oFi 2 429 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pogralem jedna mapę i aktualnie nie mam zdania. Podoba mi się to ze przyrządy celownicze są bardzo biedne, żadnych kolimatorow, przybliżaczy itp ( chyba że są i jeszcze o tyk nie wiem?). Latanie samolotem bardzo fajne, ale te czołgi w trybie conquest są za bardzo op ( w b3 takich otwartych terenów w podstawce nie było, były wzgórza, lasy itp). Pogram dłużej, ogarnę mapy i equip to się zobaczy. Pierwsze wrażenie - jest dobrze. napisane z telefonu sony, na forum o Sony, Sony sony, tylko sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dobrze że dali pograć w betę bo miałem to kupić, tak to może kiedyś jak będzie latać w obecnej cenie battlefronta się skuszę. Gra dramat i ma chvja wspólnego z Iwś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ale co więcej ma mieć wspólnego z IWŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 http://gfycat.com/CooperativeWigglyAmericanblackvulture EA potrafi wszystko spierdolić. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 http://gfycat.com/CooperativeWigglyAmericanblackvulture EA potrafi wszystko spierdolić. xD heh, a ja sie wczoraj zastanawialem jak gralem z chlopakami jakim cudem typ mnie widzial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Są równi i równiejsi. Nawet pogoda to wie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Mi się podoba, wiadomo, że to nie będzie żaden kamień milowy w dziedzinie FPS, ale jest ok. Tak się rozkrecilem, że z rozpędu kupiłem Battlefront ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 http://gfycat.com/CooperativeWigglyAmericanblackvulture EA potrafi wszystko spierdolić. xD hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza
sushilabel 27 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pograłem więcej i już jest lepiej. Co do podnoszenia to rzeczywiście bez sensu zrobili z tym R1. IMO powinno być to albo automatycznie albo do wyboru przez gracza z ustawieniem w opcjach. Sporo osób nawet nie wie, że medycy nie widzą, że ktoś leży nie licząc widoku minimapki Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pograłem więcej i już jest lepiej. Co do podnoszenia to rzeczywiście bez sensu zrobili z tym R1. IMO powinno być to albo automatycznie albo do wyboru przez gracza z ustawieniem w opcjach. Sporo osób nawet nie wie, że medycy nie widzą, że ktoś leży nie licząc widoku minimapki Dokładnie nie wiem czy o tym samym mówisz, ale chyba bez naciśnięcia R1 przez osobę leżącą nie da się jej tak naprawdę podnieść, nie tylko że nie widzisz na mapie chyba że to znów jakiś błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Mozecie polaczyc sie z serwerami? U mnie pokazuje teraz lost connection... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Mozecie polaczyc sie z serwerami? U mnie pokazuje teraz lost connection... Wciskaj kwadrat, po jakimś czasie Cię połączy Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Im dłużej gram tym większe mam odczucie, że durna jest ta gra i bezsensowna. Szkoda, że dali tylko taką mapę do bety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 http://gfycat.com/CooperativeWigglyAmericanblackvulture EA potrafi wszystko spierdolić. xD hahahaha :| a ja sie zastanawiałem jakim cudem mnie widzą w takiej burzy piaskowej. No troche beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pogralim trochę, jest sztos. Drużyna z machine guna oraz snajpera i nikt nie podejdzie. W becie biega tylu noobów ze nic tylko siedzieć na wydmie i walić. Gra wymaga ogarnięcia mapy (pogrania 3-5h w trybie conquest). A snajpereczke jest świetna bo nie jest overpowered (pierwszy strzał nie zabija jak się trafi w korpus). Aha i jest leczenie automatyczne, także nie wiem po co ten medyk w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 tutaj nieźle skisłem jak jechałem na flagę, musiałem nagrać XD a tu jak wbiłem 27-0 minigunem, zostawiłem same kille bez nudnego biegania od flagi do flagi bo wyszłoby ponad 15 minut oglądania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Również jestem w trakcie grania w betę. Gram tylko w Podbój i cały czas klasą Medyka. Ogólnie to klasa dość dobra, karabiny fajnie spisują się na większe dystanse. Mam parę zastrzeżeń do gry: - ikony reanimacji są ledwo widoczne, a nawet chyba mało kto w ogóle używa komendy z prośbą o podniesienie. - gdzie się podziały perki/ulepszenia dla danej klasy? Liczę że będą w podstawowej wersji gry. Jeszcze coś by się znalazło, ale są to detale. Grafika ok, udźwiękowienie miażdży, animacje przeładowania broni rewelacyjne. Jednak na dzień dzisiejszy raczej wstrzymuję się z zakupem. O wiele lepiej grało mi się w betę Titanfall'a 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 - ikony reanimacji są ledwo widoczne, a nawet chyba mało kto w ogóle używa komendy z prośbą o podniesienie. Masz od tego menu i wiele opcji związanych z minimapą Usunięto durny limit czasu w becie Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Pogralim trochę, jest sztos. Drużyna z machine guna oraz snajpera i nikt nie podejdzie. W becie biega tylu noobów ze nic tylko siedzieć na wydmie i walić. Gra wymaga ogarnięcia mapy (pogrania 3-5h w trybie conquest). A snajpereczke jest świetna bo nie jest overpowered (pierwszy strzał nie zabija jak się trafi w korpus). Aha i jest leczenie automatyczne, także nie wiem po co ten medyk w tej grze No w hardcore będzie myślę po staremu. Snajperka-one shot, one kill. Zdrowie bez apteczki nie odnawia się ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Musze przyznac, ze gra mi sie coraz bardziej podoba. Gram tylko i wylacznie snajperem. Odkrylem szalenie grozna maszynke do zabijania w postaci snajpy Gewehr. Pomimo tego ze ma tylko muszke i szczerbinke to o wiele lepiej szyje mi sie z niej jak z tej ruskiej z luneta. Dlaczego ta bron jest grozna? Ano mianowicie dlatego ze przy swojej celnosci i zasiegu operator tej giwery jest trudno zauwazalny przez brak lunety wlasnie. Nie widac zdradzajacego snajpera refleksu od lunety. Wielokrotnie wzialem udzial w snajperskim pojedynku, ale w wiekszosci z nich wychodzilem zwyciesko wlasnie przez brak szkla. Ja go widzialem jak wrzod na dupsku, a on mnie nie do konca... Pogram jeszcze w ta bete i jestem juz prawie przekonany co do zakupu fulla. Prawie... Edytowane 5 Września 2016 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Zdrowie bez apteczki nie odnawia się ;/ Ależ odnawia się, milordzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 A model snajperki bez lunety to jak włączyłeś jeśli można wiedzieć? Bo nie widzialem tam opcji grzebania w wyposażeniu każdej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 A model snajperki bez lunety to jak włączyłeś jeśli można wiedzieć? Bo nie widzialem tam opcji grzebania w wyposażeniu każdej klasy Nic nie musiałem gmerać w wyposażeniu. Od samego początku była "goła" bez lunety. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Też tak miałem ale po wbiciu któregos tam levelu sama się przyczepila napisane z telefonu sony, na forum o Sony, Sony sony, tylko sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi