Gość Rozi Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 @BuRRRza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nowe specjalizacje. Niektóre są bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Jest już patch na PS4, waży 6,5 giga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zagrałem dosłownie 4 minuty na Cape Helles. Wygląda wspaniale. Znowu mapy lądują chwilę przed moim wyjściem do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Helles Jaki to jest klimacik, jak tymi łodziami się walczy w pojedynkach W ogóle tak szybko teraz spawn następuje, tak szybko ta kamera najeżdża XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 https://www.battlefield.com/pl-pl/news/update-notes/turning-tides-gallipoli-update Patch notes. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Achi baba bardzo ładna mapka. Z broni na razie odblokowałem farquhara i imo nie jest to nic specjalnego ale każdą nową bronią lubię się pobawić, strzela się fajnie z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 A mi się Farquar bardzo podoba, szczerbinka jak Garand i ten dźwięk Mam też już Browninga i Carcano Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nowe mapki okej. Lepsze niz zimowe to na pewno. Z nowych broni, Arisaka kosi niemilosiernie. Nie wiem czy to minie, ale poki co az mi sie nie chce odblokowywac innych. Operacja, jak zwykle zje'bana. Atakujacy praktycznie nie maja szans. W koncu mozna wylaczyc aberacje chromatyczna. malo ktory efekt psuje odbior gry jak to. Szkoda ze balans broni wciaz nie trafil do retailu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 W dniu 10.12.2017 o 10:58, Rozi napisał: Jutro już dodatek, ale dzisiaj ma być leak dotyczący kolejnego Battlefielda. Wyciek będzie od gościa, który dał informacje rok temu o Battlefieldzie 1. Już jest ponoć potwierdzone, że nie będzie drugowojennego settingu, ale akcja gry osadzona będzie po roku 1945 i będzie zgodna z historią. Spekuluje się o Wietnamie, albo o konfliktach podczas Zimnej Wojny. @Rozi a ten wyciek nie miał być od jakiegoś AlmightyDaq? Podobno wg niego będzie to Bad Company 3, a DICE ma zrobić krok w tył nie tylko z serią. Mapki zbliżone do tych z BC2 i B3. Większość znanych trybów plus 5v5, rozgrywka ma być bardziej dynamiczna poprzez skompresowane mapki, być może DICE zrezygnuje nawet z battlepacków (ta jasne ) A wszystko w okowach wojny w Wietnamie, a bronie i wyposażenie ma obejmować również większość okresu Zimnej Wojny. Tak z innej beczki fajny kawałek z dodatku. Prawie jakbym wrócił pod Novigrad Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 @Farmer, patrz do stosownego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Oż ty, już temat założyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Oby tylko tytułu tematu nie trzeba było zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Historyczność broni w Battlefieldzie 1. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Jak tam panowie wam idzie? Już odblokowałem wszystkie bronie oprócz Arisaki i drugich wariantów Farquhara i Browninga. Wieloboje zwiadowcą chyba będą najgorsze póki co. Infiltrator dobrze rozegrany z drużyną miażdży. Dam wam tipy: - zestaw Infiltratora respi się na Achi Babie między C a D, niedaleko stacjonarnego CKMu, a na Przylądku Helles w bunkrze na E; - pierwszy raz pojawia się 2 minuty po rozpoczęciu rundy, a 5 minut po śmierci ostatniego użytkownika - flary z ostrzałem artyleryjskim lecą szybko i na bardzo długie odległości, więc radziłbym stanąć daleko od celu; - jak wystrzelicie flarę, to pojawia się mapka i biała kropka symbolizująca flarę; możecie naciskając drugi raz przycisk strzału "odpalić" ostrzał w trakcie lotu flary i nie musicie czekać aż spadnie. Ogólnie myślałem, że będzie bardziej przegięty ten zestaw (granatnik :obama:), ale pancerz na poziomie Łowcy Czołgów nie pozwala biegać na pałę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ale o co biega? Dodatek już miał premierę? Kuźwa, pewnie do świąt to nawet gry nie odpalę, bo nie ma kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 No w poniedziałek xd To znaczy część dodatku, bo tylko dwie mapy, ale bronie, tryby, medale, specjalizacje itp. już wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) 5 godzin temu, Rozi napisał: Rozi nie wrzucaj ścian tekstu bez spoilera. 5 lat masz czy co? Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Albo daj linka do postu na rededicie. Arisake to w dwie gry zrobiłem. Jak masz jednak serio problem to wbij do czołgu np, oczywiście jako pasażer. Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Panowie co to za komunikat mi wyskakuje?jestem online a żadna aktualizacja sie nie uruchamia Aby grać przez sieć,musisz zainstalować najnowszą aktualizację Więcej informacji znajdziesz tutaj:http://help.ea.com/pl/article/not-able-to-connect-to-online-play Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Myślałem, że będzie ciężko, a tymczasem kij z drutem jest już w kolekcji. Wczoraj wieczorem w kilka meczy nabiłem 60 blach dziś resztę plus już dwie części haka ze skrzynek Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 19 minut temu, Farmer napisał: Myślałem, że będzie ciężko, a tymczasem kij z drutem jest już w kolekcji. Wczoraj wieczorem w kilka meczy nabiłem 60 blach dziś resztę plus już dwie części haka ze skrzynek Wystarczyło wpisać w wyszukiwarce serwerów "knife" Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zielu chyba szalał na serwerach knife only w starych BF-ach. tam to byłoby cholernie ciężko na zwykłych. W BF1 połowa to i tak z szarży wpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi