Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi paczkami/pakietami? Jak się je zdobywa? To jest totalny random?

Przez weekend nabiłem 10 godzin i nie dostałem ani jednej paczki. Czy coś robię źle?

Tak to jest totalny random,
Ja dostałem dwie albo 3 paczki w przeciągu trwania triala. Wydaje mi się że częściej je dostawałem, jak po bitwie byłem wyróżniony jako jeden z najlepszych graczy. Teraz jak trochę lamię bardziej, to już nic nie dostaję :(
Nie prawda,ja byłem praktycznie zawsze w top 5 i nic nie dostałem, zagrał mój brat,który nie potrafił zabić nikogo w plecy z "gewenta" i dostał dwie pod rząd.
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Czyli działa system z FIFY, gdzie zachęca się słabych graczy jakimiś bonusami, w fifce jest to handicap w drugiej połowie, a w BFie są to losowe paczki. :potter:

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Gra jest genialna i z takich lajtowych arcadowych shooterkow multi na zime nic lepszego nie znajdzie. Jak ktoś wybiera CODa to oficjalnie ma zespół DOWNa.

a jak wybierze titanfalla ?

Blanciu ty grałeś w betę? Przesz to będzie cod z mechami i teraz te śmichyhihy będą miały rację bytu (nie jak przy tf1 gdzie sygnalizowały pęknięcie dupy)
Opublikowano

Nie jestem multiplayer'owym wymiataczem jak Wy i BF1 kupiłem głównie dla singla.

Powiem Wam, że się zakochałem. Wreszcie mamy staro wojenne klimaty, które aż wylewają się z ekranu, a nie lasery, egzoszkielety i temu podobne badziewia.

Mam ogromną nadzieję, że powróci trend na robienie gier osadzonych w klimatach I/IIWŚ :)

• Plusik 1
Opublikowano

Pomimo, że padam bo gram pierwszy raz w fpsa na padzie to mam mega frajdę. Klimat na multi jest jak na wojnie. Wczoraj zginąłem zgnieciony skałami rozpadającego się budynku. Na PS4 na 42 calach jest płynnie. Przy zmianie na "tryb gra" w ustawieniach tv jeszcze parę klatek więcej. Ta muzyka w menu  ^_^

• Minusik 1
Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi paczkami/pakietami? Jak się je zdobywa? To jest totalny random?

Przez weekend nabiłem 10 godzin i nie dostałem ani jednej paczki. Czy coś robię źle?

Tak to jest totalny random,
Ja dostałem dwie albo 3 paczki w przeciągu trwania triala. Wydaje mi się że częściej je dostawałem, jak po bitwie byłem wyróżniony jako jeden z najlepszych graczy. Teraz jak trochę lamię bardziej, to już nic nie dostaję :(

Mam inny problem - dostaję paczki raz na jakiś czas, jednak potem czasem nie mam ich na liście do otworzenia, ma ktoś podobnie?

Opublikowano

Co trzeba zrobic, zeby zdobys pociag pancerny lub starowiec lub krążownik?

Drużyna przegrywająca je dostaje.