Opublikowano 21 października 20168 l Moja z Amazona też już jest w dostarczeniu nie dość, że wyszła mi niewiele ponad 180 zł, to jescze dostałem kod na 7 dni early access następnego DLC + jakaś paczka broni. Tyle wygrać
Opublikowano 21 października 20168 l Może stworzymy temat z listą osób aktywnie grających z podziałem na platformy, tak jak kiedyś z Overwatchem było
Opublikowano 21 października 20168 l Dobry pomysl. Ja juz swoja kopie mam. Jak ktos bedzie ogrywal na Xone to zapraszac: Kedzior88 Ogralem bete na PS4, 10h z ea access na xone i jakos mi te niby spadki nie przeszkadzaly wcale, a tu nawet teksty widze, ze sa nie do zaakceptowania... Widac, kazdy gracz inaczej chyba podchodzi do tej kwestii.
Opublikowano 21 października 20168 l Temat do wpisywania na wspólne granie http://www.psxextreme.info/topic/114198-battlefield-1-graczeustawki/?p=3849210
Opublikowano 21 października 20168 l Tu chodzi głównie o serwery, a nie o samą grę. No i Rozi jeśli gra jest docelowo w 60 fpsach i spada do 30 to jest przegięcie, nie ma co porównywać z BFami, w które ostatni raz grałeś na PS3. Zyebie. Edytowane 21 października 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 21 października 20168 l Nie. Boże, gra spada do 30 fpsów i niegrywalna XD Na starszych konsolach spadała poniżej 30 i grało się normalnie. Co to się dzieje z tymi graczami teraz. Jest jednak widoczna duza roznica jak gra chodzi w +/-60fps i nagle ma spadek do 26. Jak gra chodzi w 30fps i spadnie do 24fps to malo kto to zauwazy.
Opublikowano 21 października 20168 l Wlasnie ogralem podboj w tym lesie A no i przez caly meczyk nawet na sekunde nie odczulem zadnego spadku takze tego. Rewela !
Opublikowano 21 października 20168 l Boję się dzisiejszej gry, żeby tylko serwery dały radę. Bo wczoraj grało się super. ;p
Opublikowano 21 października 20168 l Serwery nie działają, oczywiście tylko na PS4. Sony takie dobre.
Opublikowano 21 października 20168 l A co mają serwery Sony do serwerów EA? Pewnie najwięcej ludzi gra i dlatego.
Opublikowano 21 października 20168 l http://www.eurogamer.pl/articles/2016-10-21-battlefield-1-poradnik-solucja Poradnik od Eurogamer.pl
Opublikowano 21 października 20168 l Solucja do BF1 ? Myślałem że singiel się sam przechodzi a tak serio to chyba nie ma tam miejsc gdzie można się na dłużej zaciąć ?
Opublikowano 21 października 20168 l Ile miejsca zajmuje na ps4, i pytanie czy premium będzie działał w cebuli na dwie osoby?
Opublikowano 21 października 20168 l Ile miejsca zajmuje na ps4, i pytanie czy premium będzie działał w cebuli na dwie osoby? W 4 nie dzialal wiec pewnie i tu nie zadziala
Opublikowano 21 października 20168 l Pograłem w triala z EAA i mi pasujeNie mówię o grze, poszło CW na PW. E: nie ma za co ;p Edytowane 21 października 20168 l przez Gość
Opublikowano 21 października 20168 l Ile miejsca zajmuje na ps4, i pytanie czy premium będzie działał w cebuli na dwie osoby? W 4 nie dzialal wiec pewnie i tu nie zadzialaMasz racje i nie. premium jako premium nie dziala. Ale mozna dzielic na dwa konta ale dodatki trzeba pobrac z konta na ktorym sie kupilo premium i tyle. Jak ktos oczywiscie ma parcie. Dlc bf4 byly przecietne i wiekszosc grala na podstawce wiec nie wiem czy warto placic +200zl za dlc na kilka godz.
Opublikowano 21 października 20168 l Hard to jest tylko z nazwy bo przeciwnicy w większości przypadków są ślepi i głusi.
Opublikowano 21 października 20168 l W multi nie widzę opcji hard na serwerach. A gdzie te sławne operacje? Jakaś ukryta opcja?
Opublikowano 21 października 20168 l Pisałem o kampanii bo chcę platynkę wbić a później na luźno na multi. Z tym, że już pojawiają się opinie o zglitchowanych trofeach w multi za levelowanie postaci.