MaZZeo 14 241 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 no dobra ale uciekł z tego sterowca czy nie? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Panowie, PAKIETY BOJOWE SĄ JUŻ DO KUPIENIA! ZA TAKIE CENY TO WARTO BRAĆ: 1 pakiet - 8,25 zł3 pakiety - 23 zł 5 pakietów - 38 zł 10 pakietów - 71 zł 20 pakietów - 125 zł XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 To żeby trafić pięć części maczugi Bartek to trzeba z 15k pieniążków dać Cytuj
mersi 804 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 niektórzy mają oczy tak w (pipi)e albo po prostu nie myślą, że nie skiminią dać komuś amunijce nawet wtedy, gdy się do nich strzela 1 Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Ekipa to podstawa , na niebieskich nie ma co liczyć Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Zrobiłem sobie wczoraj parę emblematów ^_^ Cytuj
Gość Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 niektórzy mają oczy tak w (pipi)e albo po prostu nie myślą, że nie skiminią dać komuś amunijce nawet wtedy, gdy się do nich strzela Skąd wiesz, że miał amunicję? Cytuj
Widget 306 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Jak się już pare osób chwaliło to i ja muszę ;p Edytowane 26 listopada 2016 przez Widget 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Ech Operacje to trochę Rush na sterydach, nie przekonam się do tego - jest też imo za dłuuugi (stąd takie wysokie wyniki punktowe). Chociaż dużo ludzi ceni sobie ten tryb zabawy, więc fajnie gdyby w serii został już na dobre. Będzie też pasował do IIWŚ - chyba najbardziej prawdopodobnej opcji na kolejnego BFa. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Do medalu ikara trzeba wbić po 10 killi samolotami szturmowymi, bombowymi i myśliwskimi. Pierwsze już zrobiłem, tera mówcie jak wsiąść do bombowców i czym się różnią szturmowe od myśliwskich. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 26 listopada 2016 Autor Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Czekam na futurystycznego BF'a. Fajnie sie gra w czasach IWW, ale chcialbym zagrac w cos bardziej dynamicznego. Edytowane 26 listopada 2016 przez Mroku Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Masz COD'a od tego przeca. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 26 listopada 2016 Autor Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Masz COD'a od tego przeca. Za darmo bym tego nie wzial Edytowane 26 listopada 2016 przez Mroku Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Do medalu ikara trzeba wbić po 10 killi samolotami szturmowymi, bombowymi i myśliwskimi. Pierwsze już zrobiłem, tera mówcie jak wsiąść do bombowców i czym się różnią szturmowe od myśliwskich. Klasę samolotu zmieniasz w ten sposób, że najeżdżasz na ikonkę z samolotami, gdy są dostępne i naciskasz trójkąt (z czołgami jest tak samo), wtedy masz normalne menu dostosowania klasy. I nie bój się - kiedy ustawiasz sobie, to nikt Ci tego samolotu/czołgu nie gwizdnie. Bombowce - duże, ciężkie, mało zwrotne, bez broni przeciwko samolotom, za to z bombami itp. Mają dwa gniazda strzelców - z przodu i z tyłu. Szturmowe - średniej wagi, bardziej zwrotne od bombowców, mają karabiny przeciw samolotom, czołgom, sterowcom. Mają rakiety, również bomby do zrzucania. Jedno gniazdo strzelca z tyłu samolotu. Myśliwce - najlżejsze, najbardziej zwrotne. Posiadają broń jedynie przeciw samolotom i sterowcom. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Czekam na futurystycznego BF'a. Fajnie sie gra w czasach IWW, ale chcialbym zagrac w cos bardziej dynamicznego. Battlefield 2142, gamespy już nie działa, ale można zmodowć gre i jest community co gra ;p https://bl2142.co/ Edytowane 26 listopada 2016 przez Widget Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Do medalu ikara trzeba wbić po 10 killi samolotami szturmowymi, bombowymi i myśliwskimi. Pierwsze już zrobiłem, tera mówcie jak wsiąść do bombowców i czym się różnią szturmowe od myśliwskich.Klasę samolotu zmieniasz w ten sposób, że najeżdżasz na ikonkę z samolotami, gdy są dostępne i naciskasz trójkąt (z czołgami jest tak samo), wtedy masz normalne menu dostosowania klasy. I nie bój się - kiedy ustawiasz sobie, to nikt Ci tego samolotu/czołgu nie gwizdnie. Bombowce - duże, ciężkie, mało zwrotne, bez broni przeciwko samolotom, za to z bombami itp. Mają dwa gniazda strzelców - z przodu i z tyłu. Szturmowe - średniej wagi, bardziej zwrotne od bombowców, mają karabiny przeciw samolotom, czołgom, sterowcom. Mają rakiety, również bomby do zrzucania. Jedno gniazdo strzelca z tyłu samolotu. Myśliwce - najlżejsze, najbardziej zwrotne. Posiadają broń jedynie przeciw samolotom i sterowcom. No teraz to w dwóch rundach wbiłem Do myśliwców można dokupić bomby okopowe czy coś, wystarczy dokładnie wcelować i jakie ta maszynka spustoszenie robi Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Jeszcze nie udało mi sie nigdy wsiąść do samolotu... zawsze ktoś zajmuje... Dzisiaj przysiadłem w końcu na dłużej do BF1, nie wiem kiedy mineło te 6 godzin... to wciąga Cytuj
Gość Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Doszedłem do misji z samolotami i mi się znudziło. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Oki. To multi se zagraj. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 SP nigdy nie będzie elementem, na którym skupi się DICE - oczekiwanie na zmiany w tym względzie trochę mija się z celem. BF to multi - generalnie na ich miejscu skupiłbym się nie na kampanii, a na pełnoprawnym i dobrze skomponowanym systemie nauki zachowań dla nowych graczy (zwykły tutorial mija się celem, tu potrzeba ostrzejszych rozwiązań :v ) Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Czy macie taki bug, że jak przejmujecie flagę, rzucicie amunicję i w momencie jak kogoś zaopatrzycie to przestaje wam naliczać punkty za przejmowanie? Wersja PC. Edytowane 28 listopada 2016 przez Shankor Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Z bugów to mnie boli jak kolo ciacha nożem jak strzelam. Albo odradzam się w pojeździe, a tam naboi ni ma. Po razie tak miałem w samolocie i czołgu, latać/jeździć można było, ale strzelać nie miałem czym Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Ciekawe, czy dostaniemy w tym tygodniu patcha, bo ta nowa mapka już niedługo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi