Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ło skurkowańcu, gratuluję samozaparcia. Nie chciałoby mi się tego robić dla nieśmiertelnika. Ale za to mam U N I K A L N Y sztylet Arditi, więc jest gut.

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał:

Ło skurkowańcu, gratuluję samozaparcia. Nie chciałoby mi się tego robić dla nieśmiertelnika. Ale za to mam U N I K A L N Y sztylet Arditi, więc jest gut.

Dzięki :P Ja próbuję zdobyć wszystkie części francuskiego noża rzeźnickiego, ale jak na razie mam tylko jedną część,  za to uzbierałem wszystkie do rosyjskiego noża honorowego, także zawsze coś.

Opublikowano
23 godziny temu, McDrive napisał:
W dniu 28.11.2017 o 18:44, Rozi napisał:

Dzięki :P Ja próbuję zdobyć wszystkie części francuskiego noża rzeźnickiego, ale jak na razie mam tylko jedną część,  za to uzbierałem wszystkie do rosyjskiego noża honorowego, także zawsze coś.

A ja napieprzam ludki Bartłomiejem aż miło :starwars:

• Plusik 1
Opublikowano

Jak ja nienawidzę strzelać z shotgunów w BF-ie. Czasem ma się wrażenie, że strzelasz ślepakami jak z 3m nie można ściągnąć typa po czym kasuje nas inny typ z tego samego z kilku metrów przy pełnym zdrowiu :reggie: 

Opublikowano (edytowane)

Shotguny? Sam miód.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 godziny temu, Farmer napisał:

Jak ja nienawidzę strzelać z shotgunów w BF-ie. Czasem ma się wrażenie, że strzelasz ślepakami jak z 3m nie można ściągnąć typa po czym kasuje nas inny typ z tego samego z kilku metrów przy pełnym zdrowiu :reggie: 

Mam dokładnie tak samo. Ze strzelb korzystam tylko przy misjach. 44 już mam ubitych, ale byłoby więcej gdybym nie bawił się kampanią operacji. Jutro zabiorę się za to porządnie na zrzutach zaopatrzenia.

Opublikowano

Ostatnio była misja zrobienia 100 zabić za pomocą PM. Jeden mecz na linii frontu i po wszystkim.

Tak ogólnie to w juh podoba mi się klimat map z tego ruskiego dodatku i na skraju monarchii(szczególnie gdy pada na tej mapie deszcz). Mógłbym tylko patrzeć jak inni grają.

Opublikowano

Szanuję DICE za te bonusy, fajna sprawa.

Odblokowałem już maczetę :obama: Ostatnia część do pałki z niewybuchem mi chyba nigdy nie wypadnie xd

Opublikowano

11 grudnia. 

Z operacjami nie wiem jak jest, ale chyba nie da się wybrać już tych z mniejszą ilością graczy.

Opublikowano (edytowane)

Odpalilem dzisiaj BF pierwszy raz od ostatniego patcha i alboza bardzo przyzwyczailem sie do CODa albo znowu cos s(pipi)ili z frameratem na Pro.

Edytowane przez easye
Opublikowano

Jutro już dodatek, ale dzisiaj ma być leak dotyczący kolejnego Battlefielda. Wyciek będzie od gościa, który dał informacje rok temu o Battlefieldzie 1. Już jest ponoć potwierdzone, że nie będzie drugowojennego settingu, ale akcja gry osadzona będzie po roku 1945 i będzie zgodna z historią. Spekuluje się o Wietnamie, albo o konfliktach podczas Zimnej Wojny. 

Opublikowano

No to ciekawy krok. Czyżby pokazali faka CoD-owi twierdząc, że obejdą się bez WW2? Wietnam wydaje się być oczywisty ale Zimna Wojna może dostarczyć. Chociaż troszkę szkoda by było potencjału Drugiej Wojny Światowej. Aż się prosi o walki na "naszym" terenie czy powietrzne batalie polskich dywizjonów w bitwie o Anglię.

Czas pokaże co dadzą.

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Jutro już dodatek, ale dzisiaj ma być leak dotyczący kolejnego Battlefielda. Wyciek będzie od gościa, który dał informacje rok temu o Battlefieldzie 1. Już jest ponoć potwierdzone, że nie będzie drugowojennego settingu, ale akcja gry osadzona będzie po roku 1945 i będzie zgodna z historią. Spekuluje się o Wietnamie, albo o konfliktach podczas Zimnej Wojny. 

Konflikt w Korei

Opublikowano

Wieczorem powinni ogłosić przerwę serwerów, więc wtedy się dowiemy.