Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 330,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

a ja miałem zamiar pogonić PS4 dla X1 i tam ogrywać BF ale trochę szkody mi ekipy z którą gram już od BC2 :) i tak zostało. 

Opublikowano

Mi się multi też bardzo spodobało, szczególnie tryby na mniej osób jak dominacja. Wiadomo czy będzie mały podbój jak w BFie 4? Ten na 64 graczy to straszny młyn, do tego framerate mocno spada:/ ale feeling strzelania to mistrzostwo i reakcja przeciwników na każdą kulkę. Graficznie nawet w 720p na Bonku daje radę.

Opublikowano

N3mfCky.jpg

Ech XD

Opublikowano

Ale widać, że nasze raporty z bety nie poszły w las. Ikony poległych towarzyszy dla medyków są już znacznie lepiej widoczne. Chociaż sterowce wydają się być ździebko przegięte.

Opublikowano

Od BF4 nauczyli się by słuchać comunnity, choć i tak podejrzewam że parę rzeczy zrobili po swojemu i znów będzie przepychanka między EA a community jak ma to wyglądać. Przykład takiego zachowania mieliśmy już właśnie w bf4

Opublikowano

Gdzie najtaniej i najpewniej kupię tego BF żeby mieć w dniu premiery?

Opublikowano

W media expert. Zawsze na premiere maja jak zamowisz przez strone. Ogarnij kupon na dyszke z newslettera i wyjdzie Ci 219 z odbiorem w sklepie.

Opublikowano

Ja zawsze biorę w media markcie. Zawsze jest na premierę i cena 'normalna'.

Media > Empik.

Opublikowano

Mi się multi też bardzo spodobało, szczególnie tryby na mniej osób jak dominacja. Wiadomo czy będzie mały podbój jak w BFie 4? Ten na 64 graczy to straszny młyn, do tego framerate mocno spada:/ ale feeling strzelania to mistrzostwo i reakcja przeciwników na każdą kulkę. Graficznie nawet w 720p na Bonku daje radę.

W trialu również preferuje walki na małych mapach,bez użycia maszyn. Pewnie z czasem się to zmieni, ale póki co świetnie się bawię w klasyczne zgin/zastrzel/przejmij flagę ;)

Opublikowano
  • Autor

Mapka z bety strasznie mi sie nie podobala,za bardzo otwarte tereny jak w Battlefront. Mapy z BF3 i 4 byly mega za(pipi)iste. 

Opublikowano

90 od GameSpot :banderas;

Opublikowano

W większości recenzji podkreślają, że to najlepszy BF w historii oby serwery wytrzymały natłok ludzi  :scratch_one-s_head:

I jak tu wytrzymać do jutra  :whistling:

Opublikowano

W większości recenzji podkreślają, że to najlepszy BF w historii oby serwery wytrzymały natłok ludzi  :scratch_one-s_head:

I jak tu wytrzymać do jutra  :whistling:

Jeśli mówisz o serwerach Sony to chyba małe szanse skoro beta nowego CODa o mało nie rozwaliła sieci ;)

Opublikowano

Jednak chyba DICE się przełamało co do battleloga bo właśnie pojawiła się tam ikonka BF1, czyżby zmiana planów 

Opublikowano

Zamowilem wersje Delux. Na mail'a nie dostalem kodu na pre-download. O co chodzi?

Opublikowano

Zamowilem wersje Delux. Na mail'a nie dostalem kodu na pre-download. O co chodzi?

Jaki kod ? przecież jak zamówiłeś i zapłaciłeś to już mogłeś ściągać od wczoraj, w Australii już np serwery ruszyły 

Opublikowano

Jak stanieje gra do poziomu 60 zl., to kupie gre, aby przejsc kampanie. Wyglada calkiem zacnie.

Daj znac gdzie moge kupic bf1 za 60zl :lapka:

Opublikowano

W Australii serwery już ruszyły, ale jestem jak skała i dla zasady nie kupiłem tych lepszych wersji bo to rak 

Opublikowano

9,5/10 — GamingTrend

9,4/10 — AusGamers

9/10 — Xbox Achievements

9/10 — Game Revolution

9/10 — GameSpot

9/10 — Polygon

9/10 — ThisGenGaming

8,4/10 — NZGamer

8/10 — Metro GameCentral

8/10 — GamesRadar+

8/10 — Hardcore Gamer