messer88 6 418 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 No nieźle zadupcają :) Zagrałem raz na frontlines i jest kozak, bardzo intensywnie się gra, ciężko po jednej grze mapę ocenić ale rozmieszczenie capów wydaje się sensowne, w przeciwieństwie np do soissons. Na szybko odpaliłem jeszcze rundę na rush i tam też mapkę przycięli bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Odpalcie sobie te rakietki, fajny smaczek i pomocny w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Trzeba przyznać że frontlines na Amiens i lesie też się nieźle sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Ale DICE przybombiło: I dzisiaj schodzi embargo na pokazywanie tej mapy, więc będzie wyciek filmów, aaaaaaaaaaaaaaa <3 Edytowane 21 Czerwca 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=wzcxoTXkGsk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ewZ_MQOgAJo Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 A ja dobrze rozumiem że jeżeli kupię tylko DLC 1 "Nie przejdą" to dostanę 4 mapy z tego DLC + Nivelle nights co wczoraj wyszła + Prise de Tahure co ma być w lipcu, czyli w sumie 6 map w cenie jednego DLC? Ile ogolnie map liczy sama podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Tak. DLC liczy 4 mapy. Podstawka liczy 10 map. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 premium stał się zayebiście opłacalny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 A to dopiero początek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Byłoby świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Widać,że EA nieźle kombinuje by wybrnąć jakoś z tego premium passa. Dobrze,że odchodzi to już do przeszłości.Przynajmniej nie będzie bezsensownego dzielenia graczy. Co się tyczy nowych mapek to oglądałem parę filmików i przełęcz prezentuje się bardzo sympatycznie.Ciekawe jakie będą te dwie dodatkowe mapki z dodatku "W imię cara", o których póki co nic nie wiadomo.Może jeszcze jedna mapka górska albo dziejąca się w Prusach Wschodnich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Fajna sprawa, że nie posiadając dlc czy premium zawsze można dołączyć do znajomego na nowych mapkach jako "obserwator". Co do gry to gra się wyśmienicie. Na Operacjach lub Liniach Frontu bywa intensywnie jednak tzw. "sweet spot" to wkurzająca rzecz. Ściąganie na hita bo jest się w odpowiedniej odległości od strzelca boli. Często łapią mnie z Martini-Henry. Na razie dla mnie najlepiej gra się Cei Rigotti. Silna broń na bliski dystans dzięki automatycznemu trybowi i w miarę stabilna na dalsze odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Fajna sprawa, że nie posiadając dlc czy premium zawsze można dołączyć do znajomego na nowych mapkach jako "obserwator". Co do gry to gra się wyśmienicie. Na Operacjach lub Liniach Frontu bywa intensywnie jednak tzw. "sweet spot" to wkurzająca rzecz. Ściąganie na hita bo jest się w odpowiedniej odległości od strzelca boli. Często łapią mnie z Martini-Henry. Na razie dla mnie najlepiej gra się Cei Rigotti. Silna broń na bliski dystans dzięki automatycznemu trybowi i w miarę stabilna na dalsze odległości. Jest spoko. Na bliskie dystanse najlepsza wersja okopowa z full auto. Do 10m nawet z biodra wszystko trafia. Największy minus to przeładowanie - zmiana kasety spoko, ale ładowanie 4 naboi to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Tak wyglądają żołnierze Imperium Rosyjskiego. Ta kobieta nawet nie gryzie aż tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Ale, że tak bez murzynów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 No mogli chociaż jakiś mongołopodobnych żółtków dać Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Gra na nowej mapie to jakis dramat. Zero flow, wszyscy biegaja uj wie gdzie i non stop zabawa w przejmij punkt, strac 30 sekund po odejsciu i tak wokolo. Nie wiem, na CTE wygladalo to zupelnie inaczej. Jakas inna mentalnosc, czy cos ;/ Dopisuje ja do listy map, ktore za wszelka cena wole unikac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Niestety mi również nie siadła, liczyłem na coś lepszego. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Nivelle? Najlepiej grać na frontlines, jest imo świetna pod ten tryb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Bodeo 1889 bajeczny rewolwer Cholernie długie napełnianie bębenka wynagradza damage i dobry fire rate. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 nivelle jest dla mnie zayebista, lubie klimacik tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Gra na nowej mapie to jakis dramat. Zero flow, wszyscy biegaja uj wie gdzie i non stop zabawa w przejmij punkt, strac 30 sekund po odejsciu i tak wokolo. Nie wiem, na CTE wygladalo to zupelnie inaczej. Jakas inna mentalnosc, czy cos ;/ Dopisuje ja do listy map, ktore za wszelka cena wole unikac. Ale klimacik mega :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Próbuję wbić 300 killi Hellrieglem i już przy 150 mnie wkurza . Nie wiem co ludzie w niej widzą, chyba ten wielki magazynek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Nowa mapa jest przecudowna aczkolwiek jedno bym zmienił, jej wielkość albo dołożył z dw punkty do przejęcia jeszcze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi