Opublikowano 13 października 20168 l no tak wygląda płynne 60 fpsów w grach, rzadko spotykane na naszym poletku, o ile to nie chodzi z jeszcze lepszym frameratem Edytowane 13 października 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 13 października 20168 l Nie będzie, bo tam grają myszkami. Też mi ta szybkość przeszkadza, jak jakiś CoD.
Opublikowano 13 października 20168 l Właśnie ukończyłem "Błoto i krew" czyli to co można w ea access. Jest moc, świetny klimat, super, że można prawie wszystko rozwalić i rozbijać nawet domki wjeżdżając w nie. Poczciwa Bess[*] Jeszcze parę h na multi zostało na szczęście. Edytowane 13 października 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 13 października 20168 l Ja jescze nie skonczylem tego aktu, bo musiałem iść do pracy. Ale na zegarze mam 2h i 11 procent ukończenia gry.
Opublikowano 13 października 20168 l Fajny polski smaczek - Maczuga "Bartek" z drewna z dębu Bartek. Najs. Mysza gra w EA Access i mi stoi, no już tylko 8 dni, 8 dni, 8 dni
Opublikowano 14 października 20168 l Pograłem w multi i jest super. Chwilę mi zajęło zanim się przestawiłem po Battlefront. Przede wszystkim momentami ciężko dostrzec wroga ( dym+ kolorystyka+ mundury), w przeciwieństwie do białych jak mój tyłek Stormtrooperów, no i pada się szybciej. Zostało mi jeszcze 6h triala, które zostawiam na weekend. Ale będzie grane
Opublikowano 14 października 20168 l Wiecie gdzie będzie można dostać za dobrą cenę gierkę po ANG na pc? Raczej te kinguiny i g2a odpadają.
Opublikowano 14 października 20168 l Język nie ma znaczenia. Wersja na Xbox One ma ich z 10. Nie sądzę żeby na PC było inaczej.
Opublikowano 14 października 20168 l Na PC jak kupisz przez polskiego origin i z polskiej dystrybucji, to jest tylko PL/RUS do wyboru. Edytowane 14 października 20168 l przez Metoda
Opublikowano 14 października 20168 l Tego nie wiedziałem. Polska wersja ssie jak zawsze. Ja gram z polskimi napisami.
Opublikowano 14 października 20168 l A w Polskiej wersji są ci jutuberzy,którzy podkladaja głosy? Edytowane 14 października 20168 l przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 14 października 20168 l Czy jak kupię wersję cyfrową na PS4, to będzie do wyboru wersja ang. z polskimi napisami, czy też super doznania w 100% polisz langłidź? Mam niemiłe doświadczenia z BF4 przez origin na PC ...
Opublikowano 14 października 20168 l Czy jak kupię wersję cyfrową na PS4, to będzie do wyboru wersja ang. z polskimi napisami, czy też super doznania w 100% polisz langłidź? Mam niemiłe doświadczenia z BF4 przez origin na PC ... Na One tak jest. Masz eng + pl napisy,lub pełna polska. Jest multum języków.
Opublikowano 15 października 20168 l Dobra panowie, dwa pytania. Bierze ktoś na premierę albo trochę po na Xone? Ograłem betę, teraz 10h w ea i w sumie pograłbym ale zawsze lepiej z kimś, niż z randomami. Będzie ktoś chętny, najlepiej kilka osób nawet na multi? A drugie pytanko, czy gdzieś dorwę taniej pudło niż za 219zł w ME?
Opublikowano 15 października 20168 l baardzo mi się podoba póki co kampania. Klimat klimat i jeszcze raz klimat. Grafika też naprawdę robi wrażenie na XONE. Edytowane 15 października 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 15 października 20168 l Dobra panowie, dwa pytania. Bierze ktoś na premierę albo trochę po na Xone? Ograłem betę, teraz 10h w ea i w sumie pograłbym ale zawsze lepiej z kimś, niż z randomami. Będzie ktoś chętny, najlepiej kilka osób nawet na multi? A drugie pytanko, czy gdzieś dorwę taniej pudło niż za 219zł w ME? W Media Expert kosztuje 219 zł? po wejściu na stronę cena wynosi 229 zł.
Opublikowano 16 października 20168 l Mazzeo bierz i bedziemy multi ogrywac... biore oczywiscie od razu, jak bedzie działać wszystko dobrze to pewnie w premiuma zainwestuje
Opublikowano 16 października 20168 l Na ps4 chyba jest większa grupa osób do grania w BF z tego forum
Opublikowano 16 października 20168 l No zauwazylem, ze zdecydowanie wieksza. Mialem sobie zostawic ps4 specjalnie na ogrywanie bf1 ale w koncu uznalem, ze to glupie.