Mroku 1 005 Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Zadania z poprzedniego DLC byly latwiejsze. Obecnie mam problem z rozwaleniem pojazdu przyciskami przeciwpancernymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Często season pass jest na przecenie ? Bo trochę sie wkrecilem, a dlc wyglada mega zaje,biscie Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 no tak z 5 dyszek bym dał za season passa bo po 20h już mam ochote po czymś nowym pobiegać Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Niezła gra, ale jak się odblokowuje bronie z dodatków? Gdzie znajdę listę zadań jakie muszę robić? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Gdy wybierzesz klase zolnierza, klikasz bron po lewej stronie i wtedy zobaczysz liste do wyboru. Tam tez beda te do odblokowania, wraz warunkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Rozi. Czy już mamy wszystkie armie IWŚ? Zastanawiam się co będzie w kolejnym dodatku. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 W następnym dodatku na pewno dojdzie ANZAC, bo potwierdzone jest Gallipolli. I wydaje mi się, że tyle, bo wątpię, żebyśmy dostali dwie armie w jednym dodatku. O Japończykach nawet nie marzę. W ostatnim chciałbym dostać Kanadyjczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Graj w jedyny prawilny Podbój, a nie jakieś Dominacje. Ja tam lubię od czasu do czasu Dominację. Szybka i intensywna rozgrywka z dużą ilością fragów. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 To zabijanie zza tarczy snajperskiej jest "popsute" czy jak? Leżałem za nią i trafiłem pięciu pachołków w jednej rundzie, a mimo to ten punkt nie został zaliczony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 PM 08/18 jaka to dobra bron 5 killi jednym magazynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Ja odpuściłem, jedno z głupszych zadań obok biegania z kluczem za czołgiem. Jak dobrze kojarzę to zadanie do któregoś perka, jak nie idzie to rób inne bo trzeba 5 z 6 wykonać żeby odblokować. Natomiast większość zadań do nowych broni imo spoko bo stawia na granie różnymi zabawkami, tak się składa że miałem raczej parę swoich ulubionych a dzięki temu spasowało mi kilka dodatkowych broni. Mogli se tylko darować kille z nasadkowych u medyka. Edytowane 18 Września 2017 przez messer88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Przed chwilą to zrobiłem, ale karabinem bez lunety tuż przed końcem meczu. Najwyraźniej nie liczy asyst zaliczonych jako zabicie, co jest nielogiczne, bo gdy musiałem zabijać piechotę z garłacza(serio najgorsze z wymagań) to je odfajkowywało. Następne zadania z przydziału służbowego już odpuszczam. Są nienormalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) NEWS: #BF1 They Shall not Pass and In the Name of the Tsar will be available for all players between 19-30 September through Premium Trials. Dodatkowo ma być 40% obniżka ceny Premium. Edytowane 18 Września 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Ależ to jest dobre <3 Odblokowałem to w połowie meczu. Przeciwnicy nie wiedzieli co się dzieje xD Już wiem co znerfią w pierwszej kolejności :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Jest już promocja - Premium kosztuje 125 złotych, edycja Revolution gry - 144 złote. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ehh zawsze jak coś kupię to niedługo później promocja. Mogłem poczekać ten jeden miech i kupić Revolution. No ale nic, tego niestety nie idzie przewidzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ja nigdy nie kupuje na premiere Premium do BF'a, bo i tak dodatki wychodza po paru miesiacach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Jest już promocja - Premium kosztuje 125 złotych, edycja Revolution gry - 144 złote. te 144 zl to juz rozumiem z SP...kusi mnie zeby kupic choc ostatnim bf jakim gralem na powaznie to bad company 2 :( pewnie sie nie odnajde Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Całość, wraz z Premium. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ja nigdy nie kupuje na premiere Premium do BF'a, bo i tak dodatki wychodza po paru miesiacach.No problem w tym że ja też. Kupiłem podstawkę miesiąc temu, a później w promo premium. Tyle że teraz Revolution czyli 2in1 wychodzi za połowę tej kwoty którą dałem. Nie trafiłem z czasem jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Jest już promocja - Premium kosztuje 125 złotych, edycja Revolution gry - 144 złote. te 144 zl to juz rozumiem z SP...kusi mnie zeby kupic choc ostatnim bf jakim gralem na powaznie to bad company 2 :( pewnie sie nie odnajde Mój ostatni to był BF 1942 a szybciutko się tutaj odnalazłem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Bardzo klimatyczne mapki z carskiego dodatku choć nie do końca dobrze zaprojektowane. Galicja to raj dla snajperów. Biegasz od leja do leja tylko po to by cię w końcu dojechał snajper albo pancerny wóz. Z Wołgą już lepiej pod tym względem. Twierdza Brusiłowa to typowa zabawa w kto kogo pierwszy zobaczy (przynajmniej na części z górzystej). Gameplayowo jest fajnie. Różnorodność ukształtowania terenu (trochę dzikich pagórków, kościółek, domki). Dobra dla piechoty. Przełęcz Łupkowska jest podobna pod względem ukształtowania do Twierdzy. W obu przypadkach najbardziej wnerwia mnie ukształtowanie terenu bo to zmusza nas do przeskakiwania/wchodzenia przez różne obiekty, a to jest chyba najgorsza rzecz w BF-ie. Ile to już razy dostałem w dupe bo postać nie potrafi normalnie pokonać małej przeszkody. "Ślizganie się" po zboczach też do najmilszych nie należy. Ale to takie moje małe czepialstwo. Mapki są naprawdę klimatyczne. Wybór pory dnia daje +100 do masowania gałek ocznych. Mroźny poranek przy leniwych pierwszych promieniach słońca czy zbliżający się zmrok, którego bezskutecznie próbuje powstrzymać biała powłoka śnieżnego puchu... oj, robią robotę strasznie :) Zdecydowanie zimowe mapki z BF1 są dużo lepsze niż te z BF4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Rozpiska Battlefestu: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi