Gość Rozi Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 W tym miesiącu mają ruszyć Premium Trials, czyli granie w mapki dla Premiumowiczów, w które będziecie mogli zagrać bez przyjaciela z Premium. Ostatnio odkryłem nową wspaniałą rzecz - Saint-Chamond gazowy. Posiada koziołkujące pociski rozpryskowe, które po wstrzeleniu do budynku robią z żołnierzy mielonkę, a także pociski z gazem. Na miejskich mapach ten czołg miażdży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Nowe koncept arty z trzeciego dodatku: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Te klify na drugim obrazku? Bardzo nietypowe, prawda? https://pl.wikipedia.org/wiki/Helgoland https://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_ko%C5%82o_Helgolandu_(1914) Jak to okaże się prawdą, to kłaniam się DICE. Edytowane 8 Lipca 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 a jaki temat przewodni bedzie w trzecim dodatku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Bitwy morskie, desanty z morza. Zeebrugge, Gallipoli potwierdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Jest jakaś przybliżona data kiedy dadzą ten trial premium dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Wraz z wyjściem nowej mapy, która to zazwyczaj wychodziła we wtorek. Zostały jeszcze trzy wtorki lipca. Jako, że panuje posucha w temacie i jestem jedyną osobą, która gra w Battlefielda, to wrzucę filmiki ciekawe. A więc spekulacje o kolejnych broniach w nadchodzącym dodatku: https://youtu.be/YbA1GlnACdM Oraz prototypowa rusznica przeciwpancerna Winchestera: https://www.youtube.com/watch?v=FchMnsd3YSk Polecam serdecznie kanał Forgotten Weapons. Można się zakochać w rozkładaniu i składaniu broni. Edytowane 10 Lipca 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Dwóch nas jest, musimy w końcu zrobić forumową ustawę i pograć dłużej. Wczoraj wróciłem na chwilę do map z podstawki i wręcz odrzuciła mnie od nich liczba kamperów. Większość to snajperzy, pochowani na dachach i w oknach budynków. Szczytem była moja drużyna w, której tylko ja biegałem mapie. Wiem, że mapki z DLC są inne, nie mają wielu bezkarnych punktów dla sniperow, ale mam wrażenie, że grają tam sto razy bardziej ogarnięci Gracze. No i w końcu spodobała mi się najnowsza mapa,która świetnie sprawdza się w Dominacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie jesteście sami. Gram pawie dziennie w różnych porach (zależnie od szychty). Oczywiście sam bo większość lata sobie w taksówkach po kosmosie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Na takie teamy w których połowa jak nie więcej graczy gra scoutem to pomaga tylko zmiana serwera, szkoda nerwów. W ogóle to te (pipi) zazwyczaj nawet nie używają flar żeby chociaż coś zaświecić na mapie. A od paru dni to mi się za to trafiają składy że praktycznie nikt nie gra medykiem, a jeśli już się jakiś napatoczy to o tym że podniesie można zapomnieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja gram tylko medykiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Przed chwilą 38-4 na Ofensywie Nivelle'a Jednak Czyściciel Okopów tutaj jest potworem. Rewolwer + pałka+ apteczka i goście nie wiedzieli co się z nimi dzieje. Do tego granaty dymne i można się poczuć jak predator. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja i koles88 też grywamy wieczorami. Dodajcie do znajomych i nawet dla was mogę pograć medykiem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Flary pomoga tylko jesli snajper jest w twojej druzynie. Nie wiem jak na konsolach, ale na PC mamy spory team, gramy klanówki z innymi skladami i ogolnie, mimo wielu wad, zabawa wciaz przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Yyy, a to nie jest tak, że cały team widzi oznaczonych wrogów przez kilkanaście sekund? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 No typy z twojej drużyny (max 5 osób) ale nie wszyscy sojusznicy. Bardziej sprawdza się oznaczanie typów za pomocą trigera. Flara dobra do rozeznania w ilości wrogów i ich położenia dla samego zwiadowcy (jeśli grasz sam). Jeśli team się komunikuje i trzyma się razem to oczywiście daje to spory plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Też mi się wydaje że działa dla całej naszej drużyny tym bardziej że sporo wpada przy tym asyst za spota. No i warto dodać że np granatem dymnym idzie "zgasić" flary. Edytowane 11 Lipca 2017 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 No jasne, że dla całej drużyny to jest, bo przecież dostaje się "Asystę z flarą lokalizacyjną", a nie "Drużynową asystę z flarą lokalizacyjną". Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie jestem pewien na 100% ale kiedyś jak koleś z poza drużyny rzucił flarę to nie oznaczyło mi na mini mapie wrogów, a byli w pobliżu. Sprawdzę dzisiaj dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Zmieniałeś sobie ustawienia minimapki? Defaultowa ze swoim zoomem to jest praktycznie bezużyteczna, w ogóle nie widać co się dzieje na około. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 W sumie to nie. Pogmeram w ustawieniach. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Dalej można się "podzielic" premium? Bo jeśli tak to chętnie to uczynię :) Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Sorry chłopcy ale flara oznacza na mini mapie tylko ludziom z drużyny. Oznaczenie przez Q czy co tam jest na konsoli, wszystkim. No i dym niestety nie blokuje już zaspotowanych przeciwników. Co do wielkości mapy. Na pc wciskając N powiększamy jej zasięg w locie. W opcjach z kolei też można zmienić, ale od tej wielkości będzie skalowanie w locie. Edytowane 11 Lipca 2017 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Znikają z mapy, ikony znad ludków nie znikają, tak samo jak przez dym czy tam ogień możesz "ręcznie" kogoś zespotować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 wybacz creatinfreak że wczoraj nie dołączyłem, ale pożyczyłem BF1 na kilka dni koledze :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi