kubson 3 189 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Uwielbiam śnieżne mapki, aż mi bryknął Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 E no, przecież ta gra to rak i słabizna, nie grajcie w to. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Bf? Zawsze szanowalem. Gram w zasadzie od części 1942. Tylko spinnofow nie tykalem. Może nie mam już tyle czasu co kiedyś, ale nadal gra się przyjemnie (chociaż skill też już nie ten). Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Pogralem chwile na Tsaritsyn. O boze jaki szit :( Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Przełęcz jest świetna. Dice znowu zrobiło zwrot o 180° i dało nam kolejną kapitalna mapę. Pierwsze co się rzuca w oczy, oprócz oczywiście śniegu, to brak okopów i ukształtowanie terenu. Pełno tu skał, wąwóz, wysokich drzew i wzniesień. Wszystko wygląda pięknie,punkty też wydają się rozmieszczone z sensem. Edytowane 23 sierpnia 2017 przez chris85 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Tutaj są tylko trzy punkty. Z czego środkowy, mały pałacyk, posiada galerie na piętrze. Ciężko wtedy podejść, nie mówiąc o zdobywaniu punktu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Najbardziej satysfakcjonują rzecz ostatnio w Battlefieldzie? Nabicie na huzarską lancę <3 <3 <3 Też mi się Przełęcz podoba niesamowicie. Mówią, że festiwal snajperów, fakt, czasami da się to zauważyć, ale tutaj jest tyle ścieżek, że każdego snajpera można zajść bezproblemowo. Jeśli chodzi o balans, to IMO jest OK, bo nie zdarzyło mi się jeszcze tak, żeby jedna strona wygrywała non stop (co na Brusilov Keep zdarzało się nagminnie). Ciekawostka: w wersji angielskiej jedna z flag (albo dwie) nazywały się Narev. Nie istnieje taka wieś w Polsce, za to w polskim tłumaczeniu mamy Osławicę, a ona już istnieje: https://pl.wikipedia.org/wiki/Os%C5%82awica_(wojew%C3%B3dztwo_podkarpackie) Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Też najbardziej bałem się o snajperów, ale są tutaj zdecydowanie mniej bezkarni, niż na mapach typu Suez. Raz, że nie ma budynków w których mogą się chować, a dwa widać ich na śniegu z daleka. Edytowane 23 sierpnia 2017 przez chris85 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2017 Biore Premium, bo mam okazje kupic za 15 euro, wiec warto sprobowac. Mam nadzieje, ze bedzie wiecej mapek snieznych w przyszlosci, bo zawsze w tej serii sa super 1 Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Kurde wczoraj chcieliśmy z kumplami pograć ale z 3 osób tylko jedna ma premium. Kiedyś dało się grać jak jedna osoba miała premke. Zmienili to? Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Akcja z dzielonym premium trwała do Gamescome tylko. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 (edytowane) Którą broni polecacie dla Zwiadowcy. Chodzi mi o coś na średni dystans, nie chcę czaić zza kamienia, przez cały mecz czekając na ofiary :) Edytowane 24 sierpnia 2017 przez chris85 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Gewehr M.95 w wersji piechoty. Ja ogólnie nie potrafię strzelać bronią z lunetami xd Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Akcja z dzielonym premium trwała do Gamescome tylko. Myślałem że to już na stałe. Szkoda. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Gewehr M.95 w wersji piechoty. Ja ogólnie nie potrafię strzelać bronią z lunetami xd Czyli jednak. Trochę nią strzelałem, żeby odblokować Lebel 1886 i faktycznie szło mi dobrze. Myślałem, że jest jeszcze coś godnego uwagi. Spasiba Rozi. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Lebel też jest genialny. No i Martini-Henry. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 (edytowane) No na konsoli, z ta chora asysta, wybieranie lunety to troszke stawianie sie w nienajlepszej sytuacji. Choc nie jestem na 100% jak wersja piechoty sie sprawuje. Bo karabinek to u kumpla jak sprawdzalem to snap aim byl okrutny. Ze swojej strony to wybor snajperki zalezy od stylu. Krotki dystans i walka na punkcie to SMLIII wydaje sie najlepszym wyborem. Dobry sweet spot, 10 pociskow daja wiecej luzu. Na walke w extremalnie krotkim dystansie np Las Argonski M1903 eksperymentalny. Obrazenia nie za duze, ale recoil praktycznie zerowy. 40 pociskow + flary pozwalaja takiemu snajperowi byc o wiele bardziej pozytecznym dla druzyny ofensywnie grajacej. Gewehr 95 to tez swietna bron. Najszybszy czas przeladowania niweluja brak sweet spotu. Zreszta zawsze jest follow up shot z broni osobistej, co powino byc w ogole podstawa w kazdej sytuacji gdy nie trafimy za 100%. Na dalsze dystanse wybor jest praktycznie bez wiekszego znaczenia, gdyz wszystkie proponuja dosc podobne osiagi, choc ja sie sklanialbym do Gewher 98 ze wzgledu na dobra predkosc pocisku. Polecam stronke http://symthic.com/bf1-stats i wybrac opcje porownania. Nie wspominam o martini tutaj glownie dlatego ze to dosc wyjatkowa bron i wymaga imo nie lada skilla. Nie tyle samego strzelania i prowadzeniu celu, ale glownie za sprawa mozolnego przeladowywania. Ono wymusza posiadanie dobrej pozycji, gdziemozemy sie raz dwa schowac na te chwile. Edit: Ja np nie uzywam zadnej ze snajperek z przyblizeniem wiekszym niz 4. Nie widze sensu ujawniania przeciwnikowi za szybko swej pozycji. A wiadomo, wszystko powyzej 4 daje glinta widocznego z drugiego konca mapy. Choc uwielbiam lebela za ten gluchy poglos. Edytowane 24 sierpnia 2017 przez El Loco Chocko 1 Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 SMLE mk III carbine i gewehr 95 w tej samej wersji, jak chcesz grać bez kampy i dość agresywnie to najlepszy wybór. Lebelem też lubię grać z tym że przeładowanie trochę trwa. A lunety to faktycznie poza jakimiś (pipi) dalekimi zasięgami to są imo bezużyteczne. 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Ogólnie snajperkami się jakoś dziwnie gra w tym BFie i po czwórce nadal nie mogę się dostosować a tam często grałem reconem. Tak zbaczając lekko z tematu to imo support ma najlepiej zbalansowane bronie w całej grze. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Martinim dla piechoty źle mi się grało no i te dramatycznie długie wypluwanie pocisków. Ta broń niesie pożogę gdy jesteśmy dobrze ustawieni by walić sweetspoty. Na bliski dystans to dobrze gra mi się rosyjskim i Gewher 98. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Jest update do CTE na konsolach, dodaje Perino i Obreza, oraz podobno mapkę Tsaritsyn. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Dodatkowo można już nagrywać wideo i robić screenshoty. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Miałem dziś kupić, premium ale ea doyebala swoją standardowa cenę Da się gdzieś kupić premium na PS4 niż że store? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Miałem dziś kupić, premium ale ea doyebala swoją standardowa cenę Da się gdzieś kupić premium na PS4 niż że store? Samo premium? Póki co to nie. Musisz czekać na jakieś kolejne promo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Fajny ten Carycyn, ale punkt B w cerkwi powinni trochę przemodelować. Nie wiem, może ściany do wyburzania, bo jak się tam drużyna zabunkruje, to nie ma tego jak przejąć. A nikt oprócz mnie w tej grze nie używa granatów dymnych. Nowe bronie są przepiękne. W końcu medyk może działać na krótkich dystansach, najs. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi