Opublikowano 23 listopada 20168 l Panowie, PAKIETY BOJOWE SĄ JUŻ DO KUPIENIA! ZA TAKIE CENY TO WARTO BRAĆ: 1 pakiet - 8,25 zł3 pakiety - 23 zł 5 pakietów - 38 zł 10 pakietów - 71 zł 20 pakietów - 125 zł XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 23 listopada 20168 l To żeby trafić pięć części maczugi Bartek to trzeba z 15k pieniążków dać
Opublikowano 23 listopada 20168 l niektórzy mają oczy tak w (pipi)e albo po prostu nie myślą, że nie skiminią dać komuś amunijce nawet wtedy, gdy się do nich strzela
Opublikowano 23 listopada 20168 l W dniu 23.11.2016 o 17:23, mersi napisał(a): niektórzy mają oczy tak w (pipi)e albo po prostu nie myślą, że nie skiminią dać komuś amunijce nawet wtedy, gdy się do nich strzela Skąd wiesz, że miał amunicję?
Opublikowano 26 listopada 20168 l Jak się już pare osób chwaliło to i ja muszę ;p Edytowane 26 listopada 20168 l przez Widget
Opublikowano 26 listopada 20168 l Ech Operacje to trochę Rush na sterydach, nie przekonam się do tego - jest też imo za dłuuugi (stąd takie wysokie wyniki punktowe). Chociaż dużo ludzi ceni sobie ten tryb zabawy, więc fajnie gdyby w serii został już na dobre. Będzie też pasował do IIWŚ - chyba najbardziej prawdopodobnej opcji na kolejnego BFa.
Opublikowano 26 listopada 20168 l Do medalu ikara trzeba wbić po 10 killi samolotami szturmowymi, bombowymi i myśliwskimi. Pierwsze już zrobiłem, tera mówcie jak wsiąść do bombowców i czym się różnią szturmowe od myśliwskich.
Opublikowano 26 listopada 20168 l Autor Czekam na futurystycznego BF'a. Fajnie sie gra w czasach IWW, ale chcialbym zagrac w cos bardziej dynamicznego. Edytowane 26 listopada 20168 l przez Mroku
Opublikowano 26 listopada 20168 l Autor W dniu 26.11.2016 o 18:31, Koleś88 napisał(a): Masz COD'a od tego przeca. Za darmo bym tego nie wzial Edytowane 26 listopada 20168 l przez Mroku
Opublikowano 26 listopada 20168 l W dniu 26.11.2016 o 16:38, Yakubu napisał(a): Do medalu ikara trzeba wbić po 10 killi samolotami szturmowymi, bombowymi i myśliwskimi. Pierwsze już zrobiłem, tera mówcie jak wsiąść do bombowców i czym się różnią szturmowe od myśliwskich. Klasę samolotu zmieniasz w ten sposób, że najeżdżasz na ikonkę z samolotami, gdy są dostępne i naciskasz trójkąt (z czołgami jest tak samo), wtedy masz normalne menu dostosowania klasy. I nie bój się - kiedy ustawiasz sobie, to nikt Ci tego samolotu/czołgu nie gwizdnie. Bombowce - duże, ciężkie, mało zwrotne, bez broni przeciwko samolotom, za to z bombami itp. Mają dwa gniazda strzelców - z przodu i z tyłu. Szturmowe - średniej wagi, bardziej zwrotne od bombowców, mają karabiny przeciw samolotom, czołgom, sterowcom. Mają rakiety, również bomby do zrzucania. Jedno gniazdo strzelca z tyłu samolotu. Myśliwce - najlżejsze, najbardziej zwrotne. Posiadają broń jedynie przeciw samolotom i sterowcom.
Opublikowano 26 listopada 20168 l W dniu 26.11.2016 o 17:09, Mroku napisał(a): Czekam na futurystycznego BF'a. Fajnie sie gra w czasach IWW, ale chcialbym zagrac w cos bardziej dynamicznego. Battlefield 2142, gamespy już nie działa, ale można zmodowć gre i jest community co gra ;p https://bl2142.co/ Edytowane 26 listopada 20168 l przez Widget
Opublikowano 26 listopada 20168 l W dniu 26.11.2016 o 21:54, Rozi napisał(a): W dniu 26.11.2016 o 16:38, Yakubu napisał(a): Do medalu ikara trzeba wbić po 10 killi samolotami szturmowymi, bombowymi i myśliwskimi. Pierwsze już zrobiłem, tera mówcie jak wsiąść do bombowców i czym się różnią szturmowe od myśliwskich.Klasę samolotu zmieniasz w ten sposób, że najeżdżasz na ikonkę z samolotami, gdy są dostępne i naciskasz trójkąt (z czołgami jest tak samo), wtedy masz normalne menu dostosowania klasy. I nie bój się - kiedy ustawiasz sobie, to nikt Ci tego samolotu/czołgu nie gwizdnie. Bombowce - duże, ciężkie, mało zwrotne, bez broni przeciwko samolotom, za to z bombami itp. Mają dwa gniazda strzelców - z przodu i z tyłu. Szturmowe - średniej wagi, bardziej zwrotne od bombowców, mają karabiny przeciw samolotom, czołgom, sterowcom. Mają rakiety, również bomby do zrzucania. Jedno gniazdo strzelca z tyłu samolotu. Myśliwce - najlżejsze, najbardziej zwrotne. Posiadają broń jedynie przeciw samolotom i sterowcom. No teraz to w dwóch rundach wbiłem Do myśliwców można dokupić bomby okopowe czy coś, wystarczy dokładnie wcelować i jakie ta maszynka spustoszenie robi
Opublikowano 27 listopada 20168 l Jeszcze nie udało mi sie nigdy wsiąść do samolotu... zawsze ktoś zajmuje... Dzisiaj przysiadłem w końcu na dłużej do BF1, nie wiem kiedy mineło te 6 godzin... to wciąga
Opublikowano 28 listopada 20168 l SP nigdy nie będzie elementem, na którym skupi się DICE - oczekiwanie na zmiany w tym względzie trochę mija się z celem. BF to multi - generalnie na ich miejscu skupiłbym się nie na kampanii, a na pełnoprawnym i dobrze skomponowanym systemie nauki zachowań dla nowych graczy (zwykły tutorial mija się celem, tu potrzeba ostrzejszych rozwiązań :v )
Opublikowano 28 listopada 20168 l Czy macie taki bug, że jak przejmujecie flagę, rzucicie amunicję i w momencie jak kogoś zaopatrzycie to przestaje wam naliczać punkty za przejmowanie? Wersja PC. Edytowane 28 listopada 20168 l przez Shankor
Opublikowano 28 listopada 20168 l Z bugów to mnie boli jak kolo ciacha nożem jak strzelam. Albo odradzam się w pojeździe, a tam naboi ni ma. Po razie tak miałem w samolocie i czołgu, latać/jeździć można było, ale strzelać nie miałem czym
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ciekawe, czy dostaniemy w tym tygodniu patcha, bo ta nowa mapka już niedługo.