Opublikowano 31 stycznia 20187 l Wczoraj pobrało patch 6.5gb, tutaj co wnosi, nie cytuje bo dużo tego http://www.playstationlifestyle.net/2018/01/30/read-battlefield-1-update-1-18-patch-notes/
Opublikowano 1 lutego 20187 l 4 godziny temu, messer88 napisał: Nie ma operacji na nowych mapkach? Nie. Na starych niestety.
Opublikowano 2 lutego 20187 l Jest Gallipoli na dwóch pierwszych mapach z dodatku, ale dwie świeże już nie mają operacji.
Opublikowano 11 lutego 20187 l Kupiłem PS4 i gierkę i wchodzę do zabawy. Rozesłałem kilka zaproszeń do osób, które grają, bo samemu to słabo się biega. Jak by ktoś chciał dodać - psnid: PRQc
Opublikowano 13 lutego 20187 l W dziale Historia nikt nie zauważy, ale jak wcześniej już pisałem, Peter Jackson tworzy dokument o I wojnie światowe. Są pierwsze efekty: https://i.imgur.com/y0D7iG5.gifv Edytowane 13 lutego 20187 l przez Rozi
Opublikowano 13 lutego 20187 l jaki to ma związek z tematem? BTW kiedy wychodzi dodatek Apokalipsa do Battlefielda 1? Edytowane 13 lutego 20187 l przez asax
Opublikowano 13 lutego 20187 l Kurwa taki, że to jest gra o I wojnie światowej, więc wrzucam tutaj. W dziale Historia nikt tego nie zauważyłby. Czy ja mam deja vu? Czy ja się powtarzam? Dodatek wychodzi w tym miesiącu. Edytowane 13 lutego 20187 l przez Rozi
Opublikowano 13 lutego 20187 l Niespokojne wody (jak i reszta mapek z dlc) dostępne dla wszystkich dzięki aktywnej wersji premium przez tydzień jak się nie mylę także do zobaczenia na froncie.
Opublikowano 16 lutego 20187 l Dice to chyba poniosła ułańska fantazja z tym hellriegel, to powinno dostać nerfa, a dostało buffa lol - to teraz tak kosi niemiłosiernie, że totalnie wypacza balans w grze (o ile jakiekolwiek tam teraz coś istnieje/istniało).
Opublikowano 16 lutego 20187 l Co? XD całe szczęście, że już mi się trochę nudzi BF1 i prawdopodobne przesiadam się na R6.
Opublikowano 16 lutego 20187 l 25 minut temu, Faka napisał: Dice to chyba poniosła ułańska fantazja z tym hellriegel, to powinno dostać nerfa, a dostało buffa lol - to teraz tak kosi niemiłosiernie, że totalnie wypacza balans w grze (o ile jakiekolwiek tam teraz coś istnieje/istniało). Dlatego nie korzysta się z tej broni Przewagą Hellriegela jest dużo amunicji i w bliskim kontakcie wystarczy nacisnąć spust i gwarantowany kill. Problem nadużywania Hellriegela występuje tylko na konsolach. I jest to chyba najbardziej zbalansowany Battlefield w dziejach. Edytowane 16 lutego 20187 l przez Rozi
Opublikowano 16 lutego 20187 l Teraz, Rozi napisał: Dlatego nie korzysta się z tej broni To chyba nagroda za lojalność, bo większość z nią biega od samego początku.
Opublikowano 16 lutego 20187 l Ja tam gram PM08. Hellr jest dla mnie bezużyteczny na średnim dystansie przez rozrzut. Medyk lub wsparcie i szturmowiec nie zdąży nawet podejść. Ostatni dodatek wyjdzie najpewniej w przyszłym tygodniu 20.02.
Opublikowano 16 lutego 20187 l Miałem pisać, że jeszcze jest 27, ale jest potwierdzonko Oczywiście troszkę zawód jest, no ale i tak git.
Opublikowano 16 lutego 20187 l Ciekawe czy poprawili ch-r SMG z tego dodatku w porównaniu do CTE. Jeżeli nie poprawili odrzutu, to nowy balans broni jeszcze bardziej ją zyebie.
Opublikowano 16 lutego 20187 l 6 godzin temu, MaZZeo napisał: Jak od samego początku jak trzeba mieć 10 lvl assaulta? Prawie od początku. Weź MaZZeo czepiasz się jak Bluber xD
Opublikowano 16 lutego 20187 l Ja gram tyle czasu a nadal nie mam jego xD dopiero 8 klasa w assault, bardzo mało nim gram.
Opublikowano 16 lutego 20187 l No trochę trzeba było pograć, żeby tego Hella wbić. Szczególnie, gdy rotowało się między klasami.