Opublikowano 14 maja 20177 l Czesto ostatni czasy, pojawia sie opcja Premium with friends. Mozna dolaczyc do kogos kto ma premke i pograc na nowych mapach. Wprawdzie bez punktow i bez dostepu do broni z dodatkow, ale to akurat chyba nie jest duzy problem.
Opublikowano 14 maja 20177 l Mam pytanko. Czy przez opcje szybka gra mogę dołączyć do serwera który ma wszystkie mapy? Bo póki co mam do wyboru grę bez map z dodatku lub same mapy z dodatku. A chciałby żeby mieszało wszystkie.
Opublikowano 14 maja 20177 l Jeśli o mnie chodzi to dopiero teraz kupiłem dodatek, tak to cały czas miałem podstawkę i grało się na podstawowych mapach. A to,że są one świetnie zaprojektowane i mają ładny design powoduje,że nie czuję znużenia z ogrywania ich w kółko.Mapki z dodatku są świetne ale jakbym go nie kupił to świat by się nie zawalił bo podstawka skutecznie przykuła mnie na 74godziny i wcale nie czułem znużenia grą.
Opublikowano 14 maja 20177 l Zobaczymy jak to będzie z dodatkami w BF1. Czy sprawy nie potoczą się jak w przypadku dodatków do BF3 i BF4, czyli ludzie grają na premierę, a po kilku miesiącach wszyscy cisną w podstawkę bo na mapach z dodatków nikt już nie gra. Osobiście kupię tylko podstawkę. Zanim zmęczy mnie wystarczająco to pewnie zaczną wrzucać dodatki za darmo przy jakiś eventach (jak w przypadku BF4). Chociaż po pierwszych informacjach mapy z dodatków wydaja się być całkiem, całkiem... Ale podobne wrażenie było w poprzednich odsłonach. Czas pokaże czy serwery będą pełne na mapkach premium za kilka miesięcy.
Opublikowano 16 maja 20177 l Czy ten downsampling i inne dobrodziejstwa dla Prosiaka były od razu na płycie czy w patchu? I czy automatycznie się one włączają?
Opublikowano 16 maja 20177 l To zmienione ui nie wyświetla już info czy się dostaje scraps np za pierwszą bitwę dnia przy podsumowaniu rundy czy ślepy jestem? Edytowane 16 maja 20177 l przez messer88
Opublikowano 16 maja 20177 l Coś się zepsuło właśnie i nie pokazuje. Ale złom dostaje się normalnie. Fajnie, że pokazują w podsumowaniu levele danej klasy.
Opublikowano 17 maja 20177 l Kwestia własnych umiejętności i preferencji. Ja wybieram dla szturmowca MP-18 okopowy i M97 wymiatający, dla medyka M1907 wymiatający i RSC podstawowy, dla wsparcia Lewis lekki i BAR podstawowy, a dla zwiadowcy Gewehr M95 i Martini Henry. Tak jak mówię, każdy przyzwyczajony jest do innej broni. Spróbuj wszystkich, a potem wybierz ulubione.
Opublikowano 17 maja 20177 l Dla szturmowca tylko automatico okopowe. Najlepsza broń w grze. Reszta według upodobań.
Opublikowano 17 maja 20177 l Dla szturmowca tylko automatico okopowe. Najlepsza broń w grze. Reszta według upodobań. W Dominacji tylko A-10 Myśliwski
Opublikowano 17 maja 20177 l U mnie MP18 trench, Benet-mercie, G98 a u medyka RSC które ostatnio czasami zmieniam na autoloading 8 .25 extended, na krótsze odległości jest kozak.
Opublikowano 17 maja 20177 l Allegro sprzedaje steelbooki z gry za 13 zł z darmową wysyłką http://allegro.pl/kolekcjonerski-steelbook-battlefield-1-i6580783554.html
Opublikowano 17 maja 20177 l Takie pytanko mam jeszcze. Zadania w medalach trzeba wykonywać po kolei czy to nie ma znaczenia?
Opublikowano 17 maja 20177 l Takimi się wydawało właśnie jak mi nie zaliczyło tego co zrobiłem. Dzięki!
Opublikowano 17 maja 20177 l Ktos tu jeszcze uzywa Selbstlader 1906? Nie lubilem tej broni, ale po sprobowaniu wersji snajperskiej na CTE, postanowilem ja odblokowac. Teraz nie wyobrazam sobie grania medykiem z czymkolwiek innym. Swietny zasieg, jeden z najlepszych czasow zabicia oponenta posrod pozostalych broni dla tej klasy. No i celnosc. Ta jest wrecz doskonala. Gdyby tylko mial 6 pociskow, choc i bez tego swietnie sie sprawuje.
Opublikowano 18 maja 20177 l Propos nazw. Zadziwia mnie jak ludzie potrafią być leniwi przez co wychodzą na analfabetów. Zdarza mi się w grupie usłyszeć takie kwiatki jak: "Selblaster" i "Autologin" (facepalm). Edytowane 18 maja 20177 l przez MierzejX
Opublikowano 18 maja 20177 l Propos nazw. Zadziwia mnie jak ludzie potrafią być leniwi przez co wychodzą na analfabetów. Zdarza mi się w grupie usłyszeć takie kwiatki jak: "Selbstlader" i "Autologin" (facepalm). Yyy, ale to jest poprawnie.
Opublikowano 18 maja 20177 l Propos nazw. Zadziwia mnie jak ludzie potrafią być leniwi przez co wychodzą na analfabetów. Zdarza mi się w grupie usłyszeć takie kwiatki jak: "Selblaster" i "Autologin" (facepalm). Fix'd. Myślę o jednym pisze o drugim :)
Opublikowano 18 maja 20177 l Próbowałem się przekonać do niego, ale właśnie często brakowało tej jednej pestki. Dalej czasem mi się zdarza z tym biegać ale ten rof plus mały magazynek nie zbytnio mi się sprawdza, w przeciwieństwie do np rsc które strzela wolniej ale przyzwyczaiłem się do dokładnego strzelania.
Opublikowano 19 maja 20177 l Selbstlader 1916 jest bardzo dobry, wersja starsza - koszmarna. Wbij tym człowieku 300 killi, yes of course, naturlich, jawohl. Edytowane 19 maja 20177 l przez Rozi
Opublikowano 19 maja 20177 l No myslalem podobnie. Z wiadomych przyczyn co nie. Zazwyczaj gram PTFO snajperem SMLE III (cos kolo 50* juz nastukalem) i tranzycja przyszla wyjatkowo latwo. Oczywiscie nie chce wmawiac nikomu ze ta bron jest swietna, bo nie jest. Ale gdy madrze wykorzystac jej zalety i ograniczyc sytuacje, gdzie jej wady sie uwypuklaja, to mamy calkiem przyzwoite narzedzie. Choc ta bron absolutnie nie powinna byc na 10 levelu xD bo to akurat niezly zart i nie wiem co DICE myslalo.
Opublikowano 19 maja 20177 l Z tych broni medyka to nieźle spisuje się jeszcze Mondragon. Edytowane 19 maja 20177 l przez messer88
Opublikowano 20 maja 20177 l Rukać biedę - właśnie kupiłem Premium . Która broń z tych bonusowych jest warta zainteresowania? Walczę głównie żołnierzem z A-10 oraz Automatico Edytowane 20 maja 20177 l przez chris85