Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Wypłata się zbliża,nie długo wbiję 55 lvl w COD Remastered ;) Więc mam pytanie,jest gdzieś dobre promo na BF1?I czy warto brać golasa czy dokładać do premium? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Jeśli kupowałeś wcześniej Premium do 3 czy 4 to chyba znasz odpowiedź czy warto czy też nie warto tego zrobić w przypadku do 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Doszły nowe informacje o broniach z dodatku. Będą: Ribeyrolles 1918: Jest to PM, więc wiadomo kto go dostanie. RSC 1917: Karabin samopowtarzalny, więc dostanie go medyk. Lebel Mle 1886: KM Chauchat: Najgorszy karabin maszynowy wszech czasów też będzie dostępny, a jak! Sjorgen Inertial: oraz znany już z gry pistolet Mle 1903, lecz tym razem wersja z powiększonym magazynkiem. Dodatkowo dostaniemy dwie nowe bronie białe - pałkę z zębatką i nóż z gwoździa: Nowa elitarna klasa, czyli czyściciel okopów, też będzie miał swoją wersję pałki. Dojdą nowe poziomy klas, kodeksy, medale, a także dwie nowe Operacje: Kowadło diabła i Za rzeką Marną. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ! Edytowane 11 Lutego 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Kupował ktoś z was na składkach z allegro?Nie wiem czego się po tym spodziewać a cena nowego BF1 to szaleństwo.Czemu wersja cyfrowa nie jest tańsza,skoro nie ma już piractwa,ani nośnika i pośredników? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=SB6-dBqFl0U W tym tygodniu najprawdopodobniej patch. Wprowadzone zostaną baretki, zwiększony level klas do 50, oraz głosowanie na mapy po zakończeniu meczu. Między innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Kupował ktoś z was na składkach z allegro?Nie wiem czego się po tym spodziewać a cena nowego BF1 to szaleństwo.Czemu wersja cyfrowa nie jest tańsza,skoro nie ma już piractwa,ani nośnika i pośredników? Podstawowa cena wersji cyfrowej nie będzie tańsza, bo po prostu nie opłacałoby się robić edycji pudełkowych, a i sklepy stacjonarne nie miałyby zarobku ze sprzedaży gier. Producenci nie mogą sobie pozwolić na to by ograniczyć rynek tylko do edycji cyfrowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ja to rozumiem,tylko tez pamiętam co mówili wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=SB6-dBqFl0U W tym tygodniu najprawdopodobniej patch. Wprowadzone zostaną baretki, zwiększony level klas do 50, oraz głosowanie na mapy po zakończeniu meczu. Między innymi. W końcu glosowanie ! 50lvl wbic kazda klasa mhm Edytowane 13 Lutego 2017 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Patch ma być jutro, dziś o 21 mają pokazać na streamie rzeczy, które patch będzie zmieniał. Ale przypuszcza się, że będą to zmiany testowane w CTE, czyli te: https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/5r139s/battlefield_1_cte_patch_1/ Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Odżałowałem i kupiłem. Podoba mi się :). Dobrze odetchnąć po tych wszystkich futurystycznych klimatach. Tzw Hardcore przypomina mi starego Vietconga. Po prostu spluwa i wróg. Zły jestem na siebie że tyle zwlekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Na PC patch już dostępny 1,7 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 446 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ps4 patch juz jest 4.862 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 w końcu nie można zarezerwować sobie pojazdu podczas odliczania Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Parę błędów w nowym patchu po dwóch meczach - Nie pokazuje kto dostał paczkę pod koniec rundy - tłumaczenie rangi klasy jest z(pipi)ane i mamy pół po angielsku pół po polsku Do tego nadal podnoszenie przez medyka nie zostało naprawione Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Co wy macie zdrowie do tej serii to aż podziwiam :*(na walętynki) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jakie podnoszenie przez medyka? Że czasami się nie da podnieść, czy co? Bo to jest często spowodowane tym, że część ciała rannego żołnierza jest wtopiona w otoczenie i wtedy trzeba kilka razy próbować. @Carolek, największy teoretyk Battlefielda :3 Stary, akurat ta część jest naprawdę dobrze zrobiona, bez rażących błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Dokładnie, gra działa elegancko, a niektórzy tutaj siedzą w tym czy innym temacie o BFie byleby tylko ponarzekać i popyerdolić bzdury z zasady, bo to DICE i EA. Jedyne co nie działa dobrze to Battlelog, sama rozgrywka bez zarzutów. Edytowane 15 Lutego 2017 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jakie podnoszenie przez medyka? Że czasami się nie da podnieść, czy co? Bo to jest często spowodowane tym, że część ciała rannego żołnierza jest wtopiona w otoczenie i wtedy trzeba kilka razy próbować. @Carolek, największy teoretyk Battlefielda :3 Stary, akurat ta część jest naprawdę dobrze zrobiona, bez rażących błędów. A no takie Rozi że jak medyk cię podnosi to dalej strzelać nie można , albo jak cholerny medyk cię podnosi to masz trzęsący się ekran, jasne te błędy znikają jak zmienię broń ale (pipi) mi z tego. Błąd jest od dawna i do tej pory nie został naprawiony. Dziś naprawili brak pokazywanie skrzynek po zakończonym meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) O, widzę, że ten błąd ciągnie się dalej od BF3. W czwórce też często występuje padaczka po zaaplikowaniu defibrylatora ale żeby po morfinie tak telepotało? Trzeba się Tommo albo Farmaceutę zapytać. Oni się znają na lekach z pod lady. Edytowane 15 Lutego 2017 przez Farmer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 W końcu mam Bf1,gra się zacnie :D W gratisie dostałem Bf4 na PS4,zobaczymy co mnie ominęło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 O, widzę, że ten błąd ciągnie się dalej od BF3. W czwórce też często występuje padaczka po zaaplikowaniu defibrylatora ale żeby po morfinie tak telepotało? Trzeba się Tommo albo Farmaceutę zapytać. Oni się znają na lekach z pod lady. Po morfinie nie powinno. Bardzo rzadko mogą być napady drgawek ale to jest raczej pomijalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Kurde,idzie się wbić w jakiś sprzęt?Chciałem polatać,w czołgu posiedzieć,wiecznie zajęte. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Idzie. PS. Stawiaj spacje po przecinku czy znaku zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Pograłem wczoraj w trybie Back to Basics, ale to było dobre Podbój, bez czołgów, samolotów, nie ma jednostek elitarnych, jako broń główną do wyboru tylko snajperka z muszką, rewelacyjny feeling potyczek o flagi. Wywaliłbym jeszcze behemothy, ale nawet z nimi gra się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ale "back to basic" jest od jakiegoś czasu :) , ja już nie mogę się doczekać dwóch nowych map do OPERACJI :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi