Figuś 21 250 Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 Właśnie gadam z infolinią, błąd synchronizacji serwerów tak jak Zaqair pisze. Wszystkie odblokowane bronie i obligacje w grze posiadam, brak tylko lvl, zdobytych medali. Trzeba poczekać dwa - trzy dni na restart i synchronizacje serwerów którą robią dwa razy w tygodniu i wszytko powinno powrócić do normy bo u nich widać normalnie Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 Ja każdego BF-a od BC2 masteruje do najwyższego odznaczenia także zawiedziony nie będę,zwłaszcza że moje ulubione COD po MW to WaW,bez kolimatronów Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 Trzeba poczekać dwa - trzy dni na restart i synchronizacje serwerów którą robią dwa razy w tygodniu i wszytko powinno powrócić do normy bo u nich widać normalnie Ludzie płacą ciężką kasę za te ich gierki i dodatki, a one takie dziwowiska odpiersralują.Ja kupiłem sobie zwykłą wersje zadne premium , i mówie niech się dzieje co chce, dodatki kupie sobie najwyżej jak zobacze w pełni działającą grę. Cytuj
Gość Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 Założę się, że tym co mają premium wszystko śmiga jak ta lala. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 Czyli klasyka przy BF,dobrze że tyle czekałem Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 Trzeba poczekać dwa - trzy dni na restart i synchronizacje serwerów którą robią dwa razy w tygodniu i wszytko powinno powrócić do normy bo u nich widać normalnieLudzie płacą ciężką kasę za te ich gierki i dodatki, a one takie dziwowiska odpiersralują.Ja kupiłem sobie zwykłą wersje zadne premium , i mówie niech się dzieje co chce, dodatki kupie sobie najwyżej zobacze w pełni działającą grę.No to sie reczaj nie doczekasz. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Koledzy, jak w ogóle wypada BF1 na tle poprzednich odsłon? Kusi mnie, ale na 3 i 4 już się przejechałem, bo jednak nic geniuszu BC2 nie przebiło no i dylemat motzno. Cytuj
Gość Opublikowano 1 stycznia 2017 Opublikowano 1 stycznia 2017 Ciągle ta sama tendencja, coraz więcej przypadku i coraz mniejszy wpływ na końcowy wynik. Głupota z rozmywaniem klas dalej kontynuowana. Medyk nie uleczy, support nie da amunicji, po chuy te klasy i ich nazwy? xD. Większe mapy + więcej graczy nie znaczy więcej zabawy i przyjemności. Jeszcze nudniej niż w poprzednich odsłonach. Mam odczucie, że to jest wszystko robione pod januszy, a oni jakimś sposobem potrafią się tym cieszyć. Nie spodoba ci się ta część Rudiok bo stoisz tam gdzie ja jeśli chodzi o tą serię. Ale większości się podoba i trzeba się z tym pogodzić. Ławka emerytów i marzenia o remasterze BC2/Vietnam. (i MW na osłodę jak za starych dobrych czasów). Kaczka, to max co z BFa może jeszcze być. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 1 stycznia 2017 Opublikowano 1 stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałem. Czemu nie postawią na prostotę ale w nowej odsłonie? Te tysiące popierdółek, skórek, unlocków, coraz większe mapy i coraz mniejsze poczucie przynależności do drużyny zabijają wg mnie tą serię. Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 1 stycznia 2017 Opublikowano 1 stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałem. Czemu nie postawią na prostotę ale w nowej odsłonie? Te tysiące popierdółek, skórek, unlocków, coraz większe mapy i coraz mniejsze poczucie przynależności do drużyny zabijają wg mnie tą serię. Dlatego: Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 stycznia 2017 Opublikowano 1 stycznia 2017 Jeśli Ci ostatnie odsłony nie podeszły, to nie masz czego szukać w BF1. To jest to samo, tylko z nowymi mapami i z nowymi brońmi. Ta sama gra, tylko z nowymi "skórkami". Moim zdaniem nie ma sensu. Co za bzdura. Ciągle ta sama tendencja, coraz więcej przypadku i coraz mniejszy wpływ na końcowy wynik. Głupota z rozmywaniem klas dalej kontynuowana. Medyk nie uleczy, support nie da amunicji, po chuy te klasy i ich nazwy? xD. Większe mapy + więcej graczy nie znaczy więcej zabawy i przyjemności. Jeszcze nudniej niż w poprzednich odsłonach. Mam odczucie, że to jest wszystko robione pod januszy, a oni jakimś sposobem potrafią się tym cieszyć. Nie spodoba ci się ta część Rudiok bo stoisz tam gdzie ja jeśli chodzi o tą serię. Ale większości się podoba i trzeba się z tym pogodzić. Ławka emerytów i marzenia o remasterze BC2/Vietnam. (i MW na osłodę jak za starych dobrych czasów). Kaczka, to max co z BFa może jeszcze być. O co Ci chodzi? Już któryś raz to piszesz i w sumie to nie wiem. Graliście w tę grę w ogóle? Bo mam wrażenie, że nie. Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 1 stycznia 2017 Opublikowano 1 stycznia 2017 Ja gralem,malo kto leczy i daje ammo. Kampia ludzie w (pipi),caly hype na to gre jest bo ludzie maja dosc CoD i tyle. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 stycznia 2017 Opublikowano 1 stycznia 2017 No to chyba w innego Battlefielda gramy. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Tez nie czaje o czym gadka. Gra sie swietnie. Skrzynek z ammo lezy od groma. Medycy 8 na 10 razy jak jest szansa cie podniosa. Do tego np serwery z tylko standardowymi wqersjami karabinow, gdzie i tak w tej grze gadzetow za wiele nie ma, robia robote. Codziennie gramy ze spora ekipa i zabawy jest co niemiara. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 2 stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 stycznia 2017 No to chyba w innego Battlefielda gramy. Chyba ty raczej grasz w innego bfa. W BF3,4 i Hardline ludzie grali zespolowo a tutaj jest na odwrot. 3 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Ja gram głównie Dominację. Na Conquest mapy są często przesadnie rozwleczone. Więcej zmiany pozycji niż faktycznego ostrzału. Podoba mi się wolniejsze tempo niż w CoD i to, że w tej grze gra zespołowa się liczy (tylko w swojej ekipie, bo na random rzadko można liczyć). Niestety mapy wielkości tego co było w Bad Company 2 to uważam za maks. Operacje mają jeszcze jakiś sens. W Rush punkty często są rozstawione zbyt blisko siebie. To moja opinia odnośnie serii. Parafrazując piosenkę Króla: "little less running and little more action". Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Ja gralem,malo kto leczy i daje ammo. Kampia ludzie w (pipi),caly hype na to gre jest bo ludzie maja dosc CoD i tyle. Większość niestety ludzi grających to debile i grają jak grają.Ja np gram medykiem apteczka zawsze wyrzucam, gorzej z reanimacjami typ podświetlony podbiegasz, a ten out i wtedy najczesciej moj zgon odechciewa się reanimacji.Amunicji też mało bo grają dla siebie.Też jestem starym wyjadaczem w BF społeczność się zmieniła i pewnie lepiej już nie będzie. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) Gra się miodnie i jest to zdecydowanie najlepszy BF od bad company 2. Po zakupie trochę narzekałem i żałowałem wydanych 150 zł ale teraz gram jak tylko znajdę trochę czasu, pierwszy raz od kilku lat potrafię spędzić nad grą kilka godzin pod rząd i grać jak poyebany do 3 w nocy, mecz po meczu. Ciężko aby każdy z 64 graczy na serwerze był ogarnięty i rzucał pod nogi amunicję, apteczki i reanimował kiedy trzeba. Nawet nie ma tylu camperów co na początku. To co czasem się odpierala podczas meczu to nawet Michael Bay by nie wymyślił, bombowce, czołgi, walące się budynki i wybuchający sterowiec nad głową. Edytowane 4 stycznia 2017 przez sosnaa 1 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 (edytowane) ...no ale uczciwie trzeba przyznać, ze to chyba pierwszy BF w którym gra snajperem nie robi aż takiej różnicy. Te pozostałe klasy bronie mają takie se więc przewaga między klasami jest raczej symboliczna. Zamiast pyrkać w biegu można sobie poleżeć i zdejmować z oddali. Albo snajper za mocny albo reszta za słaba. Edytowane 5 stycznia 2017 przez da$io Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Balans to właśnie główna zaleta tego Battlefielda. A granie zwiadowcą z karabinami bez lunety (Gewehr 95 <3), to czysta przyjemność. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 (edytowane) Taka tam kompilacja faili z ostatniej nocy.. latające zwłoki, man on fire, mój pierwszy filmik z bf :) Edytowane 14 stycznia 2017 przez Fanek Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 (edytowane) Balans to właśnie główna zaleta tego Battlefielda. A granie zwiadowcą z karabinami bez lunety (Gewehr 95 <3), to czysta przyjemność. Ta kórwa teraz po tym ostatnim patchu szaleje wsparcie, co Ty (pipi) .Idioci i tak nie rzucają amunicji bo mają pełne magazynki i do ichniejszego zgonu wystarczy.To jest jakiś masakrator z tym balansem dadzą po jednej broni i to z początkowego poziomu i to wystarczy zeby była najlepsza.Reszta to tylko ot tak.Z(pipi)any system nagradzania i medali wykórwi to gre .Tego goscia co wymyslił te menusy i medale na zbity pysk wy(pipi)ać . Edytowane 14 stycznia 2017 przez Mecenas Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jak to jest z tym odbijającym się światłem od lunety karabinu? Jak siedzę w jednym miejscu i co kilka sekund odkładam lunetę od oka to nie będzie mnie widać? Dotyczy to tylko broni zwiadowcy z luneta? Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Tak, tylko zwiadowca z lunetą ma ten odblask od lunety. Jak mierzysz to będzie widać to odbicie światła, nie jak korzystasz z czegoś innego. Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Chodziło mi o bronie medyka i supporta z lunetami. Ogarnął ktoś jaka jest dokładnie mechanika tego odbicia? X sek nieruchomego stania i mierzenia czy coś bardziej skomplikowanego? ;-) Świetną rzeczą w tej grze jest odkrywanie nowych broni. Na początku totalnie nie ogarniałem snajperek. Kilka dni temu wziąłem rosyjską snajperkę i nagle zacząłem trafiać i tłuc przeciwników w ilościach hurtowych. Wczoraj wziąłem na spróbowanie karabinek Mausera (ten bez sweet spota) gra się inaczej ale też mega fajnie. Kupa satysfakcji jest za każdy kill z większej odległości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi