Gość Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Jesli chodzi o gierke xone to dzis jestem juz po 19 jakos.Jak już będzie po wszystkim to: Opinie o multi na Xbąku mile widziane. Jak to chodzi, animacja, lagi itp. Samą prawdę i tylko prawdę. Z góry dzięki :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Jesli chodzi o gierke xone to dzis jestem juz po 19 jakos.Jak już będzie po wszystkim to:Opinie o multi na Xbąku mile widziane. Jak to chodzi, animacja, lagi itp. Samą prawdę i tylko prawdę. Z góry dzięki :* Dobrze jest. Przegrałem 10h w trial, od dzisiaj gram w pełną wersję i jakieś okazjonalne spadki pewnie są, ale ja ich nie widzę. Grafia miodzio, dźwięk świetny, klimat cudowny. To najlepszy Battlefield od czasów BC2. Grać, zabijać randomów i nie narzekać Edytowane 22 Października 2016 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Oj, wreszcie battlefield praktycznie bez wad. Płynniutko to chodzi (ps4) i cudownie. GRafa nawet w multi rewelka. CZekam tylko na hardcore, bo wywalenie połowy magazynka czasem skutkuje ucieczką/przeżyciem oponenta. Generalnie gra 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Trofea za 2 rangi w multi są zbugowane. No i bronie supporta to jakiś żart, powinny zostać zbuffowane. a te rangi tylko przez stronę moge sprawdzac ? Jakas Ci wpadla w ogole ? Widze tez, ze mam medyka na 1, a nadal nic nie moge oblokowac z ta ranga... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Trofea za 2 rangi w multi są zbugowane. No i bronie supporta to jakiś żart, powinny zostać zbuffowane. a te rangi tylko przez stronę moge sprawdzac ? Jakas Ci wpadla w ogole ? Widze tez, ze mam medyka na 1, a nadal nic nie moge oblokowac z ta ranga... Jaką klasą i czym strzelacie? Ja póki co przykleiłem się do Wsparcia i naparzam z Gewehr M.95, ale już mi się trochę nudzi. W co warto zainwestować swoje kartki? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ja gram medykiem, bo najbardziej pasują mi jego bronie Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jak na ps4 wyglądają serwery w przeglądarce zapelnione? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jak na ps4 wyglądają serwery w przeglądarce zapelnione?Wygląda to tak, że sporo jest na full 64/64 i przy niektórych małe kolejki, ale jest dużo niepełnych i masa pustych (rezerwowych ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Trofea za 2 rangi w multi są zbugowane. No i bronie supporta to jakiś żart, powinny zostać zbuffowane. a te rangi tylko przez stronę moge sprawdzac ? Jakas Ci wpadla w ogole ? Widze tez, ze mam medyka na 1, a nadal nic nie moge oblokowac z ta ranga... Rangi klasy masz w ustawieniach żołnierza po każdym zgonie. Mi dopiero po na 3 poziomie wpadł trofek wsparcia, więc nie 2 a 3 trzeba osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jak na ps4 wyglądają serwery w przeglądarce zapelnione?Wygląda to tak, że sporo jest na full 64/64 i przy niektórych małe kolejki, ale jest dużo niepełnych i masa pustych (rezerwowych ). Tak samo jak na xone dlatego sie dziwie czemu tyle pustych Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jesli chodzi o gierke xone to dzis jestem juz po 19 jakos.Jak już będzie po wszystkim to:Opinie o multi na Xbąku mile widziane. Jak to chodzi, animacja, lagi itp. Samą prawdę i tylko prawdę. Z góry dzięki :* Troche wczoraj pogralem. Grafika bardzo dobra, dzwiek petarda !, rozgrywka mistrzostwo, czuc wojne strasznie. Nie zauwazylem zadnych spadkow, moze ze 2-3 razy cos zlagowalo na doslownie sekunde i nawet nie zwrocilem na to uwagi. Co do serwerow to racja, duzo jest 64/64 i podobnie ale duzo jest tez zupelnie pustych (choc ja mam filtr ustawiony tylko na Europe). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 PrZynajmniej treściwe te 5 godzin? Z dużej chmury mały deszcz. Warto zagrać żeby zobaczyć jak ta wojna wyglądała oczami żołnierza, da się pograć, ale mogli to zrobić dużo dużo lepiej. Zmarnowany potencjał niestety. No i bugi są, strzelając czołgiem momentami jakbyś ślepakami cisnął, a w misji walki w powietrzu jeden samolot fryców wyleciał poza pole walki i musiałem zaczynać od punktu kontrolnego xd A ile razy ginąłem, bo jakiś samolot we mnie wleciał to nie zliczę. No, ale może tak było na prawdę i tak miało być. Kij wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mmatys85 7 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Oczywiście w grze od za....nia kamperów 70% zgonów to kulka od jakiegoś lamusa leżącego kilometry na jakimś klifie. Jak się trafi na kumulacje takich retardów to na operacjach nie idzie zdobyć pierwszej czy drugiej strefy bo połowa drużyny ma w d....pie cele. Zagotowałem się bo gra naprawdę jest świetna ale na dłuższą metę męczy gdy ty i dwie trzy osoby staracie się robić cele a reszta patrzy tylko aby mieć wysokie k/d ratio. Nie bardzo też rozumiem system zliczania k/d bo np z granatów gazowych mi nie dolicza . Miny przeciwpiechotne przez to, że teraz u scoutów praktycznie bezużyteczne , nie ma jak ich sobie odnawiać i ma się tylko po jednej . Mogli zostawić u supporta. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) odnośnie kampanii Gdyby cały singiel trzymał poziom pierwszej kampanii to mielibyśmy do czynienia nie tylko z najlepszym battlefieldem ale i najlepszą grą wojenną od czasów starych call of duty. A tak... pierwsza kampania ma klimat i rozmach filmu "Furia" i mimo że trwa może niecałe 2 godziny, to z załogą czołgu można było się nawet zżyć. Na dodatek skończyła się w spektakularny sposób. Wraz z zaskakującym prologiem, początkowe godziny singla robiły piorunujące wrażenie. Potem mamy kampanię, gdzie głównie sterujemy samolotem, w międzyczasie lądujemy gdzieś w środku wojny okopowej, w nocy, gdzie błyskają nam po oczach reflektory i jedynie co słychać karabiny maszynowe, łuski upadające na ziemie i stękanie rannych. No mega klimat. Niestety końcówka jest już gorsza i przypomina chore akcje z najnowszych call of duty. Mniej więcej w tym momencie cały singleplayer się psuje. Wojenny rozmach ustępuje głupim akcjom i gameplayowi rodem z... Far Cry. Wiele misji trzeba przechodzić w trybie stealth i może wielu osobom to się spodobać, ale ja się spodziewałem czegoś innego. Zwyczajnie nie pasuje mi tego typu rozgrywka do tamtejszych realiów. Niestety też w zbyt wielu sytuacjach zostajemy sami przeciwko całym batalinom Niemców czy innych Austro-węgrów. Cały singiel trwa 5-6h i w sumie gdyby był dłuższy to by zaczął już męczyć. Szkoda też, że "emocjonalnie" kolejne kampanie nie trzymają takiego samego poziomu co pierwsza. Dźwiękowo i przede wszystkim graficznie - M A J S T E R S Z T Y K. Fenomenalnie ta gra wygląda i na dodatek nie ma w zasadzie żadnych spadków z 60fps. To chyba najlepiej wyglądający FPS w ogóle. Podsumowując: bierzcie tą grę, ale dla multiplayera. Singiel niestety rozczarowuje, ale nie jest tak zły jak poprzednie Battlefieldy. aha, jeszcze jedno - plusik dla twórców za puszczenie oka do gry Valiant Hears: The Great War. Podczas skradania się w niemieckich okopach usłyszałem rozmowę, gdzie jeden z żołnierzy mówił o książce opowiadającą historię psa medyka 7/10 Edytowane 23 Października 2016 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Trofea za 2 rangi w multi są zbugowane. No i bronie supporta to jakiś żart, powinny zostać zbuffowane. a te rangi tylko przez stronę moge sprawdzac ?Jakas Ci wpadla w ogole ? Widze tez, ze mam medyka na 1, a nadal nic nie moge oblokowac z ta ranga... Rangi klasy masz w ustawieniach żołnierza po każdym zgonie. Mi dopiero po na 3 poziomie wpadł trofek wsparcia, więc nie 2 a 3 trzeba osiągnąć.Nie, to jest losowe. Ludzie mają 4 albo 5 i dalej nie mają tego osiągnięcia. Ja mam 6 i dalej nie mam trofka. Edytowane 23 Października 2016 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ja mam assaulta na 9 i dalej nie wpadł pucharek Na wszystkich platformach ludzie mają z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 mi wbił achievement dla zwiadowcy od razu, ale już przy medyku nie. Może jak wbije 3 poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) No i skończyłem singla na hardzie. Nie był tak wspaniały jak się zapowiadało, ale swoją rolę odegrał. W kilku miejscach rzucałem bluzgami ostro, a szczególnie na samolotach i misji z pociągiem. Jak wyjdą jakieś dobre poradniki, to wymaksuję wszystko, a póki co multi, multi, multi. Swoją drogą - brał ktoś grę w przedsprzedaży z Media Expert i nie dostał kodu na ten pakiet Piekielnego Wojownika? Edytowane 23 Października 2016 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ja też nie dostałem. Pewnie w poniedziałek będą wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 I chyba coś im wariuje, bo mi wbiło 6 poziom wsparcia, a wczoraj miałem 3 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ja też nie dostałem. Pewnie w poniedziałek będą wysyłać.Ja brałem w media markt i w tym samym dniu podesłali. ( ale zawartość lipa ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ja na medyku dostalem dopiero chyba na 6lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Mazzeo zapodaj z łaski swojej coś o multi od czysto technicznej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ja też nie dostałem. Pewnie w poniedziałek będą wysyłać.Ja brałem w media markt i w tym samym dniu podesłali. ( ale zawartość lipa ). Ja zamówiłem z odbiorem osobistym w MM, ale musiałem anulować, bo wziałem w innym bez wcześniejszego zamówienia przez sklep internetowy, a i tak mi wysłali kod :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Mazzeo zapodaj z łaski swojej coś o multi od czysto technicznej strony. A o czym tu pisać - jeden z lepszych fpsow ostatnich lat, feeling broni, mapy, udzwiekowienie to absolutne mistrzostwo swiata. Do tego pierwszy raz widze tak swietnie animowanych przeciwnikow, którzy przygwozdzeni w taki sposób reagują na kule! Wygina ich w rozne strony, typ dostaje w ramie, to rzuca go w prawa strone, glowy odskakują, upadki z dachow - nawet glupi noz w zebra czy bagnet w plecy robia niesamowite wrazenie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi