Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano

Ja skórek na samoloty nie ustawiam,bo przy walce z wymagającym przeciwnikiem widać ciebie z daleka.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 328,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

Pytanie.Jak odblokować nowe guny dla np. czołgisty,jest na zielono ale nie mogę kupić.To robi się w grze czy na stronie?

Opublikowano

Które dokładnie? 

Opublikowano

Prawdopodobnie jest to broń także innej klasy i musisz u niej go kupić to będzie dostępny dla czołgisty. Ja musiałem kupić u scouta lornetke, to dopiero wtedy mogłem ją używać u klasy specjalnej.

Opublikowano

Ja mam już wszystko kupione,u wszystkich klas.

Tutaj nowy rekordzik z samolotu :)

2r3folc.jpg

Opublikowano

Ten nowy pacz coś s(pipi)ił ze strzelaniem czy to zamierzone? Często teraz mam sytuację że kogoś ustrzelę jednak on mnie też pośmiertnie zdejmie, strasznie jest to w(pipi)iające. 

Opublikowano

To Dice wiec ciezko powiedzic, oni zawsze jak wypuszcza patch to cos naprawia cos z(pipi)ia. 

Edit:

Grubaskowi pekla dupa,bo napisalem prawde  :dynia:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Przed B1 grałem tylko w bc2. Tam był kill trade i byłem zdziwiony że tutaj go nie było. Tym bardziej że pociski wolniej latały podczas pierwszej wojny światowej.

Opublikowano

No wczoraj miałem 3 akcje że zabiliśmy się razem z kolesiem,co przez wcześniejsze 3 miechy nie miało miejsca.

Opublikowano

Dziś 2 razy sytuacja kuriozalna,raz samolot wroga raz typek.Strzelam,odpada włókno ze skrzydeł ale nie wpadają punkty,jakbym do swojego na normalu strzelał.Później żołnierz tak samo,świeci się na czerwono a nie można go zabić,żałuje że nie nagrałem.

Opublikowano

Jak strzelałeś tak jak na filmiku, to nie dziwię się :) :) :)

Po tym ostatnim patchu jakoś wróciła mi chęć do BFa. Wbicie 300 killi Selbstladerem 1906 :obama: Szkoda, że nie mam z kim grać, hehe. 

Opublikowano

Jak strzelałeś tak jak na filmiku, to nie dziwię się :) :) :)

Po tym ostatnim patchu jakoś wróciła mi chęć do BFa. Wbicie 300 killi Selbstladerem 1906 :obama: Szkoda, że nie mam z kim grać, hehe. 

Niedługo kupuję BF1 to możemy popykać <ok>

Opublikowano

Ooooooooooooooooooooo!

No kur.wa, przygotuj się na wykłady z Wielkiej Wojny :banderas:

Opublikowano

Ja po półrocznej przerwie, wróciłem do B1, tym razem na innej konsoli. Gra mi się trochę inaczej, lepiej. Jak wypada ten dodatek, warto go brać w tej cenie, czy lepiej poczekać na promocję SP?

Opublikowano

Jak dużo grasz, to warto. A kupując Premium w tej cenie i tak jesteś do przodu z kasą.

Opublikowano

Imo też warto, dobre mapki oraz tryb frontlines (btw czy oni zamierzają to w ogóle rzucić na mapy z podstawki) oraz RSC1917 jak grasz medykiem. 

Opublikowano

Szkoda by było, bo spoko się w to gra i czasami bardzo dłuuuuugo trwają starcia, jedyna mapa która imo średnio się sprawdza w tym trybie to Soissons. 

Opublikowano

Nowa mapa Prise de Tahure latem:

rendition1.img.jpg

rendition1.img.jpg

rendition1.img.jpg

10 czerwca natomiast nowe info o drugim dodatku :)

Opublikowano

Dobrze rozumiem że na Nivelle nights to sobie prędko nie pogram mając tylko 1sze dlc? No czuję się lekko wydymany bo mapa przecież "francuska" :(