Opublikowano 16 lutego 20178 l Ja nawet nie wiedzialem, ze jest taki tryb. Dzis chyba sprawdze, bo wyglada to fajnie. Najpierw musze w koncu skonczyc kampanie, bo zostal mi ostatni rozdzial i chce juz miec z bani :< Jesli ktos chetny dzis popykac na ps4 wieczorem to smialo zapraszac ;)
Opublikowano 16 lutego 20178 l Ale "back to basic" jest od jakiegoś czasu :) , ja już nie mogę się doczekać dwóch nowych map do OPERACJI :) Czterech nowych map.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Ale "back to basic" jest od jakiegoś czasu :) , ja już nie mogę się doczekać dwóch nowych map do OPERACJI :) Czterech nowych map. Rzeczywiście dwie nowe operacje :)
Opublikowano 17 lutego 20178 l Wczoraj zagralem pierwszy raz 2 meczyki tryb "Powrot do podstaw" czy jakos tak. Jest tam trudniej czy ja po prostu tak lamilem. Normanie jakos mi idzie, 49 ranga juz wbita a wczoraj na poczatku staty ok 1:9, itp. Pzniej troche sie poprawilo, pkt duzo w miare zdobylem ale padalem, ze 3 razy czesciej chyba niz na normalnym podboju. Fajna odskocznia, bez czolgow, samolotow itp. No i w koncu skonczylem kampanie. Na hardzie ostatni boss troche dal mi popalic. Nie bylo tragedii. 2 rozdzialy naprawde fajne, pozostale tez bez przypalu.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Powiem wam że nie wiem w co grać,bo kupując cyfrowo Bf1 dostałem w gratisie Bf4 i SW Battlefront,wszystkie multi genialne i mega różne.A na PS4 to nie to samo co na PS3,gdzie grało po 12 osób ;)
Opublikowano 17 lutego 20178 l Jop ale tam mam już 140 lvl i o dziwo przeniosło mi profil z PS3 na PS4.Szkoda tylko że nie pamięta że na PS3 miałem wszystkie dodatki ;)
Opublikowano 17 lutego 20178 l Nie no nie wygłupiaj się, ciśnij w pierwsza wojnę światową. Btw do BF4 kiedyś graczdari podesłał mi kod na premium, ale sam nie wykorzystałem. Jak zdecydujesz sie grać w czwórkę to mogę ci podesłać, może jeszcze jest aktualny.
Opublikowano 18 lutego 20178 l Ostatnio wracają demony z BC2,czyli źle wyważone zespoły,czasami mam takich leserów że aż żal.Podkładam C4 na mcomie,by wysadzić atakujących,mam za plecami 3 typów swpoch i nagle bagnet,bo już nie żyją :/ No i nie wyświetla zbyt dokładnie kto kogo zabił,przez co nie wiedzę kiedy kumpel schodzi.
Opublikowano 18 lutego 20178 l Ostatnio wracają demony z BC2,czyli źle wyważone zespoły,czasami mam takich leserów że aż żal.Podkładam C4 na mcomie,by wysadzić atakujących,mam za plecami 3 typów swpoch i nagle bagnet,bo już nie żyją :/ No i nie wyświetla zbyt dokładnie kto kogo zabił,przez co nie wiedzę kiedy kumpel schodzi. Grać w szturm z randomami to niezły hardcore
Opublikowano 18 lutego 20178 l Jest juz to glosowanie na mape po skonczonej grze? Gralem powrot do podstaw, teraz normalny podboj i nie bylo zadnego glosowania :(
Opublikowano 18 lutego 20178 l Można w ustawieniach zmienić czy kill log ma być wyświetlany. Dodatkowo można wybrać kilka ustawień, np: tylko moje, drużyny, wszystkie itd
Opublikowano 20 lutego 20178 l Na CTE juz wyglada ze wrzucili nowy dodatek do testowania. Serwery jeszcze wylaczone, ale juz sa nowe grafiki w menu, wiec zakladam ze kwestia godzin, max 2 dni.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Nowe bronie po wykonaniu zadan tym razem: https://imgur.com/gallery/Gz7EJ
Opublikowano 20 lutego 20178 l Oooo i to ja szanuję. Kurde, chciałbym, żeby w przyszłym tygodniu wyszedł ten dodatek, ale nie ma szans.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Laczy Wam sie teraz z siecia BF1? Polaczenie mam ok a tylko offline dostepne ciagle :<
Opublikowano 20 lutego 20178 l Są problemy. Nie wiadomo też, czy to stricte problemy, czy hotfixy, czy po prostu ogarniają dodatek. Kurde, powinni dać dla premiumowiczów 1 marca, a dla reszty 15.