Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem w koncu bf1 revolution , edycje cyfrowa na ps4 i coś (pipi) nie łączy mnie z serwerem, próbowałem 2 dni temu, probuje teraz i caly czas "faile to connect to ea online"

o co chodzi?

ktoś może coś podpowiedzieć? resetowałem konsole itp. z żadnymi innymi grami online nie mam problemu, mam plusa

zaczyna mnie to w(pipi)iać bo kupiłem gre tylko dla multi

edit

probowalem szukac w necie ale niewiele znalazłem sensownych odpowiedzi. wy(pipi)alem gre i ściągam na nowo

ale jeśli ktoś ma jakieś porady to bardzo poprosze

Jeśli masz internet w UPC to zadzwoń na infolinię i poproś o zmianę protokołu na IPv4. UPC bez pytania aktualizuje ustawienia modemów na IPv6 a BF1 ma z nim problemy.

Opublikowano

Yano jest informatykiem więc na bank wziął tą oczywistą opcję pod uwagę w pierwszej kolejności.

Opublikowano (edytowane)

mam upc, i nie wziąłem pod uwagę bo nie przyszlo mi do glowy ze ktoś takie glupoty moze wyczyniać

w niedziele to pewnie sobie moge dzwonić ale dzięki za rade, bede probowal

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Fajny update. Ofensywa Nivelle'a teraz dostępna dla wszystkich (chyba permanentnie) oraz tygodniowe medale naliczane są jednocześnie, teraz tylko oznaczamy śledzony tak jak w przypadku klas. No i Totokia w skrzynce.

Opublikowano

Ale Pałki z niewybuchem nadal nie zdobyłem, kurwa mać :/ Jednej części brakuje, ehhhhhhhhh.

Opublikowano (edytowane)

No bo tak będzie. Mapki z Gallipolli w grudniu, Zeebrugge i Helgoland styczeń. Ale wszystkie bronie i reszta tałatajstwa będzie w grudniu.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

2 New Maps: Cape Helles and Achi Baba
New Operation: Gallipoli
New Elite Class: The Infiltrator
New Vehicle: L-Class Destroyer
6 New Guns
2 New Melee Weapons
New Specializations
New Service Assignments

Opublikowano

Fajne te nowe mapki, choć na Achi Baba może być kłopot z pewnymi wąskimi gardłami. Fajnie też gra się niszczycielem na Cape Helles. Taki mniejszy behemot z tego wyszedł, ale na szczęście żaden deal breaker, bo przydatny głównie przy wybrzeżu. Bardziej jestem ciekaw tych dwóch kolejnych, które mają mieć premierę w styczniu.

Opublikowano

Zdobyłem ten nieśmiertelnik:

Battlefield-1-dogtag-a-beginning-01.jpg

Ludzie w DICE chyba mają niedoyebanie mózgowe. To było nudne i zdecydowanie zbyt długotrwałe. Na końcu myślałem, że Robert K.urwica i bracia Pyerdolec wlecą mi na chatę żeby mi złożyć gratulacje za cierpliwość.

Opublikowano
3 minuty temu, Shankor napisał:

Spoko,  już można kolejny zdobyć. Szczerze mówiąc podziwiam za wytrwałość, ale tak po ludzku, trochę to przykre. :frog:

Widziałem, wydaje się mniej czasochłonny więc może się podejmę, ale i tak uważam, że takie rzeczy to debilizm. To powinno być przyjemne i satysfakcjonujące, a nie tak, że muszę wchodzić na różne mapy i to tylko puste żeby szukać mikroskopijnych obrazków, słuchawek do mcom-ów i nagrywać alfabetu morse-a, który muszę rozszyfrowywać, a następnie rozszyfrować to co już znalazłem...

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

To jest ten nieśmiertelnik z robieniem rzeczy na Soissons?

Na Soissons jest ten "nowy", srebrny. Ten brązowy, to zabawa na prawie każdej mapie z podstawki.