gamerTHC 185 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 kupilem w koncu bf1 revolution , edycje cyfrowa na ps4 i coś (pipi) nie łączy mnie z serwerem, próbowałem 2 dni temu, probuje teraz i caly czas "faile to connect to ea online" o co chodzi? ktoś może coś podpowiedzieć? resetowałem konsole itp. z żadnymi innymi grami online nie mam problemu, mam plusa zaczyna mnie to w(pipi)iać bo kupiłem gre tylko dla multi edit probowalem szukac w necie ale niewiele znalazłem sensownych odpowiedzi. wy(pipi)alem gre i ściągam na nowo ale jeśli ktoś ma jakieś porady to bardzo poprosze Jeśli masz internet w UPC to zadzwoń na infolinię i poproś o zmianę protokołu na IPv4. UPC bez pytania aktualizuje ustawienia modemów na IPv6 a BF1 ma z nim problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Yano jest informatykiem więc na bank wziął tą oczywistą opcję pod uwagę w pierwszej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) mam upc, i nie wziąłem pod uwagę bo nie przyszlo mi do glowy ze ktoś takie glupoty moze wyczyniać w niedziele to pewnie sobie moge dzwonić ale dzięki za rade, bede probowal Edytowane 5 Listopada 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Z tego co wiem to oni pracują codziennie od 7 do 23. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 dzięki za porady, zadzownilem i odrazu naprawili Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Fajny update. Ofensywa Nivelle'a teraz dostępna dla wszystkich (chyba permanentnie) oraz tygodniowe medale naliczane są jednocześnie, teraz tylko oznaczamy śledzony tak jak w przypadku klas. No i Totokia w skrzynce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ale Pałki z niewybuchem nadal nie zdobyłem, kurwa mać :/ Jednej części brakuje, ehhhhhhhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Kiedy ma wyjsc trzecie dlc? Jest juz jakas konkretna data? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Grudzień i styczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Na ich stronie jest info, ze 2 mapki wychodza w grudniu a reszta styczen.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) No bo tak będzie. Mapki z Gallipolli w grudniu, Zeebrugge i Helgoland styczeń. Ale wszystkie bronie i reszta tałatajstwa będzie w grudniu. Edytowane 17 Listopada 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 2 New Maps: Cape Helles and Achi Baba New Operation: Gallipoli New Elite Class: The Infiltrator New Vehicle: L-Class Destroyer 6 New Guns 2 New Melee Weapons New Specializations New Service Assignments Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Nowa klasa elitarna Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Infiltrator? Już wiem kto będzie eliminowany w pierwszej kolejności. Spawn pointy na tyłach mogą mocno utrudniać obronę punktów na mapie. Będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Nowe bronie białe: Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Premium znów dla wszystkich . Można grać na mapkach z dlc aż do 4 grudnia jak mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Nieśmiertelnik #FNBF jest mój. Jak nie lubię grać zwiadowcą, tak strzelanie rosyjskim 1895 było nawet przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Ten granatnik Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Fajne te nowe mapki, choć na Achi Baba może być kłopot z pewnymi wąskimi gardłami. Fajnie też gra się niszczycielem na Cape Helles. Taki mniejszy behemot z tego wyszedł, ale na szczęście żaden deal breaker, bo przydatny głównie przy wybrzeżu. Bardziej jestem ciekaw tych dwóch kolejnych, które mają mieć premierę w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Zdobyłem ten nieśmiertelnik: Ludzie w DICE chyba mają niedoyebanie mózgowe. To było nudne i zdecydowanie zbyt długotrwałe. Na końcu myślałem, że Robert K.urwica i bracia Pyerdolec wlecą mi na chatę żeby mi złożyć gratulacje za cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Spoko, już można kolejny zdobyć. Szczerze mówiąc podziwiam za wytrwałość, ale tak po ludzku, trochę to przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 3 minuty temu, Shankor napisał: Spoko, już można kolejny zdobyć. Szczerze mówiąc podziwiam za wytrwałość, ale tak po ludzku, trochę to przykre. Widziałem, wydaje się mniej czasochłonny więc może się podejmę, ale i tak uważam, że takie rzeczy to debilizm. To powinno być przyjemne i satysfakcjonujące, a nie tak, że muszę wchodzić na różne mapy i to tylko puste żeby szukać mikroskopijnych obrazków, słuchawek do mcom-ów i nagrywać alfabetu morse-a, który muszę rozszyfrowywać, a następnie rozszyfrować to co już znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 To jest ten nieśmiertelnik z robieniem rzeczy na Soissons? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 3 minuty temu, Rozi napisał: To jest ten nieśmiertelnik z robieniem rzeczy na Soissons? Na Soissons jest ten "nowy", srebrny. Ten brązowy, to zabawa na prawie każdej mapie z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi