Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 328,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano
  • Autor

Visceral Games bedzie odpowiadal za tegorocznego BF’a? 

Opublikowano
4 godziny temu, messer88 napisał:

Nie ma operacji na nowych mapkach?

Nie. Na starych niestety.

Opublikowano

Hmm a nie dodali 1 nowej operacji?

czy coś pomieszałem

Opublikowano

Kupiłem PS4 i gierkę i wchodzę do zabawy. Rozesłałem kilka zaproszeń do osób, które grają, bo samemu to słabo się biega. Jak by ktoś chciał dodać - psnid: PRQc

Opublikowano

W dziale Historia nikt nie zauważy, ale jak wcześniej już pisałem, Peter Jackson tworzy dokument o I wojnie światowe. Są pierwsze efekty:

https://i.imgur.com/y0D7iG5.gifv

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

jaki to ma związek z tematem? 

BTW kiedy wychodzi dodatek Apokalipsa do  Battlefielda 1?

Edytowane przez asax

Opublikowano

Kurwa taki, że to jest gra o I wojnie światowej, więc wrzucam tutaj. W dziale Historia nikt tego nie zauważyłby. Czy ja mam deja vu? Czy ja się powtarzam?

Dodatek wychodzi w tym miesiącu.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

w takim razie zgaszam jako offtop, pozdrawiam :lapka: 

Opublikowano

Niespokojne wody (jak i reszta mapek z dlc) dostępne dla wszystkich dzięki aktywnej wersji premium przez tydzień jak się nie mylę także do zobaczenia na froncie.

Opublikowano

Dice to chyba poniosła ułańska fantazja z tym hellriegel, to powinno dostać nerfa, a dostało buffa lol - to teraz tak kosi niemiłosiernie, że totalnie wypacza balans w grze (o ile jakiekolwiek tam teraz coś istnieje/istniało).

Opublikowano
25 minut temu, Faka napisał:

Dice to chyba poniosła ułańska fantazja z tym hellriegel, to powinno dostać nerfa, a dostało buffa lol - to teraz tak kosi niemiłosiernie, że totalnie wypacza balans w grze (o ile jakiekolwiek tam teraz coś istnieje/istniało).

Dlatego nie korzysta się z tej broni :lapka: Przewagą Hellriegela jest dużo amunicji i w bliskim kontakcie wystarczy nacisnąć spust i gwarantowany kill. Problem nadużywania Hellriegela występuje tylko na konsolach.

I jest to chyba najbardziej zbalansowany Battlefield w dziejach.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Dlatego nie korzysta się z tej broni :lapka:

To chyba nagroda za lojalność, bo większość z nią biega od samego początku. 

Opublikowano

Ja tam gram PM08. Hellr jest dla mnie bezużyteczny na średnim dystansie przez rozrzut. Medyk lub wsparcie i szturmowiec nie zdąży nawet podejść.

Ostatni dodatek wyjdzie najpewniej w przyszłym tygodniu 20.02.

Opublikowano

Miałem pisać, że jeszcze jest 27, ale jest potwierdzonko :obama: 

DWKGFpMX4AArDnY.jpg:large

Oczywiście troszkę zawód jest, no ale i tak git.

Opublikowano

Ciekawe czy poprawili ch-r SMG z tego dodatku w porównaniu do CTE. Jeżeli nie poprawili odrzutu, to nowy balans broni jeszcze bardziej ją zyebie.

Opublikowano
6 godzin temu, MaZZeo napisał:

Jak od samego początku jak trzeba mieć 10 lvl assaulta?

Prawie od początku. Weź MaZZeo czepiasz się jak Bluber xD

Opublikowano

No trochę trzeba było pograć, żeby tego Hella wbić. Szczególnie, gdy rotowało się między klasami.