Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nawet nie wiedzialem, ze jest taki tryb. Dzis chyba sprawdze, bo wyglada to fajnie. Najpierw musze w koncu skonczyc kampanie, bo zostal mi ostatni rozdzial i chce juz miec z bani :<

Jesli ktos chetny dzis popykac na ps4 wieczorem to smialo zapraszac ;)

Opublikowano

Ale "back to basic" jest od jakiegoś czasu :) , ja już nie mogę się doczekać dwóch nowych map do OPERACJI :)

Czterech nowych map.

Opublikowano

Wczoraj zagralem pierwszy raz 2 meczyki tryb "Powrot do podstaw" czy jakos tak. Jest tam trudniej czy ja po prostu tak lamilem. Normanie jakos mi idzie, 49 ranga juz wbita a wczoraj na poczatku staty ok 1:9, itp. Pzniej troche sie poprawilo, pkt duzo w miare zdobylem ale padalem, ze 3 razy czesciej chyba niz na normalnym podboju. Fajna odskocznia, bez czolgow, samolotow itp.

No i w koncu skonczylem kampanie. Na hardzie ostatni boss troche dal mi popalic. Nie bylo tragedii. 2 rozdzialy naprawde fajne, pozostale tez bez przypalu.

Opublikowano

Powiem wam że nie wiem w co grać,bo kupując cyfrowo Bf1 dostałem w gratisie Bf4 i SW Battlefront,wszystkie multi genialne i mega różne.A na PS4 to nie to samo co na PS3,gdzie grało po 12 osób ;)

Opublikowano

Nie no nie wygłupiaj się, ciśnij w pierwsza wojnę światową. Btw do BF4 kiedyś graczdari podesłał mi kod na premium, ale sam nie wykorzystałem. Jak zdecydujesz sie grać w czwórkę to mogę ci podesłać, może jeszcze jest aktualny.

Opublikowano

Ostatnio wracają demony z BC2,czyli źle wyważone zespoły,czasami mam takich leserów że aż żal.Podkładam C4 na mcomie,by wysadzić atakujących,mam za plecami 3 typów swpoch i nagle bagnet,bo już nie żyją :/ No i nie wyświetla zbyt dokładnie kto kogo zabił,przez co nie wiedzę kiedy kumpel schodzi.

Opublikowano

Ostatnio wracają demony z BC2,czyli źle wyważone zespoły,czasami mam takich leserów że aż żal.Podkładam C4 na mcomie,by wysadzić atakujących,mam za plecami 3 typów swpoch i nagle bagnet,bo już nie żyją :/ No i nie wyświetla zbyt dokładnie kto kogo zabił,przez co nie wiedzę kiedy kumpel schodzi.

Grać w szturm z randomami to niezły hardcore 

Opublikowano

Oooo i to ja szanuję. Kurde, chciałbym, żeby w przyszłym tygodniu wyszedł ten dodatek, ale nie ma szans.

Opublikowano

Są problemy. Nie wiadomo też, czy to stricte problemy, czy hotfixy, czy po prostu ogarniają dodatek. Kurde, powinni dać dla premiumowiczów 1 marca, a dla reszty 15.