Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Kolejny trailer, który jak oglądam to mam lekki boner a potem odpalam video z prawdziwej rozgrywki i czuje sie
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l No nie ma co ukrywać ludzie DICE to mistrzowie obróbki materiału a potem serwowania nam za(pipi)istych trailerów a jak wychodzi w realu no cóż każdy ocenia inaczej
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Tylko pamiętaj jeśli masz hype na tą grę to możesz się jeszcze zapisać do Insidera i grać dzień wcześniej Aż takiego ciśnienia nie mam, w końcu to EA/Dice więc to "tylko" kolejny BF z bugami i innymi bonusami ale WWI robi robotę więc chętnie bym sobie przez zimę popykał. No chyba,że do tego czasu wyjdzie Rising Storm:Vietnam to wtedy może się na ten drugi tytuł przerzucę.
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Poczekam na BF2 w czasach WW2 Na ten rok Titanfall 2 i jak mi zabraknie BF-a to odpalę czwartą część i pobawię się na jakichś mapach z dodatków.
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Meh, graficzka i setting spoko, ale pod spodem widać tą samą parującą gameplayową kupę (piszę o singlu) co w poprzednich częściach. Oczywiście, montaż tego zwiastuna wszystko sztywniutko maskuje, więc połowa internetu ma teraz instant boner. Poczekam aż będzie w plusie
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l ale pod spodem widać tą samą parującą gameplayową kupę (piszę o singlu) A to ktoś spodziewa się singla na jakimkolwiek dobrym poziomie? Przecież jedyny raz jak im on wyszedł to było w Bad Company 1,całą resztę można zaorać. Zresztą nie wiem po co oni sobie zawracają głowę tym trybem jak i tak 90% bądź więcej kupuje to dla multi. Strata czasu i zasobów.
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Ciągłe się łudzę, że Dice/EA się ogarną Taka romantyczna natura, co zrobić. W końcu kiedyś, dawno temu EA potrafiło w tym samym roku (2008) wydać takie sztosy jak Mirrors Edge i Dead Space...
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l nie ma to jak mordować swoje własne IP, Titanfalla 2 w ogóle ktoś kupi jak wyjdzie tydzień po BF1? debilizm a nowy gameplay niezła kosa, beta zapowiada się na totalną miazgę, koniki jeepy samoloty i pociąg? srogo
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Ja kupie TF2, na bank to będzie bardziej dopracowana produkcja niż gra od Dice z która będą problemy jak zawsze, Czekam na betę, pozniej sprawdzę fulla dzięki EA Access i wtedy zdecyduję, ale czuję w kościach że będzie taka sama sr,aka jak bf4
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l nie ma to jak mordować swoje własne IP, Titanfalla 2 w ogóle ktoś kupi jak wyjdzie tydzień po BF1? debilizm Titanfall 2 I bf1 celuja w 2 rozne grupy gracz. Wiec nie wiem o czym ty mowisz.
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l szkoda, że o dekapitacji na koniku jak w Wieśku można jedynie pomarzyć Edytowane 16 sierpnia 20168 l przez sushilabel
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=FUflVGQelpE Po jaką cholerę oni wrzucają te elitarne klasy postaci... Edytowane 16 sierpnia 20168 l przez Timmy
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Wypraszam sobie singiel świetna sprawa jak PSN leży . Inna sprawa że tryb fabularny w serii BF jest o niebo lepszy niż w Advance Warfare po którym powiedziałem sobie że nigdy singla w BF nie obrażę.Takie to było arcydzieło
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Po jaką cholerę oni wrzucają te elitarne klasy postaci... Żeby wyciągnąć kasę od noobów.
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l The Live stream from GamesCom will start at 21:00 CEST / 3:00 pm ET / 12:00 pm PST! https://www.twitch.tv/battlefield Dzis o 21 czasu PL. Czyli za 25min Edytowane 16 sierpnia 20168 l przez Wolfie_
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Obejrzałem całe Trailer na końcu świetny, skupia się na nowych aspektach rozgrywki. Plansza typowo pustynna też daje radę, odskocznia od mglistego deszczu lub słonecznych wsi. Edytowane 16 sierpnia 20168 l przez Wesker
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l (pipi) prawda to nie jest materiał na żywo ! też to włączyłem i materiał jest ten sam który wczoraj puszczano na żywo. Ale jak ktoś nie oglądał to i tak warto
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Nikt tego info nie wrzucil. W BF1 nie bedzie Conquest Small. https://twitter.com/Battlefield/status/765942805835513856/video/1
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Po prostu im się nie chce lub pod naciskiem graczy zrobią za jakiś czas. W bf4 na PS4 mały CQ jest bardzo popularny więc innego wytłumaczenia niż lenistwo nie mam
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l W bf4 tez nie bylo malego CQ na poczatku. Po jakims czasie sie pojawil. Mysle, ze tak samo bedzie w BF1.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l W bf4 tez nie bylo malego CQ na poczatku. Po jakims czasie sie pojawil. Mysle, ze tak samo bedzie w BF1. Tylko że jest jedno ale mały CQ był skopiowany z pastgenów a tu musieli by go robić, pytanie czy są chętni
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Premium bedzie kosztowac 50€ Ale wujek EA ma tez dla was pakiet bf1+ premium za jedyne 129.99€ Pierwsze dlc w marcu 2017. Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez Wolfie_