Opublikowano 16 października 20168 l a ja miałem zamiar pogonić PS4 dla X1 i tam ogrywać BF ale trochę szkody mi ekipy z którą gram już od BC2 i tak zostało.
Opublikowano 16 października 20168 l Ale zapomnialem, ze Ty pewnie na ps4 bierzesz? To git [emoji106]
Opublikowano 16 października 20168 l Mi się multi też bardzo spodobało, szczególnie tryby na mniej osób jak dominacja. Wiadomo czy będzie mały podbój jak w BFie 4? Ten na 64 graczy to straszny młyn, do tego framerate mocno spada:/ ale feeling strzelania to mistrzostwo i reakcja przeciwników na każdą kulkę. Graficznie nawet w 720p na Bonku daje radę.
Opublikowano 16 października 20168 l Ale widać, że nasze raporty z bety nie poszły w las. Ikony poległych towarzyszy dla medyków są już znacznie lepiej widoczne. Chociaż sterowce wydają się być ździebko przegięte.
Opublikowano 16 października 20168 l Od BF4 nauczyli się by słuchać comunnity, choć i tak podejrzewam że parę rzeczy zrobili po swojemu i znów będzie przepychanka między EA a community jak ma to wyglądać. Przykład takiego zachowania mieliśmy już właśnie w bf4
Opublikowano 16 października 20168 l Gdzie najtaniej i najpewniej kupię tego BF żeby mieć w dniu premiery?
Opublikowano 16 października 20168 l W media expert. Zawsze na premiere maja jak zamowisz przez strone. Ogarnij kupon na dyszke z newslettera i wyjdzie Ci 219 z odbiorem w sklepie.
Opublikowano 16 października 20168 l U mnie w mieście rzadko kiedy media ma na premierę. Kumpel brał gearsy i dostał później niż ja swoją kopie z Holandii.
Opublikowano 16 października 20168 l Ja zawsze biorę w media markcie. Zawsze jest na premierę i cena 'normalna'. Media > Empik.
Opublikowano 17 października 20168 l Mi się multi też bardzo spodobało, szczególnie tryby na mniej osób jak dominacja. Wiadomo czy będzie mały podbój jak w BFie 4? Ten na 64 graczy to straszny młyn, do tego framerate mocno spada:/ ale feeling strzelania to mistrzostwo i reakcja przeciwników na każdą kulkę. Graficznie nawet w 720p na Bonku daje radę. W trialu również preferuje walki na małych mapach,bez użycia maszyn. Pewnie z czasem się to zmieni, ale póki co świetnie się bawię w klasyczne zgin/zastrzel/przejmij flagę
Opublikowano 17 października 20168 l Autor Mapka z bety strasznie mi sie nie podobala,za bardzo otwarte tereny jak w Battlefront. Mapy z BF3 i 4 byly mega za(pipi)iste.
Opublikowano 17 października 20168 l W większości recenzji podkreślają, że to najlepszy BF w historii oby serwery wytrzymały natłok ludzi I jak tu wytrzymać do jutra
Opublikowano 17 października 20168 l W większości recenzji podkreślają, że to najlepszy BF w historii oby serwery wytrzymały natłok ludzi I jak tu wytrzymać do jutra Jeśli mówisz o serwerach Sony to chyba małe szanse skoro beta nowego CODa o mało nie rozwaliła sieci
Opublikowano 17 października 20168 l Jednak chyba DICE się przełamało co do battleloga bo właśnie pojawiła się tam ikonka BF1, czyżby zmiana planów
Opublikowano 17 października 20168 l Zamowilem wersje Delux. Na mail'a nie dostalem kodu na pre-download. O co chodzi?
Opublikowano 17 października 20168 l Zamowilem wersje Delux. Na mail'a nie dostalem kodu na pre-download. O co chodzi? Jaki kod ? przecież jak zamówiłeś i zapłaciłeś to już mogłeś ściągać od wczoraj, w Australii już np serwery ruszyły
Opublikowano 17 października 20168 l Jak stanieje gra do poziomu 60 zl., to kupie gre, aby przejsc kampanie. Wyglada calkiem zacnie. Zamowilem wersje Delux. Na mail'a nie dostalem kodu na pre-download. O co chodzi? Daj znac gdzie moge kupic bf1 za 60zl
Opublikowano 17 października 20168 l W Australii serwery już ruszyły, ale jestem jak skała i dla zasady nie kupiłem tych lepszych wersji bo to rak
Opublikowano 17 października 20168 l 9,5/10 — GamingTrend 9,4/10 — AusGamers 9/10 — Xbox Achievements 9/10 — Game Revolution 9/10 — GameSpot 9/10 — Polygon 9/10 — ThisGenGaming 8,4/10 — NZGamer 8/10 — Metro GameCentral 8/10 — GamesRadar+ 8/10 — Hardcore Gamer 8/10 — EGM Czyli jest wyśmienicie