messer88 6 418 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Pełno ludzi gra na mapach z TSNP i nie ma żadnych problemów aby znaleźć grę (operacje, frontlines i rush zawsze prawie pełne serwery) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Premium kosztuje aktualnie 167,20 zł: https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/battlefield-1-przepustka-premium/cid=EP0006-CUSA02387_00-PREMIUMPASS00000 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Oj (pipi) kusi, chyba wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Rozi Ty byś mógł zostać ambasadorem gry :) W Imię Cara jest którym dodatkiem do BF1? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Jest to drugi dodatek. Jeszcze nie widziałem co mówili o carze, ale zaraz nadrobię :3 Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 6 nowych map bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Głupia rzecz. Na reddicie pokazują, że są nowe informacje o broniach, mapach itp., a na oficjalnej stronie nic nie ma, a linki prowadzą donikąd. Ale udało się pewne rzeczy dostać: Trailer dostarczył informacje o nowych broniach - dubeltówka (którą ma Tankhunter i czołgista), karabin maszynowy z samolotów szturmowych (zapomniałem jak się nazywa teraz) i prawdopodobnie Mosin-Nagant. Kawaleria z lancami, kobiety jako zwiadowcy (patrzcie wyżej), oraz 6 map, 11 nowych broni, nowy granat, nowy pojazd opancerzony, nowy pojazd wodny, nowy tryb gry Supply Drop, działko stacjonarne, 3 nowe Operacje i co zostawiłem na koniec? Nowy Behemot - bombowiec Ilja Muromiec: ; https://pl.wikipedia.org/wiki/Ilja_Muromiec_(samolot) To na dziś. Jestem ambasadorem Battlefield 1 w Polsce jak coś. Nieoficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5Iil2Ri4Y5M A tutaj najnowszy gameplay z mapy, która będzie dodana do gry w tym miesiącu. Wygląda obłędnie, bo jest ciemno. W porównaniu z wersją z CTE, gdzie było niebiesko, to tutaj jest świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Już sobie przypomniałem, jak się nazywa ten nowy lekki karabin maszynowy z nowego dodatku - Parabellum MG 14: https://en.wikipedia.org/wiki/Parabellum_MG_14 Dodatkowo CTE niedługo wyląduje na konsolach. Potwierdzenia broni: Mosin-Nagant M91 Russian Standard 1912 Grenade Putilov-Garford Heavy Armoured Car oraz Y-Lighter Landing Craft (brak zdjęcia sensownego). Pojawiły się również wizualizacje nowych map: Brusilov Keep: The Russians have pushed their enemy into a small mountain town, but the Austro-Hungarians are making a strong stand. Experience close-quarter fights by the Carpathians on an infantry-focused map. Galicia: In the midst of the epic Brusilov Offensive, the Russian Empire is fighting to push back the Austro-Hungarian forces in the Russian countryside. Take on an open map focused on infantry, cavalry, and light vehicles. Albion: Partake in the skirmishes of the Albion assault in a freezing archipelago. In this massive invasion of the Baltic peninsula, the German Empire attacks with infantry, dreadnoughts, and aircraft against the heavy coastal gun batteries of the Russian forces. Przełęcz Łupkowska: fight in a snow-covered ravines of the treacherous Lupkow Pass. Against this dramatic backdrop, the vertical fights are as bitter as the cold. Niestety nie działa mi oficjalna strona, wywala error 404, ale chyba wszystko udało mi się znaleźć w inny sposób. Jako nowa kawaleria (albo Klasa elitarna?) wystąpią rosyjscy huzarzy z lancami. W nowym trybie Supply Drop samoloty będą zrzucały "niezbędne do przeżycia na wschodnim froncie" zasoby i pewnie trzeba będzie biec do losowych miejsc i je bronić/zdobyć. Edytowane 11 Czerwca 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zimowe mapki,moje ulubione w multi.Wprost nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 DICE się rozkręca, fajnie, że 6 nowych map, a nie standardowe 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5Iil2Ri4Y5M A tutaj najnowszy gameplay z mapy, która będzie dodana do gry w tym miesiącu. Wygląda obłędnie, bo jest ciemno. W porównaniu z wersją z CTE, gdzie było niebiesko, to tutaj jest świetnie. To będzie darmoszka dla wszystkich czy tylko dla premiowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dla Premium, ale: Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Cos mi sie zdaje,ze ten model platnego dlc niedlugo zniknie,kompletnie bezsensu,dzieli graczy. Ea juz kombinuje jak moze,aby ci ludzie co kupili podstawke pograli tez w premium,triale,bf friends,mam nadzieje,ze nowa odlosna bfa bedzie miala darmowy content i jakies kosmetczne mikroplatnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No bo to jest serio debilne by tak dzielić graczy. Zamiast zwiększać community ludków grających w BF1,a przez to zwiększyć potencjalną sprzedaż podstawki i skrzynek to tylko odpycha część zainteresowanych od tytułu. Tak samo z dodawanymi trybami w dlc i pojedynczymi mapkami jak upadek kolosa itd. Linia frontu jest świetna ale dobrze by było,gdyby dali też owy tryb posiadaczom podstawki,choćby w formie jednej mapki,która zmieniałaby się co tydzień na inną. A owe pojedyńcze mapki dawane premiumom z pewnością gracze odebraliby jako fakt,że warto zostawać przy BF1 nawet nie wywalając na grę góry pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No odchodzą od takiego modelu, nowy battlefront podobno ma już nie mieć dlc, pewnie będą zarabiać na skrzynkach jak tutaj (chociaż nie mam pojęcia kto normalny to kupuje za gotówkę) i innych pierdołach. A z tymi mapkami "francuskimi" to polecieli w huja, myślałem że mimo wszystko posiadacze pierwszego dlc je dostaną nawet i w późniejszym terminie a tu takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No odchodzą od takiego modelu, nowy battlefront podobno ma już nie mieć dlc, pewnie będą zarabiać na skrzynkach jak tutaj (chociaż nie mam pojęcia kto normalny to kupuje za gotówkę) i innych pierdołach. A z tymi mapkami "francuskimi" to polecieli w huja, myślałem że mimo wszystko posiadacze pierwszego dlc je dostaną nawet i w późniejszym terminie a tu takiego. Ludzie z nielimitowanym dostępem do tatomatu. Chyba wezmę cyfrowego BF-a bo jest śmieszna przecena na storze (-53%, a i tak stoi za 124 złote ). Pomijając po(pipi)e ceny to w portfelu mam jeszcze 15 peelenów więc wystarczy, że kupię zdrapki za +/-109 i gierka w miarę tanio pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jakby co to w saturnie masz pudło po 129. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ale jeszcze trzeba dodać wysyłkę, a tak będzie na mleko do truskawek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) (chociaż nie mam pojęcia kto normalny to kupuje za gotówkę) i innych pierdołach. Gdyby to nie przynosiło dużych profitów to pewnie nie wciskaliby tego do chyba każdego nowego tytułu nastawionego na multi. Zresztą EA/Dice ma i tak u mnie na zawsze minusa za ten numer z francuzami jako dlc. Główna frakcja IWŚ jako dlc ale murika ofc już się do podstawki załapała. O murzynach zalewających drużynę Niemiec nawet nie wspominam. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Forumku gracie jeszcze na ps4? Bo zastanawiam się czy brać, a bez ekipy to bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dla Premium, ale: Rozumiem, ze jak mam dlc ale kupione osobno, to nie dostane od razu? :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Niby te dwie mapy mają być włączone do DLC, ale nikt nie wie czy od razu, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Teraz promo na SP do Battka a ja 1 dlc kupilem osobno i juz dupka, szkoda, ze nie odlicza pierwszego dlc od ceny. ixkierwade Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No odliczyło Ci ponad 40 zł, więc w sumie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi