messer88 6 580 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Opublikowano 27 sierpnia 2021 A w sumie to wczoraj wieczorem to nie ma problemu znaleźć co się lubi, ostatnio chyba przed południem chciałem pograć to były kłopoty no bo gra już latka swoje ma. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 sierpnia 2021 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Szkoda tylko, że non stop wybierają te same mapy kurwa, Suez, Achi Baba, Ballroom Blitz i tak w kółko Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Ja wczoraj chyba cały francuski dodatek grałem później wjechała taka górska mapka z Włoch to już odpuściłem. A i jeszcze kaiserschlacht i Amiens kuuuurwa świetne te mapki były. Piątka BF fajny był gameplayowo ale pod wieloma względami to jedyneczka go miażdży. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Opublikowano 31 sierpnia 2021 no, tez w ostatnim tygodniu do jedynki wrocilem (albo raczej sie za nia troche bardziej zabralem, bo w multi gralem wczesniej moze z 1.5h. Matchmaking jest totalnie zjebany, zwlaszcza jak chce sie zagrac swoim skladem ze znajomymi- czasami z godzine prawie trzeba poswiecic na to, zeby znalezc dobry serwer, z wlasciwym trybem, nie za pusty, nie za pelny, odpowiedni. Ale jak juz sie to uda.. W piatek jak o 21. zaczalem grac, to skonczylem o 5. rano w sobote Jedna akcja przy tym naprawde zrobila mi dzien: Zajebista czesc, az troche zaluje, ze praktycznie calkiem ja odpuscilem (przejscie z BF 4 na WW1 troche mnie odrzucilo). 1 Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 Ja codziennie strzelam i już kilkanaście h poszło a miałem tylko chwilę pograć xD Nawet mi się nie chce nic innego odpalać. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 Żadna inna część nie ma takiego klimatu. Okrzyki i gwizdek przy atakowaniu następnego sektora w Operacjach? NO KURWA! Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 No udźwiękowienie jest super, teraz na nowych słuchawkach dopiero doceniam bo wcześniej na ps4 grałem na takich słabszych. ten nowy 2042 w ogóle mnie teraz nie grzeje ze względu na setting Cytuj
tommi 345 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 Tylko te konie zjebane totalnie (i samoloty zrzucajace deszcz granatow)... Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Dzisiaj rocznica premiery BF1, z tej okazji od jutra EA dodaje swój Anti-Cheat na PC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi