SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Ja tam nic nie oglądam EMBARGO, wole sam wszystko odkrywać . Jestem tylko ciekaw czy rzeczywiście wszyscy co zrobią preordery będą mogli ściągać 16 października ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=8s5CBOqr7AI Oglądam ten nowy gameplay z multi i Amiens Nowe bronie: Hellriegel 1915 Jednostrzałowy i odtylcowy Martini-Henry (to będzie mój ulubiony): Pistolet Howdah: I uwaga XD Pistolet Kolibri 2mm XDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale się nie mogę tego doczekać, rozpoczynam 9 dni z Wielką Wojną. Edytowane 12 października 2016 przez Rozi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=SMEWLyK_RKQ https://www.youtube.com/watch?v=y3kHG21mSaE https://www.youtube.com/watch?v=zUNDUQSIj_M Wincyj gameplayu z multi! B.A.R. confirmed Edytowane 12 października 2016 przez Rozi Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Nowe info dotyczące battlepacków w bf1. https://www.battlefield.com/news/article/how-we-reworked-battlepacks-for-battlefield-1 + https://www.youtube.com/watch?v=6GMcq87FVSc Edytowane 12 października 2016 przez Timmy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Ale to piękne jest wszystko. Cieszę się, że DICE odrobiło lekcję historii i wygrzebało bronie, o których ja nawet nie słyszałem. Oczywiście, że niektóre z nich nie miały żadnego udziału w wojnie, ale nie czepiajmy się tego. Ten tryb Operations zapowiada się wyśmienicie. Trochę mnie denerwują te klasy Superżołnierzy i mam nadzieję, że będą odpowiednio zbalansowane, bo ten z Villar-Perosą, to trochę przesada. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 nie chce znowu marudzić o tym samym ale kurde, pooglądałem sobie gameplay z bf1 po polsku i kurna nie ważne jak dobry jest polski dubbing to i tak jest chujowy jedyny wyjątek - wiedźmin3 ta wiem że mnie zjedziecie, ale nic nie poradze. wole gry po angielsku Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 No przecież wiadomo że tylko ang, jedyny wyjątek tak jak piszesz wiesiek. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Dobra, pograłem chwilę. Dubbing spoko. Ale sama grafika i detale to jest mistrzostwo! Samo granie to stary dobry BF Must have na premierę Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) Przy pierwszej misji (chociaż to bardziej tutorial) miałem ciarki na plecach, świetnie pokazali okrucieństwo wojny. Potem było już standardowo - misja w czołgu, za którymi nigdy nie przepadam w grach. Do tego bezsensowny motyw w postaci gołębia jako grywalnej postaci xD Zostało mi jeszcze kilka misji w ramach triala EA Access, więc może potem będzie ciekawiej. Na plus trzeba też zaliczyć grafikę, która od czasu bety multiplayera uległa znaczącej poprawie - prawdopodobnie to najładniejsza gra hulająca na silniku Frostbite wydana na XOne. Nie, nie oceniałem jej na podstawie prerenderowanych filmików, których w kampanii jest sporo Co do dubbingu - chociaż z reguły przechodzę gry po polsku, to głosy w BF1 faktycznie zawodzą na całej linii. Edytowane 13 października 2016 przez Vexilium Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 W zadnej grze wczesniej nie widzialem, zeby trupy tak fajnie padaly na glebe. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) Menusy w trakcie rozgrywki dalej potrafią się przyciąć :potter: ale reszta oprawy na tip top nawet w tych 720p na One. Świetna muzyka, a wygląd mapek jest naprawde konkretny, miejscówka w mieście klimatyczna na maksa, a Forteca Fao przypomina mapki z BC2, które miały liniową strukturę, walka o flagi w Fortecy zapowiada się genialnie. No i ten zachód słońca, ktòry mamy w oddali... coś pięknego, zupełnie jak na Tatooine z SW. Edytowane 13 października 2016 przez MYSZa7 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Gram w demo dzięki EA Access. Nie wierzę w to co mówię, ale to jest DOBRY Battlefield. Pierwsza misja to normalny horror, przygnębienie, gaz musztardowy, żołnierze z miotaczami ognia to istne potwory z koszmarów. Ja pierdziele ten klimat i muzyka Nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałem tak dobre wprowadzenie do misji, jak przed tą z czołgiem. Rozi będziesz wniebowzięty. Mam nadzieję, że dalej będzie równie dobrze. wracam do gry. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 No ja myślę! Jackfrags twierdzi, że to może być najlepszy Battlefield w serii. I ja mu wierzę. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) Mysza - a docelowo bierzesz na PS4? Pytam bo sam się zastanawiam mimo, że po becie średnio mi podeszło. Edytowane 13 października 2016 przez Fanek Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Tak, Fanek. Będziemy grać aż strach! Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) O kurde jak Rozi puścił chłopa z tym B.A.R em to się zakochałem, jak to kopie i jaki odgłos wydaje i ta rifla... Dźwięki jak zawsze poezja od dice. Ciekawe czy za przejście kampanii dostaje się jakieś bonusy do multiplayer, za czwórkę była jakaś broń ale ta kampania.. Edytowane 13 października 2016 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Gram w demo dzięki EA Access. Nie wierzę w to co mówię, ale to jest DOBRY Battlefield. Pierwsza misja to normalny horror, przygnębienie, gaz musztardowy, żołnierze z miotaczami ognia to istne potwory z koszmarów. Ja pierdziele ten klimat i muzyka Nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałem tak dobre wprowadzenie do misji, jak przed tą z czołgiem. Rozi będziesz wniebowzięty. Mam nadzieję, że dalej będzie równie dobrze. wracam do gry. Podobno grafika to kosmos nawet na ONE, prawda to ? Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 No trzeba by się ustawić na meczyki w dniu premiery /dzień wcześniej może. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Mysza - a docelowo bierzesz na PS4? Pytam bo sam się zastanawiam mimo, że po becie średnio mi podeszło. Tak, biorę na PS4, na Onie tylko testuje w EA Access. Soul - na Onie wygląda kozacko, ale te 720p w multi po czasie męczy, rozmazane dużo rzeczy, a na takich stosunkowo dużych mapach to jest trochę uciążliwe. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) @ Soul Nie Gra wygląda bardzo ładnie na pierwszym planie, porozglądasz się na boki i już jest słabo. Na pewno filtry i kolorystyka robią robotę. Jest brudno, szaro i ponuro. Edytowane 13 października 2016 przez chris85 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Dzięki za info Panowie! Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Zaraz wkleję kilka screenów to sam zobaczysz. Cytuj
Ryuk 1 478 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 No ja myślę! Jackfrags twierdzi, że to może być najlepszy Battlefield w serii. I ja mu wierzę.Ciezko,zeby mowil inaczej skoro dostaje ££/wyjazdy na konfy/zamkniete testy w studiach itd. od ea. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Zwróćcie uwagę na kontrast między pierwszym a drugim planem. Momentami wygląda jak CoD 2. Ale nie powiem, bo wioska w dalszej części gry wygląda fenomenalnie ( w przeciwieństwie do poprzedzającego ją etapu) ALE póki co grafa to 9/10. dawno czegoś podobnego nie było w FPSach. Plus samotna infiltracja przypomina trochę MoH 1 Cytuj
kts 2 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Nowy gameplay z multi od Jack'a. https://www.youtube.com/watch?v=pLwcLxW79hU ...nie żeby to odrazu Verdun był, ale dlaczego to tak zapi.....dala. Epilepsji dostaję.... Czy na konsolach też będzie taki speed? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi