Gość Rozi Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 To są skiny, żadna specjalna broń. Cytuj
prezes079 0 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 To są skiny, żadna specjalna broń. Ok wydawało mi się że nie było tej broni w uzbrojeniu snajpera. Mało trochę broni dużo wariantów ale broni za mało jak i gadzetów. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 A tymczasem w Verdun: http://store.steampowered.com/app/439480/ The Christmas Truce of WW1 is re-enacted in Verdun as part of War Child Armistice to raise money for children affected by conflict during the period December 16 – January 2 2017.During this one time seasonal event, a (small, medium, or large) donation will give you unlimited access to the dedicated Christmas Truce winter map until January 2 2017 where players can throw snowballs at each other, play football matches, sing along with Christmas carols and send Christmas cards to their loved ones. Players that parti(pipi)te in this event receive a special Christmas Truce medal to commemorate this historical event of peace that happened more than a century ago. All net-income of this temporary DLC will be donated to War Child UK. War affects horribly the innocent children and we should stand by each other to help them as best we can. There are 3 tiers of prices for the DLC so that you can choose the size of you gift to support this cause whilst enjoying the content. Wspaniała rzecz. Powinno DICE zrobić coś podobnego, z kopaniem piłki, śnieżkami, ogniskami. Tylko, że to DICE hehe. Chociaż powinni opady śniegu na czas świąt zrobić na serwerach. Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Gameplay piłki mają praktycznie gotowy, myślę, że teraz gdy większość gierek EA działa na Frostbite to bez problemu mogą z FIFY zakosić elementy gameplayu do BFa. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) Jutrzejszy patch, opis: https://drive.google.com/file/d/0B3tCQVe37RnNQTFNRURtZzBqa3M/view Edytowane 12 grudnia 2016 przez El Loco Chocko 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Jest bardzo fajnie. LKMy wreszcie nie będą strzelały papierem, poprawione shotguny, ulepszony landship, najsssss. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) Nie wiem co wy do tych lkmów macie, ja ostatnio tylko supportem gram. Wystarczy rozstawić dwójnóg i kosi każdego na momencie. Widzisz snajpera, kładziesz się, i napierdalasz w niego ogniem ciągłym dopóki nie padnie. Inna sprawa, że gdy nie masz jak roztawić dwójnogu i widzisz kogoś dość daleko to nawet nie ma sensu celować. Edytowane 12 grudnia 2016 przez Yakubu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 No to spróbuj postrzelać z Huota. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Tu macie całą listę https://drive.google.com/file/d/0B3tCQVe37RnNQTFNRURtZzBqa3M/view Cytuj
mersi 804 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 będzie dało się wyrzucać ludzi z serva i ustawiać na prywatny czy dalej na to nie wpadli? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=6KHoVBK2EVE Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 będzie dało się wyrzucać ludzi z serva i ustawiać na prywatny czy dalej na to nie wpadli?Wyrzucanie ludzi z serwera jest niesprawiedliwe przynajmniej tak ostatnio twoerdzili wiec watpie. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Na PC update juz jest. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 będzie dało się wyrzucać ludzi z serva i ustawiać na prywatny czy dalej na to nie wpadli?Wyrzucanie ludzi z serwera jest niesprawiedliwe przynajmniej tak ostatnio twoerdzili wiec watpie. cooo? XDDDDD kupujesz prywatny serwer i nic nie możesz na nim zrobić oprócz zmiany ticketsów na więcej, dice wprowadza bfa na nowy poziom spier,dolenia, nie ma kicków z meczu bo ktoś może się poczuć urażony, jak ludzie mają w takim razie grać jakieś mecze, klanówki między sobą jeśli nie mają możliwości ustawienia takiego meczu na prywatny, albo wyrzucając chociaż nieproszonych randomów z gry, mam nadzieje że wprowadzą te możliwości i ich te tłumaczenia dlaczego tego jeszcze nie ma to chwilowy żart z ich strony Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Jak ma cie to pocieszyc to graczy pc jeszcze bardziej wydymali. Na pc mieli tone opcji od czasow bf2 np. limit klas na serwerze mogli ustawic,albo wylaczyc c4 na serwerze itd. z premiera bf1 dice wy(pipi)alo 100% tych opcji. Zasadniczo Dice wpadlo na pomysl,ze po co maja placic za utrzymanie serwerow skoro znajda sie frajerzy ktorzy wykupia sobie serwer I (pipi)a beda molgi robic. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Na PS4 jest już łatka, waży niecałe 3,7 giga. Edytowane 13 grudnia 2016 przez Rozi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Hahaha, chciałem pograć, to oczywiście serwery nie działają :) :) :) O, udało się wbić. Edytowane 13 grudnia 2016 przez Rozi Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Nowa mapa w miarę fajna, walka o flagi w sterowcu miodna, ale reszta mapy bez wyrazu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Domki na A i rozdzielnia kolejowa na F są fajne. Ale kto wymyślił do kur.wy nędzy tę mgłę, która ogranicza widoczność do 3 metrów i która trwa cały mecz? Nie wiem, aczkolwiek się domyślam. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Mgła na tej mapie, tak jak deszcz i burza piaskowa na innych są losowe. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Tak wiem, ale tutaj ta mgła jest najmocniejsza. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) To jest pierdyolony zart ze po patchu nadal nie mozna szybko wyjsc do menu tylko szybciej jest wylaczyc i wlaczyc gre. Jaja sobie z ludzi robia... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 13 grudnia 2016 przez falcon87pl Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 No dlatego ja czekam aż się załaduje kolejna mapa i wtedy wychodzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi