Gość Rozi Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ło skurkowańcu, gratuluję samozaparcia. Nie chciałoby mi się tego robić dla nieśmiertelnika. Ale za to mam U N I K A L N Y sztylet Arditi, więc jest gut. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 2 godziny temu, Rozi napisał: Ło skurkowańcu, gratuluję samozaparcia. Nie chciałoby mi się tego robić dla nieśmiertelnika. Ale za to mam U N I K A L N Y sztylet Arditi, więc jest gut. Dzięki Ja próbuję zdobyć wszystkie części francuskiego noża rzeźnickiego, ale jak na razie mam tylko jedną część, za to uzbierałem wszystkie do rosyjskiego noża honorowego, także zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 23 godziny temu, McDrive napisał: W dniu 28.11.2017 o 18:44, Rozi napisał: Ło skurkowańcu, gratuluję samozaparcia. Nie chciałoby mi się tego robić dla nieśmiertelnika. Ale za to mam U N I K A L N Y sztylet Arditi, więc jest gut. Dzięki Ja próbuję zdobyć wszystkie części francuskiego noża rzeźnickiego, ale jak na razie mam tylko jedną część, za to uzbierałem wszystkie do rosyjskiego noża honorowego, także zawsze coś. A ja napieprzam ludki Bartłomiejem aż miło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jak ja nienawidzę strzelać z shotgunów w BF-ie. Czasem ma się wrażenie, że strzelasz ślepakami jak z 3m nie można ściągnąć typa po czym kasuje nas inny typ z tego samego z kilku metrów przy pełnym zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Shotguny? Sam miód. Edytowane 5 Lutego 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 2 godziny temu, Farmer napisał: Jak ja nienawidzę strzelać z shotgunów w BF-ie. Czasem ma się wrażenie, że strzelasz ślepakami jak z 3m nie można ściągnąć typa po czym kasuje nas inny typ z tego samego z kilku metrów przy pełnym zdrowiu Mam dokładnie tak samo. Ze strzelb korzystam tylko przy misjach. 44 już mam ubitych, ale byłoby więcej gdybym nie bawił się kampanią operacji. Jutro zabiorę się za to porządnie na zrzutach zaopatrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Model 1900 daje największą satysfakcję, piękna broń. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Niech jeszcze zrobia misje na 300 zabic automatico albo hellrigerem. I tak malo kto nimi gra xD Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ostatnio była misja zrobienia 100 zabić za pomocą PM. Jeden mecz na linii frontu i po wszystkim. Tak ogólnie to w juh podoba mi się klimat map z tego ruskiego dodatku i na skraju monarchii(szczególnie gdy pada na tej mapie deszcz). Mógłbym tylko patrzeć jak inni grają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Szanuję DICE za te bonusy, fajna sprawa. Odblokowałem już maczetę Ostatnia część do pałki z niewybuchem mi chyba nigdy nie wypadnie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wiadomo kiedy wjeżdża nowy dodatek? I jak tam sytuacja z operacjami na 40 graczy, ostatecznie zabili ten tryb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 11 grudnia. Z operacjami nie wiem jak jest, ale chyba nie da się wybrać już tych z mniejszą ilością graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Wow, niezły klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jeszcze 3 dni. Czujesz? Słyszysz? Marcinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Odpalilem dzisiaj BF pierwszy raz od ostatniego patcha i alboza bardzo przyzwyczailem sie do CODa albo znowu cos s(pipi)ili z frameratem na Pro. Edytowane 9 Grudnia 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jutro już dodatek, ale dzisiaj ma być leak dotyczący kolejnego Battlefielda. Wyciek będzie od gościa, który dał informacje rok temu o Battlefieldzie 1. Już jest ponoć potwierdzone, że nie będzie drugowojennego settingu, ale akcja gry osadzona będzie po roku 1945 i będzie zgodna z historią. Spekuluje się o Wietnamie, albo o konfliktach podczas Zimnej Wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No to ciekawy krok. Czyżby pokazali faka CoD-owi twierdząc, że obejdą się bez WW2? Wietnam wydaje się być oczywisty ale Zimna Wojna może dostarczyć. Chociaż troszkę szkoda by było potencjału Drugiej Wojny Światowej. Aż się prosi o walki na "naszym" terenie czy powietrzne batalie polskich dywizjonów w bitwie o Anglię. Czas pokaże co dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nie ważne co dadzą. Dla mnie najważniejsze jest to, żeby BF nie przeszedł na model zbliżony do SWBF. Niech zostawią tak jak jest. Gierka + premium Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 A tutaj jeszcze rzut oka na Cape Helles: Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Godzinę temu, Rozi napisał: Jutro już dodatek, ale dzisiaj ma być leak dotyczący kolejnego Battlefielda. Wyciek będzie od gościa, który dał informacje rok temu o Battlefieldzie 1. Już jest ponoć potwierdzone, że nie będzie drugowojennego settingu, ale akcja gry osadzona będzie po roku 1945 i będzie zgodna z historią. Spekuluje się o Wietnamie, albo o konfliktach podczas Zimnej Wojny. Konflikt w Korei Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomo o której godzinie będą nowe mapki jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wieczorem powinni ogłosić przerwę serwerów, więc wtedy się dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi