Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Ja skórek na samoloty nie ustawiam,bo przy walce z wymagającym przeciwnikiem widać ciebie z daleka.
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l Pytanie.Jak odblokować nowe guny dla np. czołgisty,jest na zielono ale nie mogę kupić.To robi się w grze czy na stronie?
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Prawdopodobnie jest to broń także innej klasy i musisz u niej go kupić to będzie dostępny dla czołgisty. Ja musiałem kupić u scouta lornetke, to dopiero wtedy mogłem ją używać u klasy specjalnej.
Opublikowano 24 kwietnia 20177 l Ja mam już wszystko kupione,u wszystkich klas. Tutaj nowy rekordzik z samolotu :)
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Widzieliście to? xD Tutaj całość http://tankwarroom.com/article/813/battlefield-1-megalodon-giant-shark-easter-egg Edytowane 30 kwietnia 20177 l przez Fanek
Opublikowano 1 maja 20177 l Ten nowy pacz coś s(pipi)ił ze strzelaniem czy to zamierzone? Często teraz mam sytuację że kogoś ustrzelę jednak on mnie też pośmiertnie zdejmie, strasznie jest to w(pipi)iające.
Opublikowano 1 maja 20177 l To Dice wiec ciezko powiedzic, oni zawsze jak wypuszcza patch to cos naprawia cos z(pipi)ia. Edit: Grubaskowi pekla dupa,bo napisalem prawde Edytowane 1 maja 20177 l przez Wolfie_
Opublikowano 1 maja 20177 l Kill trade, wg mnie swietna sprawa. W koncu kula nie znika tak sobie, tylko dlatego ze ty nie zyjesz.
Opublikowano 1 maja 20177 l Przed B1 grałem tylko w bc2. Tam był kill trade i byłem zdziwiony że tutaj go nie było. Tym bardziej że pociski wolniej latały podczas pierwszej wojny światowej.
Opublikowano 2 maja 20177 l No wczoraj miałem 3 akcje że zabiliśmy się razem z kolesiem,co przez wcześniejsze 3 miechy nie miało miejsca.
Opublikowano 3 maja 20177 l Dziś 2 razy sytuacja kuriozalna,raz samolot wroga raz typek.Strzelam,odpada włókno ze skrzydeł ale nie wpadają punkty,jakbym do swojego na normalu strzelał.Później żołnierz tak samo,świeci się na czerwono a nie można go zabić,żałuje że nie nagrałem.
Opublikowano 3 maja 20177 l Jak strzelałeś tak jak na filmiku, to nie dziwię się :) :) :) Po tym ostatnim patchu jakoś wróciła mi chęć do BFa. Wbicie 300 killi Selbstladerem 1906 Szkoda, że nie mam z kim grać, hehe.
Opublikowano 3 maja 20177 l Jak strzelałeś tak jak na filmiku, to nie dziwię się :) :) :) Po tym ostatnim patchu jakoś wróciła mi chęć do BFa. Wbicie 300 killi Selbstladerem 1906 Szkoda, że nie mam z kim grać, hehe. Niedługo kupuję BF1 to możemy popykać <ok>
Opublikowano 3 maja 20177 l Ooooooooooooooooooooo! No kur.wa, przygotuj się na wykłady z Wielkiej Wojny
Opublikowano 4 maja 20177 l Ja po półrocznej przerwie, wróciłem do B1, tym razem na innej konsoli. Gra mi się trochę inaczej, lepiej. Jak wypada ten dodatek, warto go brać w tej cenie, czy lepiej poczekać na promocję SP?
Opublikowano 4 maja 20177 l Jak dużo grasz, to warto. A kupując Premium w tej cenie i tak jesteś do przodu z kasą.
Opublikowano 4 maja 20177 l Imo też warto, dobre mapki oraz tryb frontlines (btw czy oni zamierzają to w ogóle rzucić na mapy z podstawki) oraz RSC1917 jak grasz medykiem.
Opublikowano 4 maja 20177 l Na CTE sporo uwagi sie temu poswieca. Mam na mysli Frontlines na mapkach z podstawki. W innym wypadku, ten tryb zgnije tak samo szybko jak chain link z BF4.
Opublikowano 4 maja 20177 l Szkoda by było, bo spoko się w to gra i czasami bardzo dłuuuuugo trwają starcia, jedyna mapa która imo średnio się sprawdza w tym trybie to Soissons.
Opublikowano 4 maja 20177 l Nowa mapa Prise de Tahure latem: 10 czerwca natomiast nowe info o drugim dodatku :)
Opublikowano 5 maja 20177 l Dobrze rozumiem że na Nivelle nights to sobie prędko nie pogram mając tylko 1sze dlc? No czuję się lekko wydymany bo mapa przecież "francuska" :(