Opublikowano 12 października 20168 l Ja tam nic nie oglądam EMBARGO, wole sam wszystko odkrywać . Jestem tylko ciekaw czy rzeczywiście wszyscy co zrobią preordery będą mogli ściągać 16 października ?
Opublikowano 12 października 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=8s5CBOqr7AI Oglądam ten nowy gameplay z multi i Amiens Nowe bronie: Hellriegel 1915 Jednostrzałowy i odtylcowy Martini-Henry (to będzie mój ulubiony): Pistolet Howdah: I uwaga XD Pistolet Kolibri 2mm XDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale się nie mogę tego doczekać, rozpoczynam 9 dni z Wielką Wojną. Edytowane 12 października 20168 l przez Rozi
Opublikowano 12 października 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=SMEWLyK_RKQ https://www.youtube.com/watch?v=y3kHG21mSaE https://www.youtube.com/watch?v=zUNDUQSIj_M Wincyj gameplayu z multi! B.A.R. confirmed Edytowane 12 października 20168 l przez Rozi
Opublikowano 12 października 20168 l Nowe info dotyczące battlepacków w bf1. https://www.battlefield.com/news/article/how-we-reworked-battlepacks-for-battlefield-1 + https://www.youtube.com/watch?v=6GMcq87FVSc Edytowane 12 października 20168 l przez Timmy
Opublikowano 12 października 20168 l Ale to piękne jest wszystko. Cieszę się, że DICE odrobiło lekcję historii i wygrzebało bronie, o których ja nawet nie słyszałem. Oczywiście, że niektóre z nich nie miały żadnego udziału w wojnie, ale nie czepiajmy się tego. Ten tryb Operations zapowiada się wyśmienicie. Trochę mnie denerwują te klasy Superżołnierzy i mam nadzieję, że będą odpowiednio zbalansowane, bo ten z Villar-Perosą, to trochę przesada.
Opublikowano 12 października 20168 l nie chce znowu marudzić o tym samym ale kurde, pooglądałem sobie gameplay z bf1 po polsku i kurna nie ważne jak dobry jest polski dubbing to i tak jest chujowy jedyny wyjątek - wiedźmin3 ta wiem że mnie zjedziecie, ale nic nie poradze. wole gry po angielsku
Opublikowano 12 października 20168 l No przecież wiadomo że tylko ang, jedyny wyjątek tak jak piszesz wiesiek.
Opublikowano 13 października 20168 l Dobra, pograłem chwilę. Dubbing spoko. Ale sama grafika i detale to jest mistrzostwo! Samo granie to stary dobry BF Must have na premierę
Opublikowano 13 października 20168 l Przy pierwszej misji (chociaż to bardziej tutorial) miałem ciarki na plecach, świetnie pokazali okrucieństwo wojny. Potem było już standardowo - misja w czołgu, za którymi nigdy nie przepadam w grach. Do tego bezsensowny motyw w postaci gołębia jako grywalnej postaci xD Zostało mi jeszcze kilka misji w ramach triala EA Access, więc może potem będzie ciekawiej. Na plus trzeba też zaliczyć grafikę, która od czasu bety multiplayera uległa znaczącej poprawie - prawdopodobnie to najładniejsza gra hulająca na silniku Frostbite wydana na XOne. Nie, nie oceniałem jej na podstawie prerenderowanych filmików, których w kampanii jest sporo Co do dubbingu - chociaż z reguły przechodzę gry po polsku, to głosy w BF1 faktycznie zawodzą na całej linii. Edytowane 13 października 20168 l przez Vexilium
Opublikowano 13 października 20168 l W zadnej grze wczesniej nie widzialem, zeby trupy tak fajnie padaly na glebe.
Opublikowano 13 października 20168 l Menusy w trakcie rozgrywki dalej potrafią się przyciąć :potter: ale reszta oprawy na tip top nawet w tych 720p na One. Świetna muzyka, a wygląd mapek jest naprawde konkretny, miejscówka w mieście klimatyczna na maksa, a Forteca Fao przypomina mapki z BC2, które miały liniową strukturę, walka o flagi w Fortecy zapowiada się genialnie. No i ten zachód słońca, ktòry mamy w oddali... coś pięknego, zupełnie jak na Tatooine z SW. Edytowane 13 października 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 13 października 20168 l Gram w demo dzięki EA Access. Nie wierzę w to co mówię, ale to jest DOBRY Battlefield. Pierwsza misja to normalny horror, przygnębienie, gaz musztardowy, żołnierze z miotaczami ognia to istne potwory z koszmarów. Ja pierdziele ten klimat i muzyka Nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałem tak dobre wprowadzenie do misji, jak przed tą z czołgiem. Rozi będziesz wniebowzięty. Mam nadzieję, że dalej będzie równie dobrze. wracam do gry.
Opublikowano 13 października 20168 l No ja myślę! Jackfrags twierdzi, że to może być najlepszy Battlefield w serii. I ja mu wierzę.
Opublikowano 13 października 20168 l Mysza - a docelowo bierzesz na PS4? Pytam bo sam się zastanawiam mimo, że po becie średnio mi podeszło. Edytowane 13 października 20168 l przez Fanek
Opublikowano 13 października 20168 l O kurde jak Rozi puścił chłopa z tym B.A.R em to się zakochałem, jak to kopie i jaki odgłos wydaje i ta rifla... Dźwięki jak zawsze poezja od dice. Ciekawe czy za przejście kampanii dostaje się jakieś bonusy do multiplayer, za czwórkę była jakaś broń ale ta kampania.. Edytowane 13 października 20168 l przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 13 października 20168 l Gram w demo dzięki EA Access. Nie wierzę w to co mówię, ale to jest DOBRY Battlefield. Pierwsza misja to normalny horror, przygnębienie, gaz musztardowy, żołnierze z miotaczami ognia to istne potwory z koszmarów. Ja pierdziele ten klimat i muzyka Nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałem tak dobre wprowadzenie do misji, jak przed tą z czołgiem. Rozi będziesz wniebowzięty. Mam nadzieję, że dalej będzie równie dobrze. wracam do gry. Podobno grafika to kosmos nawet na ONE, prawda to ?
Opublikowano 13 października 20168 l No trzeba by się ustawić na meczyki w dniu premiery /dzień wcześniej może.
Opublikowano 13 października 20168 l Mysza - a docelowo bierzesz na PS4? Pytam bo sam się zastanawiam mimo, że po becie średnio mi podeszło. Tak, biorę na PS4, na Onie tylko testuje w EA Access. Soul - na Onie wygląda kozacko, ale te 720p w multi po czasie męczy, rozmazane dużo rzeczy, a na takich stosunkowo dużych mapach to jest trochę uciążliwe.
Opublikowano 13 października 20168 l @ Soul Nie Gra wygląda bardzo ładnie na pierwszym planie, porozglądasz się na boki i już jest słabo. Na pewno filtry i kolorystyka robią robotę. Jest brudno, szaro i ponuro. Edytowane 13 października 20168 l przez chris85
Opublikowano 13 października 20168 l No ja myślę! Jackfrags twierdzi, że to może być najlepszy Battlefield w serii. I ja mu wierzę.Ciezko,zeby mowil inaczej skoro dostaje ££/wyjazdy na konfy/zamkniete testy w studiach itd. od ea.
Opublikowano 13 października 20168 l Zwróćcie uwagę na kontrast między pierwszym a drugim planem. Momentami wygląda jak CoD 2. Ale nie powiem, bo wioska w dalszej części gry wygląda fenomenalnie ( w przeciwieństwie do poprzedzającego ją etapu) ALE póki co grafa to 9/10. dawno czegoś podobnego nie było w FPSach. Plus samotna infiltracja przypomina trochę MoH
Opublikowano 13 października 20168 l Nowy gameplay z multi od Jack'a. https://www.youtube.com/watch?v=pLwcLxW79hU ...nie żeby to odrazu Verdun był, ale dlaczego to tak zapi.....dala. Epilepsji dostaję.... Czy na konsolach też będzie taki speed?