wrog 640 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) Sama się nie przyczepiła, musiałeś zmienić broń. Edytowane 6 września 2016 przez wrog Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Ale jestem pozytywnie zaskoczony nowym Battlefieldem. Nawet nie sądziłem, że 1. będzie grało mi się tak dobrze, 2. setting tak mi będzie odpowiadał. W końcu gra w realiach w okresie 1 WŚ wykonana na tym poziomie. Silnik graficzny dostał kopa po Battlefroncie i wszystko wygląda świetnie. Wiem, że EA to rak, ale niech Battlefield dowali w końcu CoDowi. Za setting. Niech gracze choć raz pokażą, że mają mózgi. 1 Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Ale jestem pozytywnie zaskoczony nowym Battlefieldem. Nawet nie sądziłem, że 1. będzie grało mi się tak dobrze, 2. setting tak mi będzie odpowiadał. W końcu gra w realiach w okresie 1 WŚ wykonana na tym poziomie. Silnik graficzny dostał kopa po Battlefroncie i wszystko wygląda świetnie. Wiem, że EA to rak, ale niech Battlefield dowali w końcu CoDowi. Za setting. Niech gracze choć raz pokażą, że mają mózgi. POLAĆ MU !!! Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) A model snajperki bez lunety to jak włączyłeś jeśli można wiedzieć? Bo nie widzialem tam opcji grzebania w wyposażeniu każdej klasy Dzis sprawdzilem dokladnie: model snajpy to Gewehr Rifleman. Edytowane 6 września 2016 przez Czezare Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Pograłem parę godzin, ogarnąłem mechaniki, mapę, tryby itd. i w miarę się przekonuję. Jest potencjał, ciekaw jestem jakie mapy jeszcze będą, bo ta Jakku jest średnia. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Ja już zostawiam betę. Wbiłem chyba 37-38 lvl i po prostu rzygam już tą mapą. Jak ma się swoją ekipę to jest naprawdę fajnie, gorzej z randomami. Dopóki będzie się grało ze swoimi to będzie okej, inaczej skończy jak Battlefront. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Ja już zostawiam betę. Wbiłem chyba 37-38 lvl i po prostu rzygam już tą mapą. Jak ma się swoją ekipę to jest naprawdę fajnie, gorzej z randomami. Dopóki będzie się grało ze swoimi to będzie okej, inaczej skończy jak Battlefront. Ja mam odwrotnie, 68 lvl ,48 godzin i chce jeszcze a co dopiero będzie jak będzie premiera i będzie 10 map. Gram cały czas ze znajomymi i daje mi to niesamowity fun. Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Dali patcha jest gdzieś lista poprawek ? Cytuj
mmatys85 7 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Na pewno odblokowali wszystkie bronie i gadżety. Kolejna refleksja karabiny maszynowe do poprawy !!! Tym nie idzie nikogo zabić ! Jak nie nadziejesz się na kogoś i nie stoisz przed nim 5 m to przegrasz każdy pojedynek 1v1 . Jako support to 80% kili to mam z min i granatów. Scout i Medyk z rifle-ami koszą aż miło. Mam nadzieję , że każda klasa będzie miała do nich dostęp bo inaczej nawet nie mam zamiaru grać supportem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Ja mam odwrotne wrażenia co do karabinów maszynowych i do ciężkich karabinów Cytuj
walek 96 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Niestety nie przekonalem sie do tej gry, i Bf1 nie laduje u mnie w czytniku 21 pazdziernika. W moje ocenie 6/10. Nigdy nie Gralem w Cod'a, ale na remaster modern warfare raczej sie skusze. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Na pewno odblokowali wszystkie bronie i gadżety. Kolejna refleksja karabiny maszynowe do poprawy !!! Tym nie idzie nikogo zabić ! Jak nie nadziejesz się na kogoś i nie stoisz przed nim 5 m to przegrasz każdy pojedynek 1v1 . Jako support to 80% kili to mam z min i granatów. Scout i Medyk z rifle-ami koszą aż miło. Mam nadzieję , że każda klasa będzie miała do nich dostęp bo inaczej nawet nie mam zamiaru grać supportem. Pogralem,ostatnio supportem i on te bronie ma bardzo dobre,polecam tą broń, które wygląda jak bren, każda z tych bronii jest dobra na średni dystans. Cytuj
mmatys85 7 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Po kolejnych 2 h gry..... snajpy, snajpy, snajpy , snajpy ........ Ludzie pokampieni praktycznie wszędzie 90% śmierci przez snajpy Naprawdę to słabo wygląda i jest męczące, mam nadzieję na solidny nerf. I na litość boską nie gadajcie, że jest ok jak jest teraz jak 3/4 ludzi gra snajperami...... Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 bo karabiny maszynowe są znerfione, nie da sie nimi grać Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Taka sytuacja z wczoraj: Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Ten Gewehr bez lunety konkret. Bardzo szybkostrzelny jak na snajperkę (trochę jak SKS). Na bliski i średni dystans sprawdza się wyśmienicie. No i obala na dwa strzały w korpus albo jeden w głowę. Jeśli mamy dobre oko i wyczucie to kosimy miło. Z innej beczki: dzisiaj ma być ta nowa mapka? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 ja też gram tylko z gewehrem, przypominaja sie stare czasy CoD1 <3 a ja myslalem ze dzisiaj koniec bety? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 (edytowane) Tak, dzis koniec bety. Ciekawe, o ktorej. Pyknalbym jeszcze z godzinke ale oczywiscie vectra i padla :< / Juz chyba wyłączyli betę. Edytowane 8 września 2016 przez Koleś88 Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Kto by chciał w 4K na PS4 Pro ?? Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Po co ci 4k w grze multi gdzie fpsy będą spadały prawie do zera przy 64 graczach? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Pogralbym jeszcze no ale cóż , biore na premiere Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Na premierę to raczej nie wezmę, bo pewnie doyebią konkret zaporową cenę, także z tego względu, że tych pseudo-celebrytów z YT zatrudnili do dubbingu. No i jak sobie pomyślę, że to przecież EA, BF i ten ich Premium... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi