Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest możliwość sprawdzenia postępu w tej misji społecznościowej z nieśmiertelnikiem? Muszę zabrać 25 blach wrogom, a jedyne co mogę robić to liczyć w głowie i mieć nadzieję, że się nie pomyliłem.

Opublikowano

Wchodzisz w żołnierza i w misjach społecznościowych masz.Ja dzisiaj przez przypadek odkryłem to bo nie słyszałem o tym wydarzeniu.Na razie jestem podjadany bo w końcu udało mi się złożyć pałkę Bartek ;)

• Plusik 1
Opublikowano

To jest środowisko testowe, w którym sprawdzane są nowe rozwiązania przed dodaniem (albo nie) do głównej gry. Postępy w CTE są osobne. 

Opublikowano

2 podejście do baterfilca, tryb Frontlines i napyerdalam jak najęty od paru tygodni, uszyli to pode mnie łachy. Nie tak rozwodniony jak conquest, nie tak bezsensowny jak tdm, większy wpływ pojedynczej jednostki na wydarzenia, sama miód.

Mieliście tak kiedyś?

Opublikowano

To jest środowisko testowe, w którym sprawdzane są nowe rozwiązania przed dodaniem (albo nie) do głównej gry. Postępy w CTE są osobne. 

Nie wiem po co jest to CTE chyba w ramach prezentu .Gra nadal i tak nie jest zbalansowana .Co by nie były za testy  to i te patałachy z DICE zrobią np takiego przegietego Hellriegiela,pff

Opublikowano

Nie wiem po co jest to CTE chyba w ramach prezentu .Gra nadal i tak nie jest zbalansowana .Co by nie były za testy to i te patałachy z DICE zrobią np takiego przegietego Hellriegiela,pff
Hellriegelem bawiłem się dosłownie pięć minut. Dla mnie jest dobry tylko na krótki dystans. Wskoczyć na zajmowany zrzut, zrobić siekę i spyerdalać. Nie mój styl rozgrywki. Na średnim dystansie bardziej niecelny niż PM08, a z takiego wolę ściągać wrogów. Broń dla dzieci cod.
Opublikowano (edytowane)

Mój także, ale ta broń jest przegięta i tak przykro się gra jak na 5 zgonów masz  2/3 z niej.Nawet jednoszczałowcy  odłożyli swoje pukawki na rzecz tego bo jakoś ich mniej na polu walki.

Edytowane przez Mecenas
Opublikowano

Mój także, ale ta broń jest przegięta i tak przykro się gra jak na 5 zgonów masz 2/3 z niej.Nawet jednoszczałowcy odłożyli swoje pukawki na rzecz tego bo jakoś ich mniej na polu walki.

E tam. Bez przesady. Wolę strzelać z PM08, bo ściągam nią nawet snajperów z połowy mapy. Hellr przez wujową celność na takim dystansie jest dla mnie nie przydatny, a bieganie po mapie jak w cod jest czasem skuteczne tylko w TDM i tylko z tą bronią, ewentualnie strzelbą na ciasnych mapach.
Opublikowano

Beczuana, że ANZAC nie zrobili, tylko Brytoli dali znowu XDDD Ech, DICE, przecież mają modele żołnierzy z singla. Zwiadowca w kapelusiku? Ech :( :( :(

Opublikowano

Beczuana, że ANZAC nie zrobili, tylko Brytoli dali znowu XDDD Ech, DICE, przecież mają modele żołnierzy z singla. Zwiadowca w kapelusiku? Ech :( :( :(

A co za różnica. Brytole i tamci to i tak jeden pies.
Opublikowano

No nie właśnie, ANZAC to ważna sprawa dla Australijczyków i Nowozelandczyków, więc się wkurwiają i wcale im się nie dziwię.

Opublikowano

Co to znaczy? W jaki sposób kładą lagę? Niedługo kolejny patch, dojdą serwery z rotacją WSZYSTKICH map, gra jest non stop usprawniana, o co chodzi?

Opublikowano

Co to znaczy? W jaki sposób kładą lagę? Niedługo kolejny patch, dojdą serwery z rotacją WSZYSTKICH map, gra jest non stop usprawniana, o co chodzi?

No gościu na tym filmiku coś pindoli że nie będzie to tak duże DLC jak te z Rosjanami? Czy coś źle zrozumiałem?

Jeżeli tak to nie było tematu. :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Tak, ma być mniejsze. Ale pewnie Apokalipsą dowalą na koniec.

Nope, wczoraj na Twitterze poinformowali, że ruskie dlc było największe.

A co do ANZAC, to wcale mnie nie dziwi takie zachowanie korpo. Jeżeli następna część BF będzie o 2WŚ(a jest duże prawdopodobieństwo, że będziemy mieli

konflikt na półwyspie koreańskim z tym, że w alternatywnym świecie gdzie od razu wybuchła 3WŚ

), to na Polskę jako stronę konfliktu też bym nie liczył.

Chyba że zrobią dlc, w którym dodadzą mapy z powstań w Europie zajętej przez Niemcy.

Edytowane przez McDrive