Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Do usuniecia

Edytowane przez Mroku

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 328,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

Do 21 sierpnia można pobrać wszystkie dodatki za darmo. 

Edit Jednak tylko apokalipsa 

Edytowane przez Ma_niek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To uczucie kiedy wbijasz się na koniec rundy tylko po to żeby zepsuć komuś dzień :banderas:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy na xboxie nie ma problemu z ludźmi do gry?

Opublikowano

Od dzisiaj do 18.09 Premium Pass ma być za darmo. Sprawdzałem na XBL, cena jest jeszcze normalna.

Opublikowano

Hmm no to widzę, że różnica jest na niekorzyść xboxowej wersji a to właśnie ją planowałem kupić :(

Opublikowano

no to nie powinna być jakaś niespodzianka. To normalne że wszystkie multiplatformy mają większą społeczność na zdecydowanie bardziej popularnej konsoli.

Ale pytałeś się czy nie ma problemu i chyba wyraźnie widać że nie ma 

Edytowane przez oni

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przez ostatni weekend pocisnelem dłużej w BF 1 i wg mnie gra się super. Do tego 148 lvl wbity także przed V dobije max lvl.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wbiłem 100% wraz z wszystkimi dodatkami. I zajęło mi to tylko 502 godziny :notbad:

A tak serio to niespecjalnie przywiązywałem wagę do tych rzeczy. Ot, grałem i coś wpadało. Killów prawie dwa razy więcej niż w 4, a lvl ślamazarnie pnie się w górę nawet z PD boostem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W pudełkowej wersji Rewolucji jak rozumiem kod na passa jest pewnie do wklepania a na płycie jest podstawka? 

Opublikowano
59 minut temu, Ryo-San napisał:

W pudełkowej wersji Rewolucji jak rozumiem kod na passa jest pewnie do wklepania a na płycie jest podstawka? 

Tak jak piszesz

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odpaliłem BF1 po jakimś czasie, może jakaś aktualizacja wskoczyła i ten... co tu się poprzestawiało? Postać jakby cięższa (skok chyba znerfili albo nie wiem), Lewisowi cchyba też się dostało (albo kaleczę znowu :rotfl:), pakiety wlatują jak wściekłe. Otwarłem jeden, pograłem operację, poleciałem coś zjeść, wracam, odpalam, a tu 17 pakietów. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na xboxie są serwery jeszcze ludzie grają ? W V nie da się grać to nie to... a nic i tak ściągnę sprawdzę

• 2 lata później...
Opublikowano

Odpaliłem gierkę znowu i to jest kurwa Battlefield, to jest wojna :banderas:Zdecydowanie moja ulubiona część.

Opublikowano

Ja albo wbijam w operację, albo w aktualną rotację trybów z menu głównego. Teraz jest Conquest, mnóstwo ludzi. Tylko, że ja gram na Plejce, może to też zmienia stan rzeczy.