Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko. Czy przez opcje szybka gra mogę dołączyć do serwera który ma wszystkie mapy? Bo póki co mam do wyboru grę bez map z dodatku lub same mapy z dodatku. A chciałby żeby mieszało wszystkie.

Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi to dopiero teraz kupiłem dodatek, tak to cały czas miałem podstawkę i grało się na podstawowych mapach. A to,że są one świetnie zaprojektowane i mają ładny design powoduje,że nie czuję znużenia z ogrywania ich w kółko.Mapki z dodatku są świetne ale jakbym go nie kupił to świat by się nie zawalił bo podstawka skutecznie przykuła mnie na 74godziny i wcale nie czułem znużenia grą.

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie z dodatkami w BF1. Czy sprawy nie potoczą się jak w przypadku dodatków do BF3 i BF4, czyli ludzie grają na premierę, a po kilku miesiącach wszyscy cisną w podstawkę bo na mapach z dodatków nikt już nie gra.

Osobiście kupię tylko podstawkę. Zanim zmęczy mnie wystarczająco to pewnie zaczną wrzucać dodatki za darmo przy jakiś eventach (jak w przypadku BF4).

Chociaż po pierwszych informacjach mapy z dodatków wydaja się być całkiem, całkiem... Ale podobne wrażenie było w poprzednich odsłonach. Czas pokaże czy serwery będą pełne na mapkach premium za kilka miesięcy.

Gość Rozi
Opublikowano

Coś się zepsuło właśnie i nie pokazuje. Ale złom dostaje się normalnie. Fajnie, że pokazują w podsumowaniu levele danej klasy.

Gość Rozi
Opublikowano

Kwestia własnych umiejętności i preferencji. Ja wybieram dla szturmowca MP-18 okopowy i M97 wymiatający, dla medyka M1907 wymiatający i RSC podstawowy, dla wsparcia Lewis lekki i BAR podstawowy, a dla zwiadowcy Gewehr M95 i Martini Henry. Tak jak mówię, każdy przyzwyczajony jest do innej broni. Spróbuj wszystkich, a potem wybierz ulubione.

Opublikowano

Ktos tu jeszcze uzywa Selbstlader 1906? Nie lubilem tej broni, ale po sprobowaniu wersji snajperskiej na CTE, postanowilem ja odblokowac. Teraz nie wyobrazam sobie grania medykiem z czymkolwiek innym. Swietny zasieg, jeden z najlepszych czasow zabicia oponenta posrod pozostalych broni dla tej klasy. No i celnosc. Ta jest wrecz doskonala. Gdyby tylko mial 6 pociskow, choc i bez tego swietnie sie sprawuje.

Opublikowano (edytowane)

Propos​ nazw. Zadziwia mnie jak ludzie potrafią być leniwi przez co wychodzą na analfabetów. Zdarza mi się w grupie usłyszeć takie kwiatki jak: "Selblaster" i "Autologin" (facepalm).

Edytowane przez MierzejX
Gość Rozi
Opublikowano

Propos​ nazw. Zadziwia mnie jak ludzie potrafią być leniwi przez co wychodzą na analfabetów. Zdarza mi się w grupie usłyszeć takie kwiatki jak: "Selbstlader" i "Autologin" (facepalm).

Yyy, ale to jest poprawnie. 

Opublikowano

Propos​ nazw. Zadziwia mnie jak ludzie potrafią być leniwi przez co wychodzą na analfabetów. Zdarza mi się w grupie usłyszeć takie kwiatki jak: "Selblaster" i "Autologin" (facepalm).

Fix'd. Myślę o jednym pisze o drugim :)

Opublikowano

Próbowałem się przekonać do niego, ale właśnie często brakowało tej jednej pestki. Dalej czasem mi się zdarza z tym biegać ale ten rof plus mały magazynek nie zbytnio mi się sprawdza, w przeciwieństwie do np rsc które strzela wolniej ale przyzwyczaiłem się do dokładnego strzelania. 

Gość Rozi
Opublikowano (edytowane)

Selbstlader 1916 jest bardzo dobry, wersja starsza - koszmarna. Wbij tym człowieku 300 killi, yes of course, naturlich, jawohl.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

No myslalem podobnie. Z wiadomych przyczyn co nie. Zazwyczaj gram PTFO snajperem SMLE III (cos kolo 50* juz nastukalem) i tranzycja przyszla wyjatkowo latwo. Oczywiscie nie chce wmawiac nikomu ze ta bron jest swietna, bo nie jest. Ale gdy madrze wykorzystac jej zalety i ograniczyc sytuacje, gdzie jej wady sie uwypuklaja, to mamy calkiem przyzwoite narzedzie. Choc ta bron absolutnie nie powinna byc na 10 levelu xD bo to akurat niezly zart i nie wiem co DICE myslalo.