Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Półtora roku po premierze, a ktoś nie próbował wszystkich broni? Ja pierdolę XDDDD

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

Nie każdy jest takim chorym poyebem w tym temacie jak Ty.

Przecież zdobyć  te karabiny to nic trudnego. Byle łamaga je odblokuje. 

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Jutro ostatni :'( dodatek do Battlefielda, wrzucę downtimes: 

Ech, no i mimo wszystko trochę zawód. Widać, że do DLC było pospieszone, mało contentu, tylko 3 mapki piechociarskie, ech... 

Opublikowano (edytowane)

No lipa trochę, pewnie chcą szybko zapowiedzieć nowego BF i zrobić beta testy już w październiku/listopad, tak jak to samo było wtedy z BF1.

Edytowane przez Faka
Opublikowano
Cytat

The weapon unlocks are live in the companion app and are as follows:

Revolver Mk VI: Kill 25 different enemies with revolvers.

RSC SMG factory: Perform 50 kills as Assault.

RSC SMG optical: Perform 50 kills with the RSC SMG factory. In a round, perform 300 vehicle damage with explosives.

LMG 09/18 low weight: Perform 50 kills as Support

LMG 08/18 suppressive :Perform 50 kills with the LMG 08/18 low weight. In a round, perform 100 resupplies.

Ross Mk III marksman: Perform 50 kills as a Scout

M1917 Enfield infantry: Perform 50 kills with the Ross Mk III marksman. Accumulate 2500 metres of heatshots using single action rifles.

Howell Automatic factory: Perfom 50 kills as medic

Howell Automatic sniper: Perform 50 kills with the Howell Automatic factory. In a round, perform 600 points of healing.

Fajne, proste i wymagające gry zespołowej unlocki. Z drugiej strony - faktycznie to DLC było tak rushowane XD

Opublikowano (edytowane)

Łatka jest już dostępna na PS4, waży 7,832 giga.

XDDDDD W przydziałach służby do tych Afflictions, czyli negatywnych specjalizacji (nie wiem na (pipi) to w ogóle dodali), są wymagania takie jak zniszczenie Behemota za pomocą Kolibri, zniszczenie samolotu za pomocą miny-pułapki, czy 25 zabójstw pałką z niewybuchem na jednym życiu. Serio.

N3t8dgr.jpg

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Ja myślę, że to w ramach trollingu. I tak wystarczy zrobić 5/6 przydziałów, więc wyrąbane. 

A jak zrobić? Kładziesz miny i detonujesz Kolibri. Uszkodzonym samolotem wlatujesz w położone miny-pułapki, innego pomysłu nie mam XD Głupie są te Afflictions, to nie COD, żeby stawiać na indywidualne granie, ech. 

Opublikowano

Za(pipi)iście, w patchu jest bug, który przy zadawaniu obrażeń powoduje lagi XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Co za jełopy jebane.

Opublikowano

No beczunia są te wymagania, co by zdobyć te przypadłości, zaraz idę obczaić tego nowego patcha, co tam za ciekawe lokacje wyskrobało Dice.

Opublikowano

Somma i Passchendaele są bardzo fajne, Kobaridu jeszcze nie grałem. Te "mapki" dla Air Support to jest śmiech na sali.

Wszystko spoko, tylko gra nie jest obecnie grywalna.

Opublikowano (edytowane)

To jest błąd gry wynikający z trackowania service assignmentów. Przy zdobywaniu punktów się to dzieje. Póki co nie ma rozwiązania, więc sobie poczekamy.

Co oni zrobili z PM 08/18, boże [*]

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Buffa, a raczej "Buffa". Zwiększyli szybkostrzelność i odrzut :/

Opublikowano (edytowane)

No jeszcze wczoraj grałem tym PM 08 i nie miał takiego kopa jaki ma dziś, zaraz obok hellriegela OP broń, niech nie ruszają już ribeyrollesa. Szkoda, że nowej operacji nie dodali z tymi mapami nowymi.

Edytowane przez Faka