Frredy 33 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 Po własnych doświadczeniach stwierdzam też ze zmieniając ekwipunek w czołgu nie zawsze ma się pewność ze się go rezerwuje. Po wybraniu wszystkiego przeniosło mnie do mapy jako czołgistę ale bez czołga Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 Wczoraj biegałem obok konnych bez koni, dwóch obok siebie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 We will be performing server maintenance for Battlefield 1 on All Platforms on December 1, 2016, with the following downtimes: • PC: Multiplayer may experience downtime for 30 mins starting 9.00 UTC / 1.00 AM PT. • PS4: Multiplayer may experience downtime for 30 mins starting 9.30 UTC / 1.30 AM PT. • X1: Multiplayer may experience downtime for 30 mins starting 10.00 UTC / 2.00 AM PT. Thank you for your patience and see you on the battlefield! Czyżby zbliżał się patch/mapa? Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Chyba szykuje się coś dla e-sportowców , szkoda że nie na premiere:/ http://planetagracza.pl/battlefield-counter-strike-oto-najnowszy-plan-ea/ Cytuj
Gość Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Także miejcie nadzieję e-sportowcy... Halo?! Czy e-sportowcy mnie słyszą? Aha xD Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ten plan im raczej nie wypali, seria BF nie nadaje się do E-sportu - rdzeniem zabawy zawsze będą duże potyczki na dużych mapach. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Moda na moby za nami. Teraz mamy modę na team based shooters. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Skoro osobny tryb to OK. Kto chce bawi się w zawodowca inni bawią sie rozgrywką Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 (edytowane) Dostał który te pierdoły z battlefesta ? mianowicie -Nieśmiertelnik „Battlefest”: zalogujcie się do Battlefield 1 między 16 a 27 listopada, a otrzymacie specjalny nieśmiertelnik „Battlefest” (zostanie przyznany 28 listopada) -Battlefestowa misja „Realizuj wytyczne”: wykonajcie tę misję w Battlefield 1, a otrzymacie specjalną skórkę na broń. Zalogujcie się do Battlefield 1 w trzy różne dni Battlefestu i wygrajcie jeden mecz w Operacjach. Gracze, którzy ukończyli misję, otrzymają skórkę na broń po zakończeniu Battlefestu. Nic za to jak na razie nie dostałem. Edytowane 2 grudnia 2016 przez Mecenas Cytuj
Widget 306 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Też nic nie mam. Kiedy nowa mapa ma być? Jakaś konkretna data czy po prostu grudzień? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 4 grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 grudnia 2016 Też nic nie mam. Kiedy nowa mapa ma być? Jakaś konkretna data czy po prostu grudzień? Mam nadzieje, ze bedzie to jakas ciekawa lokacja. Mam juz dosyc tych pustynni. Chetnie bym zagral sobie na snieznych mapkach.. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Już wiadomo, że to będzie Upadek Kolosa, a pośrodku mapy będzie rozbity sterowiec. Śnieżne pewnie w DLC. Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 Battlefield is a staple of the EA lineup, but according to Blake Jorgensen, the company's Chief Financial Officer, players will be waiting another couple of years for the next instalment. Speaking at the Nasdaq 35th Investor Program this week, Jorgensen stated that the company "won't have another Battlefield back for a couple of years." http://www.digitalspy.com/gaming/news/a815687/quiet-on-the-western-front-no-battlefield-in-2017/ Ciekawe co ma na mysli mowiac couple of years. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 2 lata. W przyszłym roku Battlefront i DLC dla BF1, a za dwa lata kolejne DLC dla BF1 i Battlefront. W międzyczasie Titanfall, jeśli zdecydują się kontynuować markę, co biorąc pod uwagę wyniki sprzedaży pewne nie jest. Tak prorokuję. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 DICE w końcu wie gdzie leży problem ze spadającymi klatkami na PS4 Pro, mają to naprawić w następnej aktualizacji czyli w tym miesiącu. Szczegóły tutaj, gdyby ktoś chciał wiedzieć więcej. https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/31848/battlefield-1-on-ps4-pro-edit-1-04-patch-downgrade/p108 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Mapa będzie 20-go:Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=vPS7ggNEJn4&feature=youtu.be Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Kurcze - liczyłem na jakąś śnieżną mapę. Tak bardzo brakuje tego klimatu w mapach. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Dobrze mi się zdaje, że pierwsza mapka miała być za darmo? Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Tak. Szkoda że nie śnieżne klimaty, aż mi się pierwsze call of duty przypomniało I zimowa mapa w lesie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Darmowa mapka, wzięta z pierwszej misji kampanii. Myślałem, że Blizna była na nich oparta, ale tutaj wycięli jeszcze bardziej xd Narzekać nie można, bo każdy dostanie ZA DARMO GRATIS FREE. Dojdzie kusza na granaty, chyba jako gadżet supporta (PS Takie wynalazki funkcjonowały w Wielkiej Wojnie). Śnieżne mapy ciężko będzie historycznie usadowić, chyba że wprowadzą wojska belgijskie i ich zmagania z Niemcami na przełomie 1914-15. Ewentualnie jakieś bitwy w Alpach, z zamieciami i wąskimi półkami skalnymi. Moim osobistym życzeniem są mapy na terenie byłego państwa polskiego - Tannenberg, jeziora mazurskie, Gorlice. Rosyjskie DLC niech będzie z tym związane. Cytuj
Gość Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Battlefield is a staple of the EA lineup, but according to Blake Jorgensen, the company's Chief Financial Officer, players will be waiting another couple of years for the next instalment. Speaking at the Nasdaq 35th Investor Program this week, Jorgensen stated that the company "won't have another Battlefield back for a couple of years." http://www.digitalspy.com/gaming/news/a815687/quiet-on-the-western-front-no-battlefield-in-2017/ Ciekawe co ma na mysli mowiac couple of years. Może ma na myśli, że 2ga wojna światowa i kolejne będą wychodzić jako DLC, coś jak vietnam do BFBC2? Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 (pipi)ać te mapy ale niech mi ktoś powie dlaczego raz moge byc gwiazdorem w jednym meczu a w nastepnym moge byc tak ze milion pocisków nikogo nie dosięga? Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 E tam, jak jesteś dobry, to jesteś dobry w każdym meczu, niezależnie od servera/drużyny, raz mniej, raz więcej się ginie/zabija, ale punkty zdobywa się tak samo :v Cytuj
da$io 110 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 (edytowane) Nieaktualne. Edytowane 10 grudnia 2016 przez da$io Cytuj
prezes079 0 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Mam pytanie bo myślałem że w skrzyniach można tylko wylosować skórkę na broń lub kawełek zestawu broni białej. Ale w czoraj trafił mi się karabin dla snajpera na 10level który nie jest kopią innych lecz nowa całkowicie broń. To w końcu jak z tym jest? czy dla każdej klasy można wylosować jedną "specjalną broń" ?czy jest więcej do zdobycia? nie chodzi mi tu o skiny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi