 ich sztuk użytych podczas walk, w grze będzie jako jakiś tam normalnie dostępny unlock. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_infantry_weapons_of_World_War_I#.C2.A0German_Empire Na przykład według powyższej stronki, UK używało w IWŚ czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 O kur wa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 A mnie zastanawia w multi podział klas czy jak to ma wyglądać. Wiadomo że broni maszynowej nie mogą za dużo napchać żeby to się trzymało kupy, poza jakimiś rkm i MP18/alianckim odpowiednikiem to zostają karabiny powtarzalne. Obczaj poniższą stronę, jest z czego wybierać. Pewnie będzie tak, że dla większej różnorodności wiele broni które ledwo wyszły poza fazę eksperymentu i było, nie wiem, 400 ich sztuk użytych podczas walk, w grze będzie jako jakiś tam normalnie dostępny unlock. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_infantry_weapons_of_World_War_I#.C2.A0German_Empire Na przykład według powyższej stronki, UK używało w IWŚ czegoś takiego Plus zbroje płytowe, broń biała jak pałki, kastety, maczugi, morgenszterny, zaostrzone saperki, oraz: (zrzucano takie strzałki z samolotów) Oraz coś, za co rozstrzeliwano strzelców wyborowych złapanych z tym narzędziem: Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tematyka i podejście nowe dla branży. Dice w przeszłość a Acti w przyszłość a ja jednak wolałbym teraźniejszość w solidnej oprawie i mechanice. Kredyt zaufania zawsze dla Dice duży więc biorę premierowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Dzięki za polecenie książki, zaklepana już Co do samego trailer cudo, day fu one! Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Co za czasy nawet do Battelfieldow trzeba książki czytać Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jak nigdy nie przepadałem za BF to jaram sie strasznie, dobrze ze w EA Access będzie można sprawdzic przed premiera jak to wyglada #jaranko Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Nie pomyślałbym że mogę mieć kiedyś ochote kupić bfa na premiere. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ja podchodzę sceptycznie,to wygląda jak jakieś anime a alternatywnej rzeczywistości Ciekawe czy dadzą dodatki z np. II wojny światowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ja podchodzę sceptycznie,to wygląda jak jakieś anime a alternatywnej rzeczywistości Ciekawe czy dadzą dodatki z np. II wojny światowej? Wątpię skoro to taki nowy początek, to pewnie II Wojna Światowa będzie następnym krokiem, nie jako dodatek bo zmarnowali by jej potencjał. DICE pewnie patrzy przyszłościowo i coś czuję że chce zapewnić graczom zabawę na kolejne 12 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Jestem ciekawy jak dalej potoczy sie wojna na polu CoD vs BF. Nie zapominajmy ze Acti juz ma kolejne dwa CoDy w produkcji i watpie zeby dali rade zmienic setting kolejnej odslony jezeli BF1 zaora tegorocznego tasiemca. WWII i Wietman, Dice ma takie pole do popisu przy nastepnych czesciach ze Edytowane 7 Maja 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi