Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, PAKIETY BOJOWE SĄ JUŻ DO KUPIENIA! ZA TAKIE CENY TO WARTO BRAĆ:

1 pakiet - 8,25 zł
3 pakiety - 23 zł

5 pakietów - 38 zł

10 pakietów - 71 zł

20 pakietów - 125 zł

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

niektórzy mają oczy tak w (pipi)e albo po prostu nie myślą, że nie skiminią dać komuś amunijce nawet wtedy, gdy się do nich strzela

Skąd wiesz, że miał amunicję?

Opublikowano

Ech Operacje to trochę Rush na sterydach, nie przekonam się do tego - jest też imo za dłuuugi (stąd takie wysokie wyniki punktowe). Chociaż dużo ludzi ceni sobie ten tryb zabawy, więc fajnie gdyby w serii został już na dobre.  Będzie też pasował do IIWŚ - chyba najbardziej prawdopodobnej opcji na kolejnego BFa.

Opublikowano

Do medalu ikara trzeba wbić po 10 killi samolotami szturmowymi, bombowymi i myśliwskimi. Pierwsze już zrobiłem, tera mówcie jak wsiąść do bombowców i czym się różnią szturmowe od myśliwskich.

Opublikowano (edytowane)

Czekam na futurystycznego BF'a. Fajnie sie gra w czasach IWW, ale chcialbym zagrac w cos bardziej dynamicznego.

Edytowane przez Mroku
Opublikowano

Do medalu ikara trzeba wbić po 10 killi samolotami szturmowymi, bombowymi i myśliwskimi. Pierwsze już zrobiłem, tera mówcie jak wsiąść do bombowców i czym się różnią szturmowe od myśliwskich.

Klasę samolotu zmieniasz w ten sposób, że najeżdżasz na ikonkę z samolotami, gdy są dostępne i naciskasz trójkąt (z czołgami jest tak samo), wtedy masz normalne menu dostosowania klasy. I nie bój się - kiedy ustawiasz sobie, to nikt Ci tego samolotu/czołgu nie gwizdnie. 

Bombowce - duże, ciężkie, mało zwrotne, bez broni przeciwko samolotom, za to z bombami itp. Mają dwa gniazda strzelców - z przodu i z tyłu.

Szturmowe - średniej wagi, bardziej zwrotne od bombowców, mają karabiny przeciw samolotom, czołgom, sterowcom. Mają rakiety, również bomby do zrzucania. Jedno gniazdo strzelca z tyłu samolotu.

Myśliwce - najlżejsze, najbardziej zwrotne. Posiadają broń jedynie przeciw samolotom i sterowcom. 

Opublikowano

Klasę samolotu zmieniasz w ten sposób, że najeżdżasz na ikonkę z samolotami, gdy są dostępne i naciskasz trójkąt (z czołgami jest tak samo), wtedy masz normalne menu dostosowania klasy. I nie bój się - kiedy ustawiasz sobie, to nikt Ci tego samolotu/czołgu nie gwizdnie.

Bombowce - duże, ciężkie, mało zwrotne, bez broni przeciwko samolotom, za to z bombami itp. Mają dwa gniazda strzelców - z przodu i z tyłu.

Szturmowe - średniej wagi, bardziej zwrotne od bombowców, mają karabiny przeciw samolotom, czołgom, sterowcom. Mają rakiety, również bomby do zrzucania. Jedno gniazdo strzelca z tyłu samolotu.

Myśliwce - najlżejsze, najbardziej zwrotne. Posiadają broń jedynie przeciw samolotom i sterowcom.

No teraz to w dwóch rundach wbiłem :kaz: Do myśliwców można dokupić bomby okopowe czy coś, wystarczy dokładnie wcelować i jakie ta maszynka spustoszenie robi :banderas:

Opublikowano

SP nigdy nie będzie elementem, na którym skupi się DICE - oczekiwanie na zmiany w tym względzie trochę mija się z celem. BF to multi  - generalnie na ich miejscu skupiłbym się nie na kampanii, a na pełnoprawnym i dobrze skomponowanym systemie nauki zachowań dla nowych graczy (zwykły tutorial mija się celem, tu potrzeba ostrzejszych rozwiązań :v )

Opublikowano (edytowane)

Czy macie taki bug, że jak przejmujecie flagę, rzucicie amunicję i w momencie jak kogoś zaopatrzycie to przestaje wam naliczać punkty za przejmowanie? Wersja PC.

Edytowane przez Shankor
Opublikowano

Z bugów to mnie boli jak kolo ciacha nożem jak strzelam. Albo odradzam się w pojeździe, a tam naboi ni ma. Po razie tak miałem w samolocie i czołgu, latać/jeździć można było, ale strzelać nie miałem czym :dunno:

Opublikowano

Ciekawe, czy dostaniemy w tym tygodniu patcha, bo ta nowa mapka już niedługo.