Mecenas 59 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Całe wozy asenizacyjne wylewają za to na DICE , tylko tutaj kolorowe jarmarki xd.Źle trafiłem. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Akurat odkrywanie broni jest w wiekszosci calkiem okej. Do zrobienia w max 3-5 podejsciach. Za to specjalizacje to wał na maxa. Bo po kiego (pipi)a odkrywajac medyka, musze grac szturmowcem i robic rzeczy, ktore sa zupelnie nie zwiazane z klasa medyka??? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Rozi już minusik, bo jakby nikt na to nie narzekał.Każą ludziom robić perki i odkrywać te bronie kiedy to dla większości nie sprawia przyjemności i to co napisałem wcześniej, przydałaby się rewizja .Chciałbym wziąć broń która odpowiada moim preferencją i móc z niej ubijać niestety by zrobic wynik trza kotłować te same gonwa.Może tego nie rozumiesz bo za pewno grasz tym jednoszczałowcem z krzaka.Ty grasz za krzaka ja szcze na tego krzaka.To jak taka rewizja miałaby wyglądać według ciebie? Przecież już teraz odblokowujesz broń grając inną bronią. Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Chodzi o to że bronie powinny być bardziej zbalansowane w sensie zadawania obrażeń .W BF jest tak że albo coś jest dobre albo coś jest do dópy.Grając chyba zauważyłeś od czego najczęściej giniesz Większość używa ciągle tej samej broni i nie z wyboru a po prostu ze jest op nad innymi .Niektóre bronie są też zbugowane ze czasem w ogole nie zadają obrażeń albo zadaje co drugi pocisk. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Chodzi o to że bronie powinny być bardziej zbalansowane w sensie zadawania obrażeń .W BF jest tak że albo coś jest dobre albo coś jest do dópy.Grając chyba zauważyłeś od czego najczęściej giniesz Większość używa ciągle tej samej broni i nie z wyboru a po prostu ze jest op nad innymi .Niektóre bronie są też zbugowane ze czasem w ogole nie zadają obrażeń albo zadaje co drugi pocisk.Najczęściej ginę od hellriegela u szturmowców, a tak to cała mozaika. Nie mam jakiegoś problemu do broni. Z tym bugiem spotkałem się tylko gdy miałem lagi na serwerze. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Teraz odblokowałem hell z soczewka i 120 pestkami w magazynku,to jest istny rozpylacz.Nie raz w mp18 brakowało mi naboi,a tu się muszę nauczyć żeby po 20-30 kulach nie przeładowywać ;) Dzisiaj kuriozalny roadkill czołgiem mi wpadł,typ był na moście w Amiens,a ja pod nim,przejąłem flagę i jadę dalej a kolo zeskoczył z mostu prosto na mnie i zgon ;) Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Ogólnie podoba mi się, że ta część jest bardziej nastawiona na walkę piechoty. W BF4 już mnie wkurzały te wszystkie śmigłowce i samoloty. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 (edytowane) Chodzi o to że bronie powinny być bardziej zbalansowane w sensie zadawania obrażeń .W BF jest tak że albo coś jest dobre albo coś jest do dópy.Grając chyba zauważyłeś od czego najczęściej giniesz Większość używa ciągle tej samej broni i nie z wyboru a po prostu ze jest op nad innymi .Niektóre bronie są też zbugowane ze czasem w ogole nie zadają obrażeń albo zadaje co drugi pocisk. Jakieś konkretne przyklady. Bo nie chce sie czepiac. faktycznie, czasem co niektore bronie nie maja racji bytu (Liu, smg-08 chouchat optical czy veterli takie pierwsze z brzegu), lub nie wnosza absolutnie nic. Jednakze, ogromna wiekszosc ma swoje mocne i slabsze strony. No i nie wiem o jakich bugach mowa? Jakis konkretny przyklad broni, ktora w tym buildzie ma takie problemy? Bardziej takie cos by mnie martwilo: https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/72sl0p/broken_aim_assist_ohk_with_martini_henry_through/ Edytowane 27 września 2017 przez El Loco Chocko Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Nie przecze ze moze sie komus podobac. Ja patrze na statystyki i porownuje odrzut, przeladowanie, TTK, BTK itp. Niestety Liu z tego rachunku nie oferuje dla mnie nic :( Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Ogólnie podoba mi się, że ta część jest bardziej nastawiona na walkę piechoty. W BF4 już mnie wkurzały te wszystkie śmigłowce i samoloty. Oj samolotem można naprawdę natłuc killi,mój rekord w podboju do 52:0,to później już wszystkim we mnie walili bo z repa wyjść nie mogli,bo jak nie bomby to flary. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Ogólnie podoba mi się, że ta część jest bardziej nastawiona na walkę piechoty. W BF4 już mnie wkurzały te wszystkie śmigłowce i samoloty.Oj samolotem można naprawdę natłuc killi,mój rekord w podboju do 52:0,to później już wszystkim we mnie walili bo z repa wyjść nie mogli,bo jak nie bomby to flary.Zdarzają się wyjątki :p ale ja jak na razie nie miałem problemów z użytkownikami podjazdów jak w BF4. Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 (edytowane) Jakis konkretny przyklad broni, ktora w tym buildzie ma takie problemy? Chodzi mi głównie o niektóre bronie medyka. Edytowane 30 września 2017 przez Mecenas Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Okej, ale która? Był problem z RS po patchu, ale to raz dwa naprawili. A tak nie wydaje mi się to za bardzo prawdą. Gram medykiem wiele, ale nie przypominam sobie bym, czy ktos inny o tym wspominal. Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Musiałbym zrobić nagrywki z rozgrywki i utworzyć kompilacje na poparcie swoich tez .Tego nie zrobie, bo nie chce się mi zwyczajnie .Problem jest przynajmniej ja taki mam ,bo bym o tym nie pisał bez powodu, no bo po co? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Ale podaj tylko model broni. Jeżeli jest z nim problem, to i u innych występuje. Też dużo gram medykiem i zanim odblokowałem Fiodorowa bawiłem się innymi i nie kojarzę jakiegoś zgrzytu :/ Cytuj
Othis 29 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Ale podaj tylko model broni. Jeżeli jest z nim problem, to i u innych występuje. Też dużo gram medykiem i zanim odblokowałem Fiodorowa bawiłem się innymi i nie kojarzę jakiegoś zgrzytu :/ To wina netu nie broni,również często tak mam, że wchodzi co 3 kula. Zareklamuje od razu na jakim $yfie gram>>> vectra.pl Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Ale podaj tylko model broni. Jeżeli jest z nim problem, to i u innych występuje. Też dużo gram medykiem i zanim odblokowałem Fiodorowa bawiłem się innymi i nie kojarzę jakiegoś zgrzytu :/ To wina netu nie broni,również często tak mam, że wchodzi co 3 kula. Zareklamuje od razu na jakim $yfie gram>>> vectra.pl No właśnie, problem leży po stronie lagów, a nie broni. Sam jak wchodzę na gunwniany serwer mam problem z tym, że bronie nie trafiają z kilku metrów w przeciwnika, który mnie nawet nie widzi po oflankowaniu. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Na Ps4 wygląda to mniej więcej tak:ping:<40 "jesteś Bogiem"40~55 gra się zacnie60~70 masz jeszcze szanse na dobry wynik, ale już dzieją się cuda.>70 cyrk i niedowierzanieNa vectrze miałem najniżej 55, na upc jest sporo lepiej.... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Mam 73 pingu i gra się normalnie, WTF? Cytuj
Othis 29 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Mam 73 pingu i gra się normalnie, WTF? a często jesteś w pierwszej trójce? Jakby co są to tylko moje subtelne odczucia.. grałem na ps4 i pro i dwóch netach Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 U mnie też na pingu x>70 gra się dobrze. Cyrki zaczynają się gdy coś zlaguje(mam konsolę połączoną przez WiFi i nie mam szans na kabel) i ping podskoczy do 150-190. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Mam 73 pingu i gra się normalnie, WTF? a często jesteś w pierwszej trójce? Jakby co są to tylko moje subtelne odczucia.. grałem na ps4 i pro i dwóch netach Powyżej 10 tysięcy punktów przez 80% czasu, to jakiś wyznacznik? Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Widac takie uroki BFa. Jak gralem w trojke z pingiem 23 na najlepszym dla mnie serwerze to i tak zdarzaly sie takie kwiatki o jakich piszecie. Ja strzelalem pierwszy a mimo to ginalem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi