Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny trailer, który jak oglądam to mam lekki boner a potem odpalam video z prawdziwej rozgrywki i czuje sie 

Opublikowano

Tylko pamiętaj jeśli masz hype na tą grę to możesz się jeszcze zapisać do Insidera i grać dzień wcześniej ;)

Aż takiego ciśnienia nie mam, w końcu to EA/Dice więc to "tylko" kolejny BF z bugami i innymi bonusami ale WWI robi robotę więc chętnie bym sobie przez zimę popykał. No chyba,że do tego czasu wyjdzie Rising Storm:Vietnam to wtedy może się na ten drugi tytuł przerzucę.

Opublikowano

Meh, graficzka i setting spoko, ale pod spodem widać tą samą parującą gameplayową kupę (piszę o singlu)  co w poprzednich częściach.

Oczywiście, montaż tego zwiastuna wszystko sztywniutko maskuje, więc połowa internetu ma teraz instant boner.

Poczekam aż będzie w plusie  :klapek:

• Plusik 1
Opublikowano

ale pod spodem widać tą samą parującą gameplayową kupę (piszę o singlu)

A to ktoś spodziewa się singla na jakimkolwiek dobrym poziomie? Przecież jedyny raz jak im on wyszedł to było w Bad Company 1,całą resztę można zaorać. Zresztą nie wiem po co oni sobie zawracają głowę tym trybem jak i tak 90% bądź więcej kupuje to dla multi. Strata czasu i zasobów.

• Plusik 1
Opublikowano

Ciągłe się łudzę, że Dice/EA się ogarną  

Taka romantyczna natura, co zrobić.  :frog: W końcu kiedyś, dawno temu EA potrafiło w tym samym roku (2008) wydać takie sztosy jak Mirrors Edge i Dead Space...

Opublikowano

nie ma to jak mordować swoje własne IP, Titanfalla 2 w ogóle ktoś kupi jak wyjdzie tydzień po BF1? debilizm

a nowy gameplay niezła kosa, beta zapowiada się na totalną miazgę, koniki jeepy samoloty i pociąg? srogo

Opublikowano

Ja kupie TF2, na bank to będzie bardziej dopracowana produkcja niż gra od Dice z która będą problemy jak zawsze,

Czekam na betę, pozniej sprawdzę fulla dzięki EA Access i wtedy zdecyduję, ale czuję w kościach że będzie taka sama sr,aka jak bf4

Opublikowano

nie ma to jak mordować swoje własne IP, Titanfalla 2 w ogóle ktoś kupi jak wyjdzie tydzień po BF1? debilizm

Titanfall 2 I bf1 celuja w 2 rozne grupy gracz. Wiec nie wiem o czym ty mowisz.
Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem całe :) Trailer na końcu świetny, skupia się na nowych aspektach rozgrywki. Plansza typowo pustynna też daje radę, odskocznia od mglistego deszczu lub słonecznych wsi.

Edytowane przez Wesker
Opublikowano (edytowane)

waPnJV8.png

Premium bedzie kosztowac 50€

Ale wujek EA ma tez dla was pakiet bf1+ premium za jedyne 129.99€

Pierwsze dlc w marcu 2017.

Edytowane przez Wolfie_