Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) Ale przecież to są zupełnie 2 inne gry. Dlaczego miałby się gryźć? Jedyne co je łączy to gatunek i nic więcej moim zdaniem. E: Poza tym jeśli mają sprzedawać to tylko w zestawie z nową częścią to wiele osób się zastanowi czy to jest tego warte. Edytowane 9 maja 2016 przez Gumiś_JaGoDa Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 No gatunek gatunek a Modern Warfare czyli COD 4 to była wg wielu najlepsza gra z gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) I w rzeczy samej zobaczylbym i ja tego remastera gdyby nie bol dupy i wydanie go tylko wraz z tym kapiszonem IW. Taka chamska zagrywka, ze nie wiem, motyla noga. Edytowane 9 maja 2016 przez okens Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Z biznesowego punktu widzenia zagrywka genialna a oni wydają to aby zarobić i tyle. Oczywiście MW po kilku tygodniach (IMO jeszcze na gwiazdkę) ukaże się samodzielnie w formie cyfrowej na PSN. Tak czy owak u mnie w tym roku zagości na 100% MW bez tego crapa nowego oraz BF1 chociażby dla kampanii, ale ja wierzé też w dobry multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Jak bardzo chuyowy musi być ten nowy COD, by musieli dorzucać do niego remaster MW w zestawie, by ludzie w ogóle zastanawili się nad jego kupnem. O wiele lepszy ruch zrobiło Dice z tym settingiem WW1 - dzięki temu wiele osób (które z góry zalewają na serie BF/COD, uważają je za mocno rakowe i, bez urazy, Janusz friendly) jednak po grę sięgną, choćby nawet dla samego singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) info o rozgrywce ze spotkania twórców z dziennikarzami: - Na mapach multiplayerowych pojawi się Las Argoński, pustynne obszary Afryki oraz Bliskiego Wschodu, włoskie Alpy oraz francuskie wioski.- Dostępne klasy piechoty są następujące: Assault, Medic, Support i Scout.- Klasa Assault wyposażona jest w pistolety maszynowe, strzelby oraz granaty przeciwpancerne. Medyk oczywiście nosi apteczkę oraz jej wyposażony w proste karabiny. Klasa wsparcia (Support) wyposażona zostanie w lekkie karabiny maszynowe i będzie dostarczać amunicję dla kompanów oraz naprawiać pojazdy. Zwiadowca (Scout) posługuje się natomiast karabinami strzelców wyborowych (z lunetami).- W grze będzie można korzystać z dynamitu.- Broń biała to: szable, pałki, bagnety i łopaty saperskie Każdy z tych przedmiotów ma trochę inne cechy (inna szybkość działania, zasięg).- W powietrzu polatamy nie tylko myśliwcami, ale również bombowcami, które mogą zrzucać wsparcie dla walczących zespołów.- Zaprezentowano już brytyjski czołg Mark IV, niemiecki A7V Sturmpanzerwagen oraz francuski Renault FT-17. Wszystkimi pojazdami będzie można kierować.- Niektóre czołgi mają 5-osobowe załogi.- W produkcji pojawi się samochód opancerzony Vickers Crossley Model 25.- Między różnymi czołgami występują znaczące różnice w wyposażeniu, prędkości itd.- W grze znajduje się znacznie więcej elementów zniszczalnych niż dawniej.- W grze występuje system drużynowy. Drużyna może liczyć maksymalnie 5 osób.- W tytule wystąpi personalizacja broni w pewnym zakresie.- Na polach walk pojawią się stacjonarne karabiny maszynowe oraz działa przeciwlotnicze. tu jeszcze wersja angielska bo tłumaczenie z PPE jak zwykle koślawe Multiplayer will include the forest of Argonne, desert maps set in Africa or the Middle East, the Alps in Italy and French Villages. infantry classes are Assault, Medic, Support and Scout. The assault is a close quarter class carrying sub-machine guns, shotguns and anti-tank grenades. The medic carries medkits and probably semi-automatic rifles. The support carries light machine guns, provides ammo to comrades and repairs vehicles. The scout is a sniper class and can use rifles with a side-mounted optic. There is dynamite and you can detonate it with a plunger. Melee weapons include sabers, trench maces, bayonets and spades. They have different characteristics. Some have better reach and some are faster. Takedown animations are very quick. The trailer shows fighters, but there are also bombers available. They can drop ordinance on the battlefield. Tanks that were shown behind closed doors are the British Mark IV (that also appeared in the trailer), the German A7V Sturmpanzerwagen and the French Renault FT-17. Some tanks can carry a squad of five players. The Vickers Crossley Armored Car Model 25 is also in the game. Tanks play and feel very different from each other, with different weapons, speed and nuances, as opposed to Battlefield 4 in which they’re pretty much mirrors. There’s a lot more destriction in the game than in previous games, stepping away from scripted Levolution and back to dynamic destruction. There will be a persistent squad system. You can squad up with four other players (five total) and you’ll always be in that squad. Some sort of weapon of customization will be available, providing different flavors of each weapon. Stationary machine guns and anti-arcraft guns are also in the game. A short clip of someone carrying a weapon while riding a horse was shown behind closed doors. Edytowane 9 maja 2016 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) Dlatego BF1 z ryzykiem i przypadłościami DICE ale za to z WW1 na/krótko po premierze, a po paru miesiącach CoD4MW remaster TYLKO jako osobna gra, nigdy z tym zas.ranym gów.nem obesranym IW. E: bardzo dobre rozłożenie broni/sprzętu w klasach, powrót do korzeni, a nie medyk biegający bez apteczek i defibrylatora, a ty ciśnij ten guzik i czekaj aż cię chyba pierdem podleczy ;] Takedown animations are very quick. ta gra mi coraz lepiej robi Edytowane 9 maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 mnie tylko zastanawia mnie ilość SMG w czasach WW1, troche googlowałem o tym i prawie nic nie znalazłem, jakieś 2-3 konkretne modele, kilka eksperymentalnych myślałem że będzie tommy gun - ale podobno wojna sie skończyła dosłownie 2 dni przed wysyłką pierwszych prototypów na front do europy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 MP18, Villar-Perosa, Beretta OVP. Te dwa ostatnie to nawet nie pistolety maszynowe stricte. No i pewnie podciągną tego Thompsona, mimo, że nie postrzelano nim w ogóle w czasie wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 czuje że pod smg może wpaść też automatyczny mauser z kolbą ale ogolnie serio nie ma tego wiele i ciekawe jak w FPP będą wyglądały te magazynki Villar-Perosy zasłaniające pół ekranu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Apropos broni z I W.Ś. ( w tym maszynowej) to ku swojemu zaskoczeniu konstatuję, że jednak było tego całkiem sporo. Czek dys aut: http://gunblog.eu/2014/07/lista-kazdej-broni-uzytej-podczas-i-wojny-swiatowej/ Innymi słowy jest z czego wybierać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) czuje że pod smg może wpaść też automatyczny mauser z kolbą ale ogolnie serio nie ma tego wiele i ciekawe jak w FPP będą wyglądały te magazynki Villar-Perosy zasłaniające pół ekranu xD Z Brena był jeden, ale dało się grać dobrze xd @up, no było masę broni, dlatego śmieję się z ludzi, dla których Wielka Wojna to konie i miecze. A co do broni maszynowej, to poza kilkoma wyjątkami, to w większości są to bronie stacjonarne zaadaptowane do trzymania w rękach. W trybie hardcore niech oddadzą Chauchata w 100%, żeby się zacinał w każdej sytuacji XD Edytowane 9 maja 2016 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Zacinać to się pewnie i będą, ale w sekwencjach oskryptowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Fajna przeróbka muzy z BF1 z naszą armią: Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 No ta przeróbka Seven Nation Army nawet im się udała. Bardzo pasuje do tematyki i fajnie zgrane z obrazem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Akurat muza z trailera podoba mi się najmniej. Już prawie nic nie może tzn żaden trailer obyć się bez dupstepu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) Muzyka tragiczna i wprost uszy krwawią jak się ogląda ten trailer z BFa.Zamiast dać jakieś klasyczne wykonanie motywu z serii to wcisnęli takie góvno,które w ogóle nie pasuje i tylko psuje klimat. No ale gimby pewnie wniebowzięte... Edytowane 9 maja 2016 przez Paliodor 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Muzyka tragiczna i wprost uszy krwawią jak się ogląda ten trailer z BFa.Zamiast dać jakieś klasyczne wykonanie motywu z serii to wcisnęli takie góvno,które w ogóle nie pasuje i tylko psuje klimat. No ale gimby pewnie wniebowzięte... Przestań nudzić o tych ''gimbach'' w co drugim poście, a muzyka właśnie pasuje. To czym ten zwiastun zrobił największe wrażenie to połączenie starodawnego settingu z nowoczesną technologią przedstawienia go. Bardziej 'harmonijna' muzyka może i pasowałaby do tego trailera ale wtedy nie byłoby tak wyrazistego połączenia starego z nowym. To tak jakby narzekać, że w Django Unchained jest rap, normalnie piosenek użytych w tym filmie bym nie lubił, ale kontrast stwarza interesujący finalny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) Ale The White Stripes to Wy szanujcie. I żadna gimbaza, tylko dorosły chłop z trzydziestką już bliżej niż dalej na karku. Dupstep wg czarka, aka Cod funeral song Edytowane 9 maja 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Jakby ktoś chciał linka do pdfa tego: To służę pomocą. Wydanie papierowe kupiłem, więc bez przypierniczania. Bardzo fajne opracowanie, dużo zdjęć, mapek, opisów, ciekawie napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Bardzo bym chciał Panie Rozi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Też chętnie poczytam w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Mógłbym ogarnąć przed premierą gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 mate5 bomby prawdy. Serio, czasem jak coś jest z pozoru groteskowe w kontekście danego produktu to jeszcze potęguje to opad szczeny. Nie wszystko musi być z góry dopasowane klimatycznie do siebie. Grunt żeby nie przesadzić, ale IMO w tym trailerze tego nie zrobili. Ja byłem zmiażdżony po obejrzeniu, świetnie im to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Jakby ktoś chciał linka do pdfa tego: To służę pomocą. Wydanie papierowe kupiłem, więc bez przypierniczania. Bardzo fajne opracowanie, dużo zdjęć, mapek, opisów, ciekawie napisane. Też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi