Opublikowano 13 marca 20187 l https://battlefieldtracker.com/ Tutaj się sprawdź, statów od za(pipi)ania.
Opublikowano 13 marca 20187 l No nieźle. Dajcie jeszcze z 5 nowych broni i z 3 nowe mapki i będzie fajnie. Edytowane 13 marca 20187 l przez Rozi
Opublikowano 14 marca 20187 l Ribeyrolles optical będzie grane jak najbardziej. Pograłem trochę więcej i ten nowy lmg 08/18 niezły jest, myślałem że nic lepszego niż 14/17 się nie trafi a tu elegancko siadła nowa zabawka.
Opublikowano 20 marca 20187 l Jeszcze nie, ale obstawiam przyszły tydzień. W CTE testują też usprawnienie bloomu i błysku przy patrzeniu z wnętrz na zewnątrz, co czasami bywa dość wkurzające. http://www.imfdb.org/wiki/Battlefield_1 Super zestawienie broni wraz z ich odpowiednikami historycznymi, opisami, zdjęciami itp. Można poczytać w wolnej chwili i się zachwycić, jak DICE dobrze odrobiło pracę domową z historii. Można sobie mówić, że ŁEEEEE STRZELANKA MULTI BEKA Z TYPAxd, ale w mojej opinii jest to najbardziej dopracowana gra tego typu obecnie i po prostu trzeba docenić nakład pracy w nią włożony: Edytowane 20 marca 20187 l przez Rozi
Opublikowano 28 kwietnia 20186 l Gra ktoś jeszcze? Ja nie grałem już dwa miechy, ale wróci niedługo okazja. Ogólnie gra dostanie jeszcze dwa patche i to koniec wspierania BFa 1. Dlaczego to piszę? Będziemy mieli możliwość postrzelania NOWYMI, powtarzam NOWYMI giwerami, oraz nowymi wariantami tych starych. Dodatkowo wjedzie tryb Shock Operations, czyli operacje na jednej mapie i inne usprawnienia. Jakie będą nowe bronie? W plikach do CTE znaleziono karabin Burton, modyfikację Fiodorowa, nowy amerykański rewolwer, czy w końcu to cacuszko: W przyszłym tygodniu dostaniemy najpewniej zapowiedź nowego Battlefielda.
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Wiadomo, mnie to ostatnie dlc przyciągnęło do gry na nowo, fajne nowe mapki jak i bronie. A i podobają mi się zmiany jakie zaszły w niektórych klasach, np. takie smg 08/18 jest teraz całkiem użyteczne.
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l A ja właśnie przeklinam zmianę tego SMG. Lepsza była dla mnie wersja z mniejszym RoF i mniejszym odrzutem, bo teraz niczym się nie wyróżnia.
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l 3 godziny temu, Rozi napisał: A ja właśnie przeklinam zmianę tego SMG. Lepsza była dla mnie wersja z mniejszym RoF i mniejszym odrzutem, bo teraz niczym się nie wyróżnia. Teżtakmam. Przed zmianą z jednego magazynka zabijałem pięciu ludzi, teraz ledwo dwóch tak sieje ziarno naokoło. A Thomson co go szykują to widzę będzie coś podobnego.
Opublikowano 1 maja 20186 l no to już wiadomo skąd taka ilość dzbanów na tych mapkach jest dziś, ciężko się gra
Opublikowano 8 maja 20186 l Annihilator na np de vaux to super zabawka, odblokowałem i nawet zapomniałem sprawdzić resztę nowych broni. Polecam w połączeniu z obrezem co by mieć jakąś opcję na dalszy dystans.
Opublikowano 23 maja 20186 l chyba masz rację, pewnie mi wyświetla bezpłatne przy reszcie dodatków z racji posiadania sp.
Opublikowano 23 maja 20186 l Skoro dają już drugie za friko to raczej i tak wszystkie będą w swoim czasie za free.
Opublikowano 23 maja 20186 l Niech dadzą jeszcze te bronie, które znaleziono w plikach. Postrzelałoby się takim Burtonem.
Opublikowano 29 maja 20186 l Panowie czy ta wersja Battlefield Rewolucja to jest podstawka z wszystkimi dodatkami? Bo ja mocno nieogarnięty w tym temacie edit: żeby nie spamować w innym temacie to zapytam też o pełną wersje BF4 - to jest Premium Edition? ¯\_(ツ)_/¯ Edytowane 29 maja 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 29 maja 20186 l 5 minut temu, Ryo-San napisał: Panowie czy ta wersja Battlefield Rewolucja to jest podstawka z wszystkimi dodatkami? Tak
Opublikowano 29 maja 20186 l No rewolucja to ze wszystkimi dodatkami, bo to Premium masz do odblokowania. Edytowane 29 maja 20186 l przez Faka
Opublikowano 31 maja 20186 l nieładnie się zachowali, 5 nowych broniek jak się zrobi preordera V Edytowane 31 maja 20186 l przez messer88