Fanek 668 Opublikowano 2 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2016 EA mówi, że całe mapy mają być zniszczalne prawie do fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 2 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2016 Jak będą trzy domy na krzyż na mapie to raczej powinni podołać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 460 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 (edytowane) Znowu kody wysylaja na zamknieta alphe rowniez na konsole. Ale podobno tylko NA dostaje kody. Plus swietne info Someone on Reddit confirmed you can change the FoV on consoles. Edytowane 6 lipca 2016 przez Wolfie_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 Przegląd wszystkich broni jeszcze raz, sporo tego jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 (edytowane) gameplaye z Łoniaka Edytowane 6 lipca 2016 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 pewnie 720p ale wygląda całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 Jak dla mnie to must have, dawno nie byłem tak podjarany fpsem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Mnie się podoba, że wreszcie przeszkody większe 1,5 m da się sforsować górą. No i te krople wody na broni Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) Pograłem trochę na PC i jest naprawdę świetnie. Gra jest moim zdaniem szybsza od poprzednich. Różne warianty pogodowe mapy są genialne i totalnie zmieniają rozgrywkę, przez to mapy nie powinny się zbyt szybko znudzić. Nowe możliwości w poruszeniu się: przeskakiwanie murów, ślizg, forsowanie drzwi dają więcej możliwości zaskoczenia przeciwnika. A najlepsze jest gdy wbiegniesz bezpośrednio na kogoś z bagnetem i go przebijasz, mega satysfakcjonujące. Edytowane 7 lipca 2016 przez VeSD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 kuuurna pograłbym też Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) Tym razem PS4 I coś dla Fanka Edytowane 7 lipca 2016 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 nie ma aż tak dużych różnić. Biorę wersję na X1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kostek941 35 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Jakieś tam rozmycie delikatne jest widoczne,ale wydaje mi się,że w obliczu tego co się będzie działo na ekranie nie będzie to w ogóle zauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Jakieś tam rozmycie delikatne jest widoczne,ale wydaje mi się,że w obliczu tego co się będzie działo na ekranie nie będzie to w ogóle zauważalne. Spójrz na kałuże jest różnica, ale nie taka bym wywalił 6 tyś na kompa by mieć odbicia w kałuży. Cytuj Odnośnik do komentarza
kostek941 35 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Nie no. Nie mówię,żeby od razu PC kupować Sam będę wybierał pomiędzy wersją PS4 i X1,ale głównym czynnikiem będą ludzie do gry,a nie jakieś delikatne różnice w grafice. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) Nie ma dużych różnic Na PC zdecydowanie najlepiej, już na pierwszym porównaniu to wyraźnie widać, więcej roślinności, detali, do tego full hd, zapewne większy zasięg rysowania i kilka innych rzeczy, które dopiero wyjdą przy grze, a to tylko filmik z yt. Na Xboxie zapewne 720p, jak jakaś armia będzie biegać w zielonych mundurach, to będzie dobrze wtapiała się w krzaki. Tak jak przy Battlefroncie, ludzie pisali, że nie lubią grać na Endorze, bo nie widać dobrze żołnierzy, no nie widać, bo 720p. Druga sprawa to fps, ciekawe czy na konsolach będzie stałe 60fps, w Battlefroncie się udało... na PS4 (tzn. zdarzają się spadki, ale bardzo małe i bardzo rzadko). PS. Tak ogólnie, to gra wygląda bardzo dobrze, ale DICE już nas do tego przyzwyczaiło. Edytowane 7 lipca 2016 przez YETI 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Absolutnie nie moge zrozumiec, dlaczago ludzie puszczaja takie filmiki. Youtube mocno kompresuje video, i jak dla mnie, na kazdej platformie alpha wyglada tak samo. Yeti, ty jestes nienormalny, widzac jakiekolwiek roznice Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Zobacz sobie od 50 sekundy, na konsolach ktoś ładnie przystrzygł trawkę, i tak jak mówisz, to jest yt. Zresztą jak ktoś jest bardzo ciekawy kwestii technicznych to niech poczeka na tekst DF, dla mnie jak wspomniałem, gra wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Im wiecej materialow ogladam tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze B1 to nic innego jak B4 ze zmienionymi skórkami broni i pojazdów. Arcade pelna gębą. Prawdy historycznej lat nie ma w tym żadnej, co dopełnia dupstepowa muza i murzyni wśród żołnierzy. Klimatu tamtych lat ciezko sie doszukac. Charakter starc byl w 99-ciu procentach stacjonarny. Wojna okopowa na wyniszczenie. Tymczasem w B1 pojazdy za.pierdalaja jak amfibie z lat 70-tych ubiegłego wieku, a samoloty to tak naprawde helikoptery z Wietnamu lub odrzutowce z Iraku ze skórkami dwupłatowców. Sami wojacy tez zaiwaniają jakby mieli wiatraczek w du.pie. Czepiam sie? Nie do konca, choc lekkie oszustewko tworców jest az nadto oczywiste. Dla mnie najwiekszym plusem jest przewaga pukawek jednostrzalowych i samopowtarzalnych nad maszynowymi. Jedyny uklon w kierunku powiedzmy realiow tamtych czasow. Reszta to calkowita fikcja... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) Absolutnie nie moge zrozumiec, dlaczago ludzie puszczaja takie filmiki. Youtube mocno kompresuje video, i jak dla mnie, na kazdej platformie alpha wyglada tak samo. Yeti, ty jestes nienormalny, widzac jakiekolwiek roznice To pusc sobie to na telewizorze w 1080p i pomysl, ze na zywo te roznice sa znacznie wieksze. Za(pipi)iscie to na PC bedzie wygladac - obraz ostry jak zyleta (szkoda tylko ze nie lubie tego rozdrabniania sie na milion klientow), na Xie standardowo ludzie po 30 minutach beda mylic przeciwnikow z drzewami. Chcialbym tez by na konsoli w koncu plynnosc byla taka jak na PC... Edytowane 7 lipca 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 No popatrz, a ja jakoś grając na xie w Battlefronta nie miałem ani razu problemu aby odróżnić przeciwnika od drzewa. Ojej, obaliłem twoją teorię z neogafa, jak mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) wiesz niektorzy to nie widza roznic miedzy 720p a 1080, 30fps a 60 - osobiscie mnie to (pipi)ie co Ty na ekranie widzisz. Mi sie marzy BF na konsolach taki jak na PC, bo oprocz ostrosci obrazu, ktora bije po oczach jak tylko odpalisz chcialbym miec ta sama plynnosc. Juz 4ka niby chodzila w 60fpsach - ani razu w multi 60 klatek nie doswiadczylem... Edytowane 7 lipca 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Znowu nie (pipi)my i nie zwalajmy na kompresie materiału, co niby kompresja w(pipi)iła trawę, odbicia w wodzie i jeszcze parę detali ?, Po prostu tak będzie, że na PC będzie wyglądało to trochę lepiej co nie zmienia faktu że chłopaki z DICE zrobili świetną robotę względem grafiki na konsolach. Co do oskarżeń że jest to stary bf z nowymi skórkami, takie gadki to słyszę przy każdej premierze bf. Z taką opinią akurat w BF1 się nie zgodzę jest dużo nowych elementów i na prawdę trudno wymyślać coś nowego w tej materii by już tego nie było w jakimś shooterze. Ktoś pisał że wydaje mu się że gra się szybciej, osobiście mam nadzieję że tak nie jest gdyż liczyłem na zwolnienie walki jak w bf3 ale o tym przekonam się sam podczas bety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 460 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Absolutnie nie moge zrozumiec, dlaczago ludzie puszczaja takie filmiki. Youtube mocno kompresuje video, i jak dla mnie, na kazdej platformie alpha wyglada tak samo. Yeti, ty jestes nienormalny, widzac jakiekolwiek roznice On nie jest nie normalny tylko ty jestes slepy. Wystarczy spojrzec na wode. Na pc masz odbicia, na konsolach woda jest brudna i ma 0 odbic. Masz mniej roslinosci. Kolor tez miejscami sa "wyprane" szczegolnie widac to na budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Ale zaznaczyć trzeba że ten materiał z PC jest na ULTRA, co to oznacza ? że żaden z moich znajomych takiej grafy nie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi