Ryuk 1 464 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 Ankiete dice wyslalo do ludzi. Jak sie komus chce to moze wypelnic https://www.surveymonkey.com/r/9YFYK3Y Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Ankieta wypełniona, szkoda tylko że nie mogłem rozpisać się w wolnych polach , trzeba było się uczyć pisać po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Ja tam co nieco popisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Ja tam co nieco popisałem. Ale za dużo jadu nie wylałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Nie. Te najważniejsze powypisywałem. Gumowe ekwipunki na żołnierzach czy inne bugi, zbyt małe ikony powalonych kamratów dla medyka, usprawnienie konia, gówniane menu, oznaczanie przeciwników do poprawy czy zmiany w ekwipunkach, itd. Plus liczę na jakieś zwarte mapki dla piechoty (coś jak Sekwana z 3-ki). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Trójeczka była piękna swego czasu, mapa metro na zawsze w moim serduszku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 (edytowane) Chyba pierwszy raz w zyciu tak dobrze sie bawilem na multi w fps. Nigdy nie przepadalem za CSami itd. Jakos ta szajba mnie ominela. Nie liczac dwoch pierwszych czesci Girsow to czuje ze ten multi w fullu mnie wessie na ament. Te przeladowania broni Edytowane 11 września 2016 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
mmatys85 7 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 (edytowane) Pytałem kiedyś po co na Rushu wzywa się artylerię......dzięki ankiecie się dowiedziałem, że ona strzela.....ospotowanych przeciwników . Przydały by się lepsze opisy trybów. Wiadomo ile będzie map na premierę ? Edytowane 11 września 2016 przez mmatys85 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Oficjalnie nie , ale z pewnych informacji 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Beta na konsolach juz zamknieta? Widze ze piecowcy chyba dalej grajo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Beta na konsolach juz zamknieta? Widze ze piecowcy chyba dalej grajo. Zamknięta jest na wszystkie platformy. Chyba że to serwery dla Youtuberów Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 A to sie zgadza. Bete powinni ciagnac do premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 zgadzam się, ale to nie zmienia faktu że była to najdłuższa beta. Liczę że jeszcze otrzymamy jedną betę ale z mapą z alfy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Podobno Dice zmniejsza ilość opcji dostępnych ustawień własnego serwera na PC teraz będzie przypominał ten z konsol. Jak dla mnie to strzał w stopę What does this mean? - Set server preferences by EA DICE Player caps for certain modes Ticket/Time caps for certain modes No RCON tools No RCON restrictions like restricting explosives etc on certain maps Basically for Console nothing has changed For PC we are now basically consoles in terms of server management. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Kogoś w Dice nieźle pogieło. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 (edytowane) Też jestem zdziwiony takim rozwiązaniem bo grając w bf na konsolach i wynajmując serwery zawsze PC takich możliwości co do ustawień zazdrościłem. Pierwsze budle 299 funtów Edytowane 12 września 2016 przez SG1-ZIELU Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Widocznie nie chcą by community servery się dobrze i prężnie rozwijały bo jednak mieć do dyspozycji sporo opcji ustawień serwera dawało sporą swobodę wobec tego co ludzie chcą,a czego raczej wolą uniknąć wywalając kasę na utrzymanie takowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Nie pełna graficzna lista dogtagów http://imgur.com/a/KQXzn Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Trójeczka była piękna swego czasu, mapa metro na zawsze w moim serduszku ooo tak, Metro to moja ulubiona mapa ze wszystkich Battlefieldów i chyba najbardziej popularna, ma też bardzo szczególne miejsce w moim sercu, zawsze było z nią najwięcej serwerów i ludzi w trójce, nie wiem czy uda się im zrobić jeszcze kiedyś tak wciągającą mapkę, zastanawiałem się nad tym by nawet dali w nowym bfie wersje "Metro 1916", oczywiście miejscówka odpowiednio dopasowana do realiów ale z bardzo podobnym dizajnem i rozłożonymi flagami, myślę że ludziom taki pomysł by się bardzo spodobał, no ale jak nie będzie to liczę i tak na jakąś mapkę wyłącznie dla piechoty Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 @mersi jak sprawdzi się twoja wróżba z metrem to masz u mnie piwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Metro 1916 XDDDDDDDDDDDD Głupszego pomysłu nie widziałem. Do nabijania killi będziecie mieli mapy miejskie, albo mapę, bo pewnie zbyt dużo takich nie będzie. Ewentualnie jakąś typowo okopową (taką jak Champagne w Verdun). Chciałbym w końcu naprawdę zespołowe granie, ale na tę społeczność nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Metro jest świetną mapą tak samo jak i Wielki Bazar, który jest również świetnie zaprojektowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 464 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Bazaar i metro to 2 rozne mapy. Na bazarze bylo lav ktore jezeli ktos potrafil grac to mozna bylo kontrolowac 2 flagi. Do flagi B bylo kilka dojsc zawsze mozna bylo poleciec na flage przeciwnika bokiem i troche ich odciagnac od flagi B. Metro to nic innego jak nawalanka na fladze B lub jezeli przeciwnik byl slaby to zamykanie ich na respie i nabijanie killi przez kilka min. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Metro? Największe guwno w serii Battlefield. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Skoro Bluber się nie zgadza, to tylko pokazuje jaki to był sztosik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi