Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Se kurwa znajdź sam.

Sie nie odzywaj jak ci się nie chce dać linka.Myślisz że jak ludzie tolerują twoją indolencję umysłową to w co drugim poście możesz bluźnić?
Odpal grę, wejdź w mecz i w opcjach dostosowywania żołnierza gdy wybierasz broń popatrz na warunki odblokowania.
Opublikowano

W oczekiwaniu do listopadowej premiery Battlefront 2 bede gral w BF4, Hardline i 1 na zmiane. Idealne combo.

Destiny 2 jest zbyt czasochlonne, wiec odpuscilem, a znow nie zamierzam powrotu do CoD’a..

Opublikowano

Broń kumam,ale gdzieś mi śmignęło wyzwanie że zabić 5 z działa tego dużego,ale chyba nie w tej kolejności,bo dziś wbiłem i nic się nie odkryło.

A nie ma tego czasem w cotygodniowych medalach? Jest tam wyzwanie z zabijaniem z broni stacjonarnej, a przy przeglądaniu wyzwań dla broni nie kojarzę żadnego z działem stacjonarnym :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Nie wiem gdzie i czy to pytanie się pojawiło, więc dopytam - jak ta gra się prezentuje w singlu? Jest ciekawa kampania, warto ograć raz i pogonić, czy to multiplayer only?

spoko gram sobie. Taki popkorniakowy szuterek. Za 15 zł warto ale za więcej nie :D Podobała mi się kampanie pilota oraz australijczyka. Za to ta czołgisty (pipi)owa. Jeszcze została mi jedna na pustyni. Jak na bf to najlepszy singiel (nie licząc bad company) a i w porównaniu do ostatnich 2 codów nie ma czego się wstydzić.

Opublikowano

Do kiedy ta obniżka na premium? Jak dodam do koszyka z cena po obniżce a wskoczy wyższa wraz z koncem promocji to musze płacić ta wyzsza? Jak sie orientuje na ps4 kosztuje 125 zl a na xboxa 105? Myślalem ze ceny są identyczne na obu platformach.

Opublikowano

Specjalnie tak zrobili abys kupil scorpio,a tak na serio ta gra klatkuje ale pokaz slajdow to nie na ps4 srednio 40-60 fps w CQ.

mozliwe,ze grasz na wysokim pingu gdzies na serwrach z usa cie laczy prze szybka gre.

Mapki eleganckie,za polowe te premiumy mozna jeszcze brac,najbardziej wydymani ci,ktorzy kupili na poczatku.

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś ma EA Access, to w ogóle bym nie brał prwmium, bo Nie Przejdą, pewnie zaraz wyląduje w ofercie.

Swoją drogą po xxx godzinach spędzonych na ps4, włączyłem wersje xbox i ta wygląda wyraźnie gorzej.

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Zrzut zaopatrzenia to mój drugi ulubiony tryb po podboju. Przydałoby się aby ten tryb był na wszystkich mapach i same zrzuty były bardziej losowe, bo skrzynie lądują w tych samych miejscach.

Opublikowano (edytowane)

Czym gracie w danej kategorii ? Jakie są najlepsze bronie ?

Przydałaby się  zrobić rewizja z tymi broniami, bo praktycznie nie dośc ze jest ich mało, to od poczatku gry sprawdzają się te z podstawki w liczbie sztuk jeden dla klasy, prócz broni snajpera gdzie wszystko leci jak jeden pocisk samonaprowadzający. ^_^

Edytowane przez Mecenas
Opublikowano (edytowane)

Rozi już minusik, bo jakby nikt na to nie narzekał.Każą ludziom robić  perki i odkrywać te bronie kiedy to dla większości nie sprawia przyjemności i to co napisałem wcześniej, przydałaby się rewizja .Chciałbym wziąć broń która odpowiada moim preferencją i móc z niej ubijać niestety by zrobic wynik trza kotłować te same gonwa.Może tego nie rozumiesz bo za pewno grasz tym jednoszczałowcem z krzaka.Ty grasz za krzaka ja szcze na tego krzaka.

Edytowane przez Mecenas